Mistä vanha Pioneer viritin?

jupasierra

Käyttäjä
Liittynyt
1.2.2014
Viestejä
137
Kaupunki
Kotka
Yritin googletella aikani mutta löysin vain yhden paikan (Classic audio) jossa myydään vanhempaa hifiä. Tarve olisi vanhemmalle pioneerin virittimelle mielellään hopean väriselle, saisi olla 70-80 lukua ja myös manuaaliviritteinen sopisi mainiosti omaan settiin. Nykyinen F676 on liian uusi ja musta, ja vaatii vielä huoltoa eli sen annan vaikka ilmaiseksi pois jos löytyy toinen tilalle. Tänne en vielä laittanut ilmoitusta ostohalukkuudesta, mutta sen teen ellen löydä mistään sopivaa. Vinkkejä kiitos :)
 
Kiitos kaikille, nuo TX virittimet jo löysinkin, mutta eivät satu omaan silmään. Saisi olla tuota SA608 muistuttava😉
 
Minulla olisi Pioneerin TX-608.
Off-topicisti, kevyt tietoisku Pioneer-vintagesta.

8 ohmiin 2x45 W vahvistin SA-608 ja viritin TX-608 olivat erillislaitteina sama kuin oli Pioneerin viritinvahvistin SX-780//790. Malli 780 oli "puukopalla" ja malli 790 mustalla lastulevykopalla, jota mustakoppaista mallia Suomen-maahantuoja pääasiassa myi. En tiedä, tuotiinko puukoppaista vinyylipintaversiota Suomeen.

Globaalisti markkinaan tuli ensiksi viritinvahvistin, vuonna 1978. Erillislaitteet tulivat markkinaan vuosi myöhemmin.

Sikäli tunnen kyseiset mallit hyvin, että nurkissani yhä pysyy ja satunnaisissa setityksissä palvelee vuonna 1978 ostamani Pioneer SX-790. Kaverini hiukka myöhemmin osti erillislaitteina, kun oli kotonani kuunnellut omaa settiäni.

-ilkka
 
Minulla on vahvistimena juuri tuo SA-608 ja siihen pariksi sopisi erinomaisesti tuo TX-608. Nykyisen F-676 annan vaikka ilmaiseksi pois koska se ei sovi kokoonpanoon värinsä puolesta.
 
Nec aua 7300e ,made in japan, löytyy 50e,mutta eihän se auta jos pioneer on hakusessa:oops:
 
Minulla on vahvistimena juuri tuo SA-608 ja siihen pariksi sopisi erinomaisesti tuo TX-608. Nykyisen F-676 annan vaikka ilmaiseksi pois koska se ei sovi kokoonpanoon värinsä puolesta.
Passeli viritin tuohon vahvistimeen. F-676 on kuitenkin asiallinen aikakauden tuote, joten kyllä siitä muutamia kymppejä saa.
 
Back
Ylös