Mitä musiikkia kuuntelet nyt?

R-1172600-1571413766-2054.jpeg.jpg

Joan Jett and The Blackhearts: Up Your Alley (Polydor)1988 LP
 

Todd Rundgren jutun jälkeen tulee "Top 100 '70s Rock Albums".
Nopeasti selaten listassa mainituista levyistä hyllystäni puuttuivat Kissin levyt vuosilta 1975 ja 1976, Carsin levy vuodelta 1978 ja Tom Pettyn levy vuodelta 1979. Loput täältä sitten löytyvät.
 
Kävin tänään(kin) koiraa ulkoiluttamassa ja laput korville ihmettelin mitä kuunellaan. Ja arpa osui Joe Bonamasaan. Mutta levyte oli kirjattu Beth Hart& Joe Bonamasa titteliltään Black Coffee. Beth Hart solistina. En ole ennen KO solistia kuullut mutta mikä ääni! Aikuinen naisääni parhaimmillaan mmmm betty midler amy winehouse janis joblin. Soittaa myös pianoa ja lukuisia muita instrumentteja. Äänite on vuodelta 2018.
c33f72fad1a4f1bde5214a5ee189ed01.jpg



Sent from my iPad using Tapatalk Pro
 
Yes.jpg

Yes: Going For The One

Yhden vaivaisen äänirasian vaihto aiheuttanut uskottavan hallusinaation: Hyllymetreittäin uusia levyjä. Pakko siis pyöritellä kaikki herkut läpi. Taas tämä; GFTO, Yesin 3 kovimman levyn joukossa helposti. Erikoinen tilanne studioäänitteelle, sillä se nyt vaan on niin, ettei Awaken-biisistä saa livenä kaikessa komeudessaan tarpeeksi uskottavaa. Jotain jää aina puuttumaan: Sveitsiläisen Veveyn kylän kirkkourkujen saundit ovat jylhyydessään jäljittelemättömät. Matalat toistuvat niin, että lahkeet lepattavat. Vaikea valita vaikuttavampaa vetoa: Kaikki karvat koholla yhä.
 
51lx5OQlLwL._SY445_SX342_QL70_ML2_.jpg


CD - äänitysvusi 1979

Klassisen musiikin ja samalla Mozartin merkkiteos saa ansaitsemansa käsittelyn. Nöyräksi vetää kuuntelijan monenkin asian ansiosta, mutta ennenkaikkea säveltäjän rakentaman polveilevan ja monikerroksisen musiikin ansiosta. Levyn avaava melkein seitsemänminuuttinen Kyrie on hyvä esimerkki Mozartin neroudesta.


Pertti
 
Sama hallusinaatio itselläkin menossa. Uusi neula ja saa kokea kokoelmansa kuin ensimmäistä kertaa :) soi vielä entistä paremmin!

Hieno levy tuo GFTO muuten.
Se Vau-fiilis on uskomaton. Ihan kuin olisi uudet laitteet🎼. Eikö olekin mieletöntä ?
Voi yrittää olla vähän aikaa ostamatta levyjä:D
GFTO on Yes-suosikkini.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Ylös