mistä voisin ostaa "philips shp 9000"?

marko89

Käyttäjä
Liittynyt
28.4.2008
Viestejä
6
Kuten otsikko kertoo olen ostamassa uudet kuulokkeet ja päädyin näihin malleihin ja nyt kysyisin ,että tietäisikö joku hyvän verkkokauppan mistä voisin tilata ne tai jos joku tietää hyvän hifi liikkeen Helsingissä niin voisi kertoa

Kiitos jo etukäteen niille jotka vastaa.
 
Kun tähän nyt muut eivät näytä tarttuvan niin koitetaan jotain vastata.

Jostain syystä tuota uudempaa 9000:sta ei oikein tahdo löytyä. Sitä edeltäjää eli tonnia oli kyllä aikanaan joka Anttilassa. Ne vanhat ovatkin varsin ääneltään varsin kilpailukykyiset luurit, mutta mekaaninen kestävyys ei valitettavasti ole samaa luokkaa. 9000:n ääni ei ole foorumikeskusteluiden perusteella enää yhtä hyvä kuin edeltäjällään, mutta kuulematta on toki paha sanoa mitään lopullista totuutta.

Onko sinulla joku erityinen syy metsästää juuri noita Philipsejä? Jos ei, niin suosittelen että harkitset jonkun "oikean" hifikuulokevalmistajan tuotteita. Pitääkö luurit olla avoimet vai suljetut?

Äkkiseltään Philipsien hintaluokasta tulee mieleen Sennheiser (HD555, HD595, HD580/600 käytettynä), Beyerdynamic (DT440, DT770, DT880, DT990) ja AKG (K240, K271, K601). Myös Grado valmistaa erittäin hyvä-äänisiä kuulokkeita (SR60, SR80). Paras vaihtoehto saattaisi olla Alessandro MS-1 eli pro-puolelle tarkoitettu versio Gradoista (postikulut kuuluvat hintaan, tullit+alv päälle eli noin 25%).

Edit: Huuto.netissä on näemmä SBC-HP1000 myynnissä: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=79766182
 
HP 1000 ovat edelleen myynnissä tuolla myyntipalstalla. Jos siis kiinnostaa.

PS. Olisit muuten voinut ihan hyvin jatkaa edellistä aihettasi, turha perustaa uutta aihetta samaan aiheeseen liittyvällä kysymyksellä ;)
 
Harkitsin ennen kuin päädyin noihin philips malleihin niin "akg k 701" mutta en oikein tiennyt minkänlaiset ne voivat olla mutta hintaan nähden niin toivoisin niiden olevan hyvät. Joten jos nyt tota philips shp 9000 mallia ei löydy niin voisin harkita niitä akg k 701 jos vaan saisin joidenkin mielipiteet kuulokkeista eli akg k 701 jos on kokemusta niin voisi kertoa. Ja kuten ennenkin niin kiitos etukäteen niille jotka vaivaituvat vastaamaan

Ja niin tosiaan olisin voinnut kyllä jatkaa aikaisempaan keskusteluun mutta se kävi sen verran myöhään mielessä ,että ehin jo aloittaa uuden keskustelun ja en sitten viitsinyt enää muuttaa sitä.
 
Kyllä, K701 on aivan eri luokan luurit kuin Philipsin 9000:t. Ja tämän voin sanoa kuulematta juuri noita kyseisiä Philipsejä. Se ei tietenkään tarkoita että ne olisivat sinun makuusi täydelliset, joten jos suinkin voit niin käy hifiliikkeessä ja koekuuntele mahdollisimman monta eri mallia. Yritä testata ainakin yksi jokaiselta valmistajalta tai ja/tai tietystä mallisarjasta, niin saat jonkinlaisen käsityksen luurien äänellisistä eroista ja etenkin istuvuudesta omaan päähäsi. K701:stä on toki varsin hyvä sokko-ostos, jos et pysty koekuuntelemaan.

Kuulokkeet ovat varsin henkilökohtainen juttu jo pelkästään sen takia että korvalehtemme ja päämme ovat niin eri muotoisia. Kukaan ei voi kertoa sinulle mikä sinusta kuulostaa ja tuntuu hyvältä.

Muuten, minä henk.koht. olen ihastunut Gradojen tapaan viedä kuuntelija lähelle soittajia. En pitänyt K701 äänestä silloin kun sitä eräässä tapaamisessa pari vuotta sitten kokeilin, vaan koin sen pistävänä ja kuivana. Myöskään Sennheiserin huippumallit eivät ole antaneet sen suurempia säväreitä, mutta eivät kyllä ärsytäkään. Beyerdynamic DT880 oli ilmava ja avara, mutta valitsin kuitenkin Gradot niiden mukaansa tempaavan otteen takia.
 
Entä missä "sarjassa" nuo Beyerdynamic DT 880 ovat koska ne vaikuttavat myös näköjään aika hyviltä jos ne ovat nämä kuulokkeet http://www.elektroni.fi/?product=12170

Ovatko ne vielä lähellä sitä philips hp1000/ shp 9000 sarjaa vai menevätkö jo liian vaativan sarjan puolelle.
 
DT880 ovat kyllä tuossa linkissäsi. Ne ovat hyvät luurit ja kilpailevat tasapäisesti muiden huippujen rinnalla järkevässä hintaluokassa (150-300 euroa). Kuten aiemmassa viestissäni kerroin, ääni ilmava, avara, kuulas, joidenkin mielestä kirkas ja hivenen bassoköyhä. Joku vertasi niiden ääntä lasilliseen kylmää lähdevettä, mikä on mielestäni varsin osuva. Rokkiluureiksi niistä ei mielestäni ole, koska bassosta puuttuu potkua ja yläpää saattaa käydä rasittavaksi raaemmalla materiaalilla. Hyvä kuulokevahvistin auttaa kyllä paljon.

Rakenne on kevyt mutta jämäkkä, ei nitise eikä natise. Ne ovat mahdollisesti mukavimmat päässäni käyneet kuulokkeet.

Edit: Onko siis niin ettet pääse mihinkään asialliseen liikeeseen noita luureja vertaamaan? Missä päin asustat? Beyereitä löytyy jopa paikallisesta Mustasta pörssistä ja Veikon koneesta. Myös AKG ja Sennheiser saattaa löytyä pesukonekaupoista, mutta riippuu myyjästä päästääkö kuuntelemaan.
 
Asun pääkaupunki seudulla ja voin toki mennä kauppaan testailemaan mutta haluaisin vaan tietää mitä malleja voisi mennä sitten testailee. :)
ja noista Beyerdynamic DT 880 vaan sen verran ,että en viitsi ostaa niitä jos ne vaatisivat yhtä paljon kuin akg k 701 tai sennheiser hd 650 jolloin äänestä ilman mitään vahvistinta tai muuta niin jää erittäin köyhä. :-\
 
marko89 sanoi:
ja noista Beyerdynamic DT 880 vaan sen verran ,että en viitsi ostaa niitä jos ne vaatisivat yhtä paljon kuin akg k 701 tai sennheiser hd 650 jolloin äänestä ilman mitään vahvistinta tai muuta niin jää erittäin köyhä. :-\

Ihan pakko vastata tähän.. Eli IMO dt880 ovat varsin helpot ajaa verrattuna moniin muihin "parempitasoisiin kuulokkeisiin". Omistan hd595, dt990 sekä ms1 noiden dt880:n lisäksi ja sanoisimpa että esim. suoraan tietokoneen äänikortilta kuunneltuna dt880 toimivat noista neljästä parhaiten. Esimerkiksi dt990 kuulostaa suht surkealta heikosti vahvistettuna, eli bassopuolelta varsinkin puuttuu sitä dynaamisuutta, mihin kuulokevahvistimen kautta kuunneltuna on tottunut. Nuo hd595:kin ovat varsin nuhjuisen kuuloiset suoraan äänikortilta, vaikka niitä yleisesti pidetäänkin helppoina ajaa. DT880 pitää selkeän otteensa ja jopa laajan äänikuvansa suht hyvin varsin heikollakin vahvistuksella, kunhan vaan volumetaso on riittävä.
 
Voisin sitten varmaankin ostaa ne tai mennä johonkin liikkeeseen testaamaan niitä koska tuo oli ainoa tieto mitä enää varsinaisesti tarvitsin.
 
Joo täältä suositukset dt880:lle kuten myös omakohtaiselle testaukselle! Eli kauppaan kuunteleen. Jos sulla on joku kannettava soitin, niin sillä on helppo testata hifiliikkeessä kuulokkeita ja vetää omat johtopäätökset asiasta.
 
marko89 sanoi:
Asun pääkaupunki seudulla ja voin toki mennä kauppaan testailemaan...

Sitten olet hyvässä asemassa. Hesan keskustassa on ainakin Audiostarissa ja Musiikin.comissa hyvä valikoima luureja. En tiedä onko Kruunuradiossa edelleen, mutta aiemmin ainakin siellä oli eniten malleja esillä.

marko89 sanoi:
...mutta haluaisin vaan tietää mitä malleja voisi mennä sitten testailee. :)

Enkös minä tuossa aiemmin sen jo kirjoittanut? Itseäni lainaten:

Volta sanoi:
...koekuuntele mahdollisimman monta eri mallia. Yritä testata ainakin yksi jokaiselta valmistajalta tai ja/tai tietystä mallisarjasta, niin saat jonkinlaisen käsityksen luurien äänellisistä eroista ja etenkin istuvuudesta omaan päähäsi.

Ja vielä:

Äkkiseltään Philipsien hintaluokasta tulee mieleen Sennheiser (HD555, HD595, HD580/600 käytettynä), Beyerdynamic (DT440, DT770, DT880, DT990) ja AKG (K240, K271, K601). Myös Grado valmistaa erittäin hyvä-äänisiä kuulokkeita (SR60, SR80). Paras vaihtoehto saattaisi olla Alessandro MS-1 eli pro-puolelle tarkoitettu versio Gradoista.

Ja jos K701 on budjetissa, niin täytyy siellä listalla olla myös Grado SR225 ja Sennheiser HD650. HD650 on kyllä todella tukkoinen ilman kunnon vahvistinta ja tuo SR225 taas on ehdoton suosikkini tässä hintaluokassa. Jos Ossia (Musiikin.com) menet moikkamaan niin testaa toki samalla Ultrasone ja Audio-Technica.
 
Kyllä Kruunuradiossa ainakin viimeksi oli Gradoja ja jotain muutakin seinällä.
 
Back
Ylös