• MTOM rules:
    - When submitting phase opens, you are authorized to upload up to a maximum number of medias (configured by the admin).
    - Once submitting phase ends, voting phase starts and you will be able to vote for your preferred media.
    - At the end of the voting phase, the winner will be awarded !

MR Hifin syyskausi 2020

mrhifi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
8.8.2006
Viestejä
534
MR Hifin syyskausi 2020

Supervirkistävä kesätauko on nyt takana ja käsillä on oivallinen hetki suunnitella syksyn tapahtumakalenteria. Syksy 2020 on alalla valitettavan poikkeuksellinen. Vallitsevasta tilanteesta johtuen käytännössä kaikki alan messutapahtumat on tältä syksyltä joko peruttu tai siirretty myöhemmäksi. Harkinnan jälkeen päätin itsekin luopua tänä syksynä jo perinteeksi muodostuneista demopäivistä – siinä muodossa kuin ne ovat aikaisemmin olleet. Paikanpäällä tapahtumissa on piisannut korvapareja toisinaan jopa ruuhkaksi asti joten tämän syksyn meiningit hoidetaan hiukan steriilimmin ottein. Kesän aikana myymäläämme on tipahdellut varsin mielenkiintoisia uutuuksia toinen toisensa perään. Näiden ympärille saamme rakennettua kutkuttavan tuote-esittelyjen jatkumon, jonka olen hahmotellut oheiseen kalenteriin. Demot tapahtuvat ajanvarauksella ja mukaan mahtuu maksimissaan 3 harrastajaa kerrallaan. Setit ovat soittovalmiina paraatipaikalla aina 2 viikkoa kerrallaan joten kaikki halukkaat pääsevät mukaan fiilistelyyn. Demoviikkojen ympärille avataan tuttuun tapaan Facebookin tapahtumasivut, joihin nostetaan aina kuhunkin teemajaksoon liittyviä etuja ja tarjouksia. Tavoilleni uskollisena tulen käyttämään runsaasti aikaa jokaisen demosetin pystyttämiseen ja virittämiseen joten paikanpäällä on takuuvarmasti luvassa unohtumattomia kuunteluelämyksiä.

-

DEMOVIIKOT NRO 1
(30.9 – 9.10):

Brittiläistä nirvanaa PMC:n tapaan, esittelyssä uusi Twenty5i-sarja

PMC lanseerasi kesällä uuden kaiutinmalliston, joka pohjautuu erittäin menestyneeseen ja laajalti ylistettyyn twenty5-sarjaan. Uusi Twenty5i-sarja (alk. 2180,-/pari) on jo nyt osoittanut valmistajansa huikean osaamisen ja tuotekehityksen tason. Tervetuloa ottamaan selvää onko se arvostus, joka tällä ylistetyllä brittimerkillä kuulevien piirissä on, vain pelkkää sanahelinää. Paikan päällä soimassa uuden malliston kulmakivet: Twenty 5.22i, Twenty 5.23i sekä Twenty 5.26i. Luvassa myös iloisia kaiutinvaihtotarjouksia nykyisille PMC:n omistajille. Nämä tulevat olemaan poikkeuksellisen höveleitä ja voimassa luonnollisesti vain tapahtumaviikkojen aikana. Setteinä PMC-viikoilla luonnollisesti Bryston, johon luvassa myös muikea lisäetu.

-

DEMOVIIKOT NRO 2
(14.10 – 23.10):

Pitkän odotuksen päätepiste, Harbeth XD

Harbethin uusi XD-mallisto tulee olemaan monen kaiutinharrastajan the päätepiste. Uudet mallit pohjautuvat kaiutinguru Alan Shawn viimeisimpiin oivalluksiin. Jo edellisen Anniversary-malliston mukanaantuoma aito harppaus eteenpäin onnistui sykähdyttämään. Uutta pikkumonitoria, P3XD:tä, on kehitetty edelleen. Setteinä Harbeth XD –viikoilla brittimerkki Regan uutuudet, soimassa ainakin lippulaivaintegroitu Aethos ja lippulaiva-vinyylisoitin Planar 10.

-

DEMOVIIKOT NRO 3
(28.10 – 6.11):

Yksi parhaista kuulemistamme, esittelyssä Dalin lippulaiva Epicon 8

Epicon-sarjan ehdoton huippukaiutin, Epicon 8 (svh 15990,-/pari), on kolmitie-lattiakaiutin täydellisellä tekniikalla, sekä dramatiikkaa ja vivahteita esiin tuovalla eeppisellä äänimaailmalla. Korkeita taajuuksia toistaa Dalin hybridimoduuli 10 x 55 mm nauhaelementillä ja 29 mm tekstiilidomella. Keskialueella (550 – 3100 Hz) on yksi 6,5 tuuman elementti ja bassoissa kaksi 8 tuuman paperikartioista bassoäänistä refleksikotelossa. Patsaanomainen kaiutin sointuu kauniisti minkä tahansa kodin sisustuksen kanssa, mutta suurimman vaikutuksen tekee loputtomia elämyksiä musiikin parissa antava, mukaansatempaava ääni. Paikan päällä soimassa myös Dalin tutumpi audiofiilimalli Rubicon 6. Seteissä Dali Epicon –viikoilla synergiseksi havaittu legendaarinen norjalaismerkki Electrocompaniet.

-

DEMOVIIKOT NRO 4
(11.11 – 20.11):

Traditionally hand made in USA, esittelyssä Klipsch Cornwall IV

Passiivisen Klipsch Cornwall IV (svh 7180,-/pari) kolmitiekaiuttimen kotelo on erittäin järeä, resonoimaton ja Klipschin verstaalla Arkansasissa käsin valmistettu. Uusi keskiäänielementti, sen suuntain sekä uudelleen muotoillut Tractix-refleksiaukot antavat uutta hienostuneisuutta ja viimeisen silauksen Cornwallin legendaariselle äänelle. 15 tuumainen bassoelementti tuottaa helposti koko huoneen täyttävän ja auktoritäärisen bassotoiston valtavalla dynamiikalla. Kuten kaikki Klipsch Heritage-sarjan kaiuttimet on myös Cornwall IV elinikäinen sijoitus, joka tarjoilee elämyksiä ja nautinnollisia hetkiä musiikin parissa aina uudelleen ja uudelleen. Settinä tällä kertaa putkihybridien suunnannäyttäjä ja iki-ihana Italialainen Pathos Inpol Hertige.

-

DEMOVIIKOT NRO 5
(25.11 – 4.12):

Paneelien vaihtoviikot, esittelyssä Magepanin mallistoa

Magnepan LRS vieraili taannoin AVPlus-lehden ylistävässä arviossa! Artikkelin alaotsikko tiivistää LRS-mallin poikkeuksellisen suorituskyvyn ja hinta-laatusuhteen hienosti: ”Magnepan LRS on koostaan huolimatta aito magnetostaattinen paneelikaiutin, joka tarjoaa kovan vastuksen melkeinpä mille tahansa saman hintaluokan kaiuttimelle ja miksei kalliimmillekin.” Paneeliviikoilla soitamme tätä 1000 euron pikkupaneelia sekä myös pykäliä suurempia malleja. Laitteistona Maggien edessä mikä muukaan kuin ilmiömäinen All Accuphase. Luvassa rahaan liittyvä ehdotus sinulle joka haluat pönttökaiuttimistasi eroon ja ottaa vaihdossa ykkösluokan paneelikaiuttimet. Magnepanin demossa myös uusi subbariedustuksemme, legendaarinen Velodyne.

-

DEMOVIIKOT NRO 6
(9.12 – 18.12):

Suomen lahja maailmalle, esittelyssä Gradientin mallisto

Gradient on demopäiviemme vakiovieras aina aika ajoin. Näin upeaa valmistaa ei kuitenkaan voi olla nostamatta liikaa ja koska MR Hifissä löytyy esillä kaikki Gradientin mallit niin mikäpä olisi kiehtovampaa kuin kuunnella eri malleja rinta rinnan. Gradient-demoviikoilla soimassa koko mallisto: Five, Six, Helsinki 1.5, Revolution sekä 1.4. Laitteistona seteissä uusin maahantuontimme Densen Audio.


antoisaa hifisyksyä 2020 toivottaa,

Mikko Raumanen
MR Hifi

119621981_3267726263297256_2660698854327470179_n.jpg
 
Viimeksi muokattu:

mrhifi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
8.8.2006
Viestejä
534
DEMOVIIKOT NRO 2 NYT KÄYNNISSÄ
(14.10 – 23.10):

Pitkän odotuksen päätepiste, Harbeth XD

Harbethin uusi XD-mallisto tulee olemaan monen kaiutinharrastajan the päätepiste. Uudet mallit pohjautuvat kaiutinguru Alan Shawn viimeisimpiin oivalluksiin. Jo edellisen Anniversary-malliston mukanaantuoma aito harppaus eteenpäin onnistui sykähdyttämään. Uutta pikkumonitoria, P3XD:tä, on kehitetty edelleen. Setteinä Harbeth XD –viikoilla brittimerkki Regan uutuudet, soimassa ainakin lippulaivaintegroitu Aethos ja lippulaiva-vinyylisoitin Planar 10.

Tapahtumasivulle pääset tästä:
https://www.facebook.com/events/2537208523236108

Lämpimästi Tervetuloa!

PS. Huomaathan, että demot tapahtuvat ajanvarauksella!


121589309_3353389531397595_3809137697109855404_o.jpg
New_Project_131_9ff2622e-d2fc-4457-adaf-c2d742c1a3e0.jpg
 
Ylös