Mitä kaiuttimia

Hihi

Käyttäjä
Liittynyt
20.11.2007
Viestejä
280
Regoihin pitäisi saada kaiuttimet. B&W cm 1 oli tumppu, dynaudio 42 oli liian hyökkäävä vaikka muuten onkin hyvä, amphionista on se käsitys että ne ovat tylsiä ja mitään sanomattoma. omistan nykyään argon 1:set. Mitä muita hyviä vaihtoehtoja on jos budjetti on balttiarallaa 1k€ ja kaiuttimien pitäisi olla hyvännököiset ja yleispätevät. Klassisesta en välitä mutta moni muu sitte heavystä kevyeen tilulili meininkiin
 
Mulla on rega mira3 ja kuhan saan taas talouden kuntoon niin uuudet pöntöt on hankintalistalla.
Kokeile dynaudion foucus 110:ä tai hieman kalliimpaa foucus 140:ä. Tota jälkimmäistä olen kuunnellut regan kans ja hyvin toimii.
 
Itse kokeilisin Regan omia. Rega R3 ja R5 mahtuvat budjettiisi.
 
kamak sanoi:
Itse kokeilisin Regan omia. Rega R3 ja R5 mahtuvat budjettiisi.

Minä komppaan, Regojen PITÄISI toimia sitä paremmin, mitä useampia samaan settiin laitetaan ;-) Ja kuuleman mukaan ovat rock.
 
Vs: mitä kaiuttimia

Mieltä samaa - Regat ja myös Eposit kannattaa varmasti tsekata, jos elävää sointia hakee.
 
Kuuntelin liikkeessä rega R3:sta ja R5:sta ja eivät olleet yhtä rock niin kuin dynaudio. Vahvarina oli muistaakseni joku Pliniuksen laite.
 
Olikos sulla jo Totem Arroista kokemusta? Siinä vallan hienot toistimet myös!
 
Itsekin voisin suositella Eposeita. M12.2 700€ tai M16 reilun tonnin lattiamalli. Mulla oli aiemmin onkelmia omien kanssa, mutta johtuikin vahvarista. Luonnollinen on keskialue Eposeissa.
 
Proacsit ja Epokset ja Arrot. Tietty jos tonnilla meinaa niin käytettynä joku sc1 tai Dulcetti tms. Ja Monitor Audio ja Usher. Onkohan Magnat 703 kuinka pätevä? Luotettavista lähteistä olen kuullut, 503 kilpailee sujuvasti yli tuplahintaisten Sonuksien ja APhysiccien kanssa.
 
Moi !

Täältä ääni ProAC:n SC1:lle. Saa käytettynä tonnin pintaan ja on uskomattoman hyvä.

--
 
Back
Ylös