mistä saa suomesta kaiuttimiin keraamisia putkisulakkeita ( F 3 AH 250w )

kolsja-4

Käyttäjä
Liittynyt
24.1.2009
Viestejä
1 968
Kaupunki
kotka
mitat pituus : 32 mm - paksuus 6mm nopea parempi ( erikois nopeita kuulema löytyy?) KERAAMINEN 3 ampeerin sulake - F 3 AH 250w ( erikoisnopea hinta kuulema jotain :11,25e kpl:e) tarvitsisin 4 kpl:ta . ELFASSA on jotain mutta en uskalla ottaa kun en ole varma käymisestä? onko 100% oikeat . täällä sivuilla joku mainitsi että lasi sulakkeet ( nopeus 0,4 sek. ? ) kannattaisi vaihtaa nopeampiin keraamisiin ? keraamiset nopeus kuulema ( 0,2 sek ? ) ja kuulema kannattaisi kysyä erikoisnopeita.Keraaminen sulake kuulema hajoaa eri tavalla kuin lasisulake? Nyt on kaiuttimissa lasisulake kiinni malli : ( F . 4 A /250v - 312 ja perässä 2 ympyrää ) en nää lukea loppua suurennus lasillakaan. siksi kysyn tavaraa suomesta. maksuväline : netti pankki + Visa electron.

NETTI: jkolsi90@gmail.com Kotka
 

jasu

Moderaattori
Hifiharrastaja
Liittynyt
26.10.2006
Viestejä
7 385
Kaupunki
Oulu
mää väittäisin äkkiseltää, että keraamisuus ja ei keraamisuus eivät määrääviä nopeudessa.
Keraamisessa sulakkeessa on se selkeä etu, että sen virrankatkaisukyky on suurempi kuin lasiputkisulakkeessa. Tämä on tärkeätä esim verkkovirtasulakkeissa.

Sulakkeitahan on hitaita, nopeita, tosinopeita, ja aivan tolkuttoman nopeita :) .Spekseistä löytyy tarkat tiedot, kauanko kestää esmes 2xmitoitusvirtaa.

Minä henkilökohtaisesti laittaisin samanlaisen sulakkeen kun kaiuttimessa on on ollutkin. Eli (korjatkaa toki jos olen väärässä), tuo on fast .4A / 250V. Tuon tilalle voisi varmaan laittaa samoilla spekseillä keraamisenkin, mutta veikkaisin, että tuossa paikassa (diskantin suojaus?) tuo suurempi katkaisukyky ei ole kriittinen.
 
Ylös