MR Hifin tuotekeskustelu

Mitkäs tästä valtavasta tuotevalikoimasta ovat MrHifin omaa maahantuontia?
 
Emme ole toistaiseksi (ainakaan ensimmäisenä 12 toimintavuotenamme) haluneet ottaa maahantuojan vastuuta yhdestäkään tuotemerkistä, vaan olemme keskittyneet "puolueettomaan" jälleenmyyntiin, valikoiden oman näkemyksemme mukaan parhaat palat eri maahantuoilta. Ja tässä maassahan on mistä valita. Äkkisältään en edes keksi, puuttuuko mitään kovin olennaista...

MR
 
onko levinsonin uusi 532 jo hinnoiteltu, muuttuuko paljon edeltäjästään?
 
Tässä odotellaan uutta ML-hinnastoa sekä saatavuusarvioita eri malleille kuin kuuta nousevaa. Parempi etten lupaa mitään kun ei tuo maahantuojakaan siihen kykene. Kuulolla kuitenkin ollaan ja myymälämme hinkuu uusia ML-demolaitteita, vanhatkin on jo puoliksi realisoitu ;)

MR
 
Onko Hifimessuille tulossa Densenin uutuuksia (B-130, B-175, B-440) soimaan tänä vuonna? Viime vuonna Densenit olivat vain seinäruusun osassa käydessäni osastolla :-\
 
Tarkoituksena on soittaa Densenin laitteistokokonaisuutta ainakin yhdessä kattauksistamme. Kombo tulee todennäköisesti olemaan B-150 ja B-440. B-175 tulee ainakin esille, mutta ei välttämättä soimaan. Ideana on rakentaa mahdollisimman tasapainoinen setti, ja kaiuttimien ollessa tässä tapauksessa Elac BS244, voi B-175 ampua hieman yli.

Tänä vuonna olisi muutoinkin tarkoitus enimmäkseen esitellä tuotteita, joihin meillä normi kuolevaisilla on pelimerkkejä. Tosin tämähän ei ole este musikaaliselle äänentoistolle ;)

MR
 
Hei! Huomasin tuossa, että myytte nykyään myös Aurelian kaiuttimia. Itselläni Magentat, mitäpä suosittelisit valikoimastasi vahvistimeksi stereokäytössä kerrostalo-olosuhteissa? Levysoitin- ja kuulokeliitäntä olisi hyvä olla mukana.
 
Hei,

Hintarajat huomioimatta, olemme kuunnelleet Magentaa seurvaavilla vahvistimilla menestykkeekkästi:

*Rega Mira3 (http://www.mrhifi.fi/iwc/index.php4?page=productinfo&prod_code=3267)
*Densen B110 (http://www.mrhifi.fi/iwc/index.php4?page=productinfo&prod_code=5658)
*Densen B150 (http://www.mrhifi.fi/iwc/index.php4?page=productinfo&prod_code=5662)
*Lavardin Is Reference (http://www.mrhifi.fi/iwc/index.php4?page=productinfo&prod_code=8516)

Ylipäänsä sellainen hieman "elävämpi" vahvistin tuntuu toimivan kuin unelma. Poikkeapas liikkeessämme, niin laitetaan testirinki pystyyn.

MR
 
Kiitos suosituksesta!
Pitänee lähipäivinä soitella ja varata aikaa. Erityisesti nuo Densenin laitteet kiinnostavat "lopullisena" ratkaisuna. Myös Rega innostaa, varsinkin, kun siinä on tuo phono-aste valmiina. Lavardin menee kyllä budjetin yli.
 
En ikävä kyllä pääse WLM:n esittelypäiville mukaan. Olisi todella kiinnostanut kuulla uudet WLM:n edulliset mallit kunnon tiloissa. Lupailivat hyvää jo messuilla.

Kai teille jää demokappaleet noista uutukaisista Stelloista, jotta niitä voi tulla myöhemmin testaamaan?
 
Hei,

Kyllä noita pääsee kuuntelemaan demopäivän jälkeenkin ajanvarauksella.

MR
 
Hei, olisin kiinnostunut lukemaan Twenty5 -sarjan kaiuttimista mitattuja vapaakenttävasteita kaiuttomassa huoneessa. Olisiko maahantuojalla mahdollisesti näitä hallussaan? Jos on niin voisiko niitä linkittää tähän viestiketjuun?
 
Uusimmassa Hifimaailmassa oli twent5.21 mittaukset.

Tähän tyyliin:
9swz2-1920.jpg


Eli tuollaisia haluaisin muistakin malleista.
 
Viimeksi muokattu:
Tuota linkittämääni kuvaa katsoessa jäin pohtimaan, että miksi 100 ja 500 Hz välissä on kaksi selkeää kuoppaa taajuusvasteessa. Olisikohan selityksenä jokin transmissiolinjan toimintaperiaatteesta johtuva juttu? Osaisiko maahantuoja kertoa tarkemmin?
 
Laitatko yhteystietosi meiliimme info@mrhifi, niin katson josko tuollaisia olisi tehtaalta saatavana. Hifimaailman mittauksiin en osaa kommentoida sen enempää kuin olen jo tehnyt aiheeseen liittyvässä keskustelussa.

Olen yrittänyt saada tietooni transmissiolinjakaiuttimen mittaamiseen liittyvää oikeaa toimintatapaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tämä ei ollut kanta siihen, että Hifimaailman mittaus olisi jotenkin väärä.

MR
 
Viimeksi muokattu:
Jos jokin jäi askarruttamaan niin jatkoja voipi laitella meiliin: info@mrhifi.fi

Tää oli just oikeen mittainen rupeama tästä aiheesta ja eri näkemykset tulivat esille. Sitten oli paljon näitä näkemysjuttuja, joita itse en palstoilla haluaisi puida - menee nopeasti juupas eipäs -vaihteelle.

Tähän jatkossa tuotteisiin liittyvää keskustelua pliis!

MR
 
MrHifin tuotevalikoimiin on viimeaikoina tullut Klipsch Heritage -sarja ja Accuphase. Nyt on kyllä kiitosten paikka. Tällaisia tekoja suomalainen hifikulttuuri tarvitsee. Toivottavasti näille upeille tuotteille löytyy kysyntää riittävästi, että edustukset voi pitää.
 
Back
Ylös