Moderointi ja munalukkojen jako

sepi_3.0

Hifiharrastaja
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
19 169
Kaupunki
Pjongjang
Huomasin surukseni äsken, että päivällä aloittamani keskustelu tinkimättömien osastolla oli lukittu parissa tunnissa. Oliko ilmeisesti alustuksessani jotain vikaa? Asiattomat vastauksethan yleensä poistetaan mutta itse ketju kasvaa ja kukkii. Mielestäni käsittelyssä olut tviikki ei edes ole harvojen herkkua mikäli harrastajien laitekuvia on uskominen.
 
sepi_1 sanoi:
Mielestäni käsittelyssä olut tviikki ei edes ole harvojen herkkua mikäli harrastajien laitekuvia on uskominen.

Mitkä kaapelit sinulta sitten mahtaa löytyä?
 
Jani P sanoi:
Mitkä kaapelit sinulta sitten mahtaa löytyä?

1.5 metria pitkät, 4 neliömillisestä Monsterista valmistetut tuplajohdotukset. Tässäkö olikin munalukon syy vaikka en niitä johtoja ollut aikaisemmin edes maininnut? Toivottavasti moderaattorilla on paremmat selitykset eikä aloita vastakysymyksellä.
 
Ketju lukittiin koska keskustelu oli osion huomioon ottaen täysin asiatonta.

Koitetaan nyt jatkaa keskustelua ystävällisessä ja rakentavassa hengessä.

kiitos

Ylläpito
 
Aika outoa. Onhan cable dressing mitä suuremmassa määrin osa tinkimätöntä äänentoistoa. sepi_1:n aloitus oli hyvä, meidän muiden jatkovastaukset huonoja. Munalukko auki ja asiattomat viestit pois!
 
Fundeeraaja sanoi:
Kannatan. Olen pahoillani asiattomuuksista. Puolustukseksi, erinäinen pilleri oli eilen poskessa :-X

Samalla linjalla ollaan täälläkin! Pahoitteluni tapahtuneesta!
 
Asiattomat viestit pois, moden asiallinen huomautus asiasta, ja lukko auki. Välillä moderointi kyllä vaikuttaa gestapomeiningiltä, ei voi mitn.
 
jussikoo sanoi:
Asiattomat viestit pois, moden asiallinen huomautus asiasta, ja lukko auki. Välillä moderointi kyllä vaikuttaa gestapomeiningiltä, ei voi mitn.

Avasin ketjun, poistin asiattomat viestit. Kiitos asiallisesta (?) kritiikistä.

Gestapo
 
Aloitus näyttää testiltä: legojen ja duplojen suurista eroista keskustelemaan lähtijöitä? Myös testi sääntöihin ja kirjoittajan kykyihin: kuka pystyy rakentavasti keskustelemaan sellaisen ihmisen kanssa, joka sanoo legoilla ja duploilla olevan suuri ero. Kuka tunnustaa kokeilleensa legojen ja duplojen eroja - ja sääntöjen puitteissa omia kokemuksia pitäisi löytyä eikä saisi osoittaa naureskelevansa partaansa ilman omia kokemuksia. (Oletan että muutkin tietävät mitä eroa on itse legoilla ja duplo-legoilla. Oletin toki aloittajan sen verran asialliseksi ja kiinnostavaksi, että hän tarkoitti yhtä korkeaa korotusta kummallakin.) Kieltämättä aloitus ei ole uskottava kirjoittajan omien kokemusten näkökulmasta, mihin osion säännöt kehottavat, vaan satiirinen testi. (Toivottavasti on turhaa lisätä tähän vielä että minun mielestäni.) https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php?42232

sepi_1 sanoi:
Oliko ilmeisesti alustuksessani jotain vikaa?

Siinä jää mielestäni liiaksi hämärän peittoon todelliset tekemäsi tviikit ja niitten kehitys. Eli ihan nuo omat kokemukset ja harrastaminen. Itse moderointiin en puutu, mutta hankalan heitit sinnekin päin.
 
sepi_1 sanoi:
Mielestäni käsittelyssä olut tviikki ei edes ole harvojen herkkua mikäli harrastajien laitekuvia on uskominen.

Laitatko kuvia tai linkkejä kuviin myös? Näen sellaisen rituaalinomaisena hifin pyhittämisenä, joka voi olla taidetta sinänsä ja sellaisena 'paikkansa ansainnutta'. Kaiutinkaapelissa ja sen kohtelussa ikään kuin tiivistyy toistoketjun sähköinen ääni.
 
pirkka sanoi:
Avasin ketjun, poistin asiattomat viestit. Kiitos asiallisesta (?) kritiikistä.

Gestapo

Se, että toimitaan ilman asiaankuuluvaa selitystä voi vaikuttaa gestapomeiningiltä. Ainakin sellaisesta, joka ei tunne asian taustoja. Kiitos ketjun avauksesta, luen sitä mielelläni vaikken voikaan omasta kokemuksestani kommentoida siihen mitään!

EDIT: Juu, kritiikki oli siinä mielessä asiallista tai ainakin rakentavassa hengessä kirjoitettua, etten kyseenalaistanut moderointioikeutta vaan kaipasin vain selitystä tapahtuneelle. Enkä tarkoittanut, että Pirkka käyttäytyisi aina kuten Gestapon mies.

Märkäkorva
 
Täältä ainakin kiitokset Gestapolle tehdystä työstä. Gestapoa kaikki aina haukkuvat mutta harva on valmis ottamaan pitkää nahkatakkia harteilleen ja näyttämään miten se homma pitää hoitaa.
 
Back
Ylös