MR Hifin palautekanava

niin kuin chat:eissä on tapana : "olinx mä eka?" :D

kehut rohkeasta avauksesta , tulla tälle HH.org-foorumille >:D

tervetuloa , t. ' r i f '
 
Jep, hienoa saada uusia kauppiaita mukaan tänne foorumille!
 
Tervetuloa! Elämä menee helpoksi. Kohta ei tarvii netissä foorumilta poistua ollenkaan, koska kaikki tärkeä tieto on täällä saatavilla :)
 
Tulipa HerraHifistä aikanaan joku vuosi sitten meikäläiselle nr1 hankintapaikka ehkäpä juuri hyvien demojen takia. Paljon olen ostanut hänen edustamiaan merkkejä eikä ole vielä katumusta ilmennyt!
 
Omasta puolestani voin suositella MR Hifiä. MR:llä on asiantunteja palveluasenne ja halu keskittyä oikean ratkaisun löytämiseen (vs. muutamankin putiikin puhdas tarve tehdä kauppaa). Etsiskelin tällä kertaa uusia kaiuttimia omaan systeemiini ja aikomus oli mennä noin tunniksi tekemään pikavilkaisua MR:n valikoimaan. noh, 2.5 tuntia vierähti nopeasti kun ensin soiteltiin vinyyliä ja sen jälkeen soittelin omia levyjäni. Session aikana sain myös hyviä tipsejä mitä ja mihin kannattaa keskittyä. MR:stä paistaa aito kiinnostus asiakkaan palvelemiseen.

kun vertaan muihin kokemuksiini muista saman alan putiikeista, aivan toista maata. eräässäkin liikkeessä sain kyllä kuultavaksi haluamani setit, "asiantunteva" myyjä vietti aikaa kanssani juuri sen verran, että vaihtoi kaiuttimet toisiin kun oletti minun päässeen demolevyni loppuun. ts. ei minkäänlaista palvelua.

johtopäätöksenä itselle: MR Hifistä kysäisen ensi kerralla ensimmäisenä, kun raudanpuute iskee ja tekee mieli päivittää systeemiä.
 
Hyviä kokemuksia on MRHifistä. Muutama vuosi sitten ostin kaiutinkaapeleita ja vaikka kyseessä oli vain parin sadan euron touvit niin aika nopeasti tuli vastaukset sähköposteihin ja kotidemot Oulun seudulla onnistuivat vaivatta eli vaivaa nähtiin asiakkaan eteen pienenkin kaupan kanssa.
 
Vaikka ei olla kauppoihin taidettu päästä, olisko kertaakaan, niin tässä vuosien aikana olen muutaman kerran pyytänyt demoon (taalat tietenkin taskussa ja valmiina päivitykseen) milloin cd-soitinta ja jotakin pienempää. Aina on hienosti onnistunut ja nimen omaan palveluherkkyys -asenne on ollut huippuluokkaa. Mukavaa on ollut asioida.

Olen huomannut joidenkin tälläkin foorumilla majailevien kauppiaden kohdalla, jos pyytää demoon tuotetta tai tarjousta tuotteesta, eikä kaupat sitten toteudukaan, palveluherkkyyden dramaattisesti laskevan. Asiakas lasketaan helposti "ei tärkeisiin" - vai miten se oli :). Peace.
 
En ole itse koskaan mitään ko. liikkeestä ostanut, mutta lieneekö MR Hifillä parhaita maineita, mitä hifiliikkeillä on? En ole oikeastaan koskaan kuullut/lukenut negatiivista kommenttia liikkeen myyjistä/toimintatavoista/yms. Tätä ei voi sanoa kylläkään kaikista liikkeistä..

Ihan vaan ekskursiona: lausutaanko firman nimi MR Hifi (as in Mikko Raumanen) vai Mister Hifi? Vai onko nimi kaksimerkityksinen niin, ettei ole väliä kuinka lausuu?
 
fozi sanoi:
Ihan vaan ekskursiona: lausutaanko firman nimi MR Hifi (as in Mikko Raumanen) vai Mister Hifi? Vai onko nimi kaksimerkityksinen niin, ettei ole väliä kuinka lausuu?

Molempi oikea, pääasia, että nimi muistetaan ;)

MR
 
Kerran olen tehnyt kauppaa MR Hifin kanssa ja voin kyllä suositella. Palveluhenkisyys ja vilpittömyys kannattaa, varsinkin tällä alalla. MR Hifiin uskaltaa mennä katselemaan tuotteita, vaikkei olisikaan varaa saman tien tehdä kauppoja ja saa silti asianmukaista palvelua.

Harvemmin ketään kauppiasta kehun, mutta tiedän mistä puhun, sillä opiskelen liiketaloutta. Kuten sanonta menee: Tyytyväinen asiakas kertoo kaupoista yhdelle, tyytymätön kolmelle...
 
Nostetaan hattua täältäkin suunnasta! Kiitoksia loistavasta vinkistä kuulokevahvarin suhteen,sekä maksuttomasta piposäilytyksestä =))
 
Jälleen kerran upeaa palvelua Mikolta sekä vanhemmille laitteistoa kasatessa, että itselle levysoitinta hankkiessa. Asiantuntevaa ja ystävällistä, kuten aina!
 
hei,

kun lueskelin tuolla Hifi-alueella keskustelua hifi-kauppiaskokemuksista, niin tuli mieleen tämä ainoa ostos kotimaisesta hifiliikkestä jonka olen tehnyt lähes 20 vuoteen. Michellin vinyylipyöritin tuli ostettua viime vuonna Mr Hifistä. Ilmenneen teknisen ongelman korjaamiseen Mr Hifi panosti hienosti ja homma tuli hoidettua. Ja kun klamppi jäi alun perin tilaamatta, niin se toimitettiin veloituksetta!

Eli suuri kiitos Mikolle hienosta palvelusta!
 
Kiitoksia vaan Dynaudio Confidence C2 -esittelystä Pliniuksen elektroniikalla. Hyvältähän se kuulosti kun on laitteet valmiiksi lämpimät. Muutenkin näytti palvelu pelaavan, mitä sivusta seurasin muiden asiakkaiden palvelemista. Nimim. radiota tulin vain ostamaan.
 
Minulta erikoiskiitokset nettisivujen ylläpidosta. MR Hifin sivut ovat esimerkillisen hyvin ajan tasalla kuvineen päivineen. Veikkaan että minun lisäksi tuolta tarkistelevat tuotetietoja aika huomattava osa suomalaisista hifiharrastajista. Siitä voisi moni muu liike ottaa oppia.
 
Janne sanoi:
Minulta erikoiskiitokset nettisivujen ylläpidosta. MR Hifin sivut ovat esimerkillisen hyvin ajan tasalla kuvineen päivineen. Veikkaan että minun lisäksi tuolta tarkistelevat tuotetietoja aika huomattava osa suomalaisista hifiharrastajista. Siitä voisi moni muu liike ottaa oppia.

Tismalleen samaa mieltä! Ja kaikkiin kysymyksiin, joita heille lähettää tulee vastaukset asiallisesti ja nopeasti.
 
Kiitokset Mikolle ja kumppaneille hyvin onnistuneista kaupoista! Tavaraa saatiin mukavasti kiertoon ja palvelu oli kaikin puolin ensiluokkaista. Ei tässä voi valittaa.
 
Taas saatiin mitä haluttiin! :D Eli suuri kiitos hopeisesta C/A dacmagic,sta.
 
Back
Ylös