Mistä olette tilanneet kuulokkeita tai laitteita kuulokekuunteluun?

Janne

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
2 224
Kaupunki
Oulu
Terve,

kertokaapa arvon kuulokeluuristelijat, mistä olette tilanneet tai aiotte tilata kuulokkeita tai oheistarpeita. Perustelkaa myös miksi tilaatte ulkomailta, jos tilaatte. En halua kannustaa tappamaan elantoa suomalaisilta hifi-liikkeiltä, mutta ainakaan kotikaupungissa tarjonta ei ole sitä mitä ostaisin.

Mistä olette tilanneet Gradoja? Ko. merkin osalta Euroopan hinnoittelu nyppii useita.

Itse olen tilannut näistä:

Hifinesse (www.hifinesse.de) : Saksalaisia merkkejä saa kohtuullisen edullisesti ja itse liike on ollut luotettava toimittaja. Ei tulleja.

PriceJapan (www.pricejapan.com) : Japsimerkkejä edullisesti. Ei valittamista toimituksessa. Tullit tulee päälle.

Meier Audio (http://www.meier-audio.homepage.t-online.de/) : Hyviä kuulokevahvistimia, ensiluokkainen palvelu. Ei tulleja.

Olen harkinnut tilaamista:

musiikin.com : Audiotechnica tuntui olevan jopa siedettävissä hinnoissa.

Todd The Vinyl Junkie (www.ttvj.com) : Gradoja näytti olevan amerikan hinnoilla, "tarjous" tulee mailitse napista.

Edit: Todd The Vinyl Junkie ei pysty Gradoja myymään jenkkien ulkopuolelle, "We are very sorry, we are not authorized to
ship Grado Headphones out of the United States."
 
Sennheiser HD-650 -luurit tilasin pari vuotta sitten Verkkokauppa.com: ista.
Ensimmäinen lähetys tuli nopeasti ja oli ikimuistoinen: Avasin laatikon ja nostin tukevan kuulokelaatikon käsiini, vein sen puolison nähtäville ja kehuin miten hienosti pakattuna luurit toimitettiin, siinä on saksalainen ollut pakkausta suunnittelemassa. Pikkuisen sitten naamani taisi venähtää kun laatikon avasin ja - tyhjähän se oli. No sitten parin viikon odottelun jälkeen tuli uusi laatikko, pahoittelut ja ne luuritkin. ;)
Consonancen kuulokevahvistimen tilasin Ornecista. Hinta oli kotimaiseen tarjoukseen verrattuna hyvin edullinen ja tilaaminen suoraan Kiinasta kiinnosti ihan vaan kokeilunakin. Odottavan aika oli taas pitkä, mutta sen jälkeen kun sain vahvistimen hyppysiini ei tämä investointi ole harmittanut yhtään.
Jos olisin nyt noita vehkeitä tilaamassa, en näkisi kovinkaan montaa syytä toimia toisin. Jos nuo roippeet olisivat hyllytavaraa täällä päin suomea, tietysti toimitus- ja takuu-asiat painaisivat vaakakupissa jonkin verran. Vaan kun eivät ole.
 
Hifinessestä HD600-kuulokkeet sekä Denonin cd-soitin. Meier Audiolta Corda-kuulokevahvistin. Palvelu pelasi molemmissa oivallisesti.

Vuosi sitten tilasin Saksan Ebayn kautta Shuren E4G-kuulokkeet. Sain myyjän mainoksesta käsityksen, että kuulokkeet lähetetään Saksasta. Kuinka ollakaan, kuulokkeet olivat "loppuneet Euroopan varastosta" ( :p), joten ne tulivat USA:sta. En kuitenkaan joutunut noutamaan niitä tullipostista.
 
Luettelenpa lyhyesti kaikki nettikaupat, joista olen tilannut kuulokelaitteistooni jollain tavalla liittyvää tavaraa. Jos kiinnostaa tarkemmin niin kysykää ihmeessä. Miksikö tilaan ulkomailta? Halpojen hintojen takia. Ainoa syy ja muita syitä en minä sitten kaipaakaan.

Pricejapanista tilasin aikoinaan Audio Technican W5000:t. Todella nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu. Voin suositella lämpimästi.

Todd The Vinyl Junkielta tilasin AKG K701:t joskus aikoja sitten. Saapuivat noin viikossa, perustoimitusaika jenkeistä. Hyvä asiakaspalvelu. Voin suositella lämpimästi.

Ensimmäiset HD650:t tilasin aikoinaan muropaketin kimppatilauksessa Zarsenilta Saksasta. Todella hidas toimitus, odottelin varmaan noin 2kk näitä. Tulivat lopulta perille.

Toiset HD650:t (parit vahvistimetkin) olen tilannut Meier Audiolta Saksasta. Nopea toimitus ja todella hyvä asiakaspalvelu. Maileihin vastataan aina 1vrk sisällä.

hificables.co.uk:sta olen tilannut välikaapelit. Parissa päivässä tuli briteistä toimitus suomeen (postittavat jollain nopeammalla vaihtoehdolla) ja asiakaspalvelu vastasi nopeasti maileihin.

Myös parista brittiläisestä ebaykaupasta olen tilannut kaapeleita, en nyt muista nimiä. Aina on homma pelannut hyvin ja kaapelit olleet nopeasti perillä.

Audioconnexionista olen tilannut lukuisia virtakaapeleita. Toimitus yleensä 1-2 viikossa ja maileihin vastataan vähän miten sattuu. Aina on kuitenkin tavara tullut kunnossa perille.

Audiogonin kautta tilasin optisen kaapelin tietokoneen ja dacin väliin. Toimitus viikossa ja homma pelitti hyvin. Olen myös monta kertaa tiedustellut tuotteista Audiogonin kautta ja tuntuisi olevan todella ystävällistä ja mukavaa porukkaa kauttaaltaan. Aina ovat vastanneet ja jopa lupautuneet lähettämään tavaraa Suomeen. Kauppoja en ole tuon optisen kaapelin lisäksi kuitenkaan tehnyt tuon enempää.
 
Omien laitteiden alkuperä:

Vahvistin (Heed CanAmp) - musiikin.com. Tilaus kesti hieman, mutta tämä ei ollut kauppiaan vaan tehtaan vika.

DAC (Stello) - http://www.hifi500.com/product/da100.htm. Verothan joutui maksamaan, mutta toimitus kotiovelle saakka ja nopeasti.

Kuulokkeet (Sennheiser HD650) - Mareksound. Menin ja ostin. Olisin varmaan saanut halvemmalta maailmalla, mutta en sitten jaksanut odotella...
 
Kuulokkeet tuli ostettua Digiexposta(heräteostos),Hifistudion osastolta. Vahvistin(Rega Ear) Mr.Hifiltä.Soitin Marek Soundilta.Hyvää! henkilökohtaista palvelua ja laitteet on saanut kokeilla kotona.Tinkimättäkin on alennusta saanut :)
 
Onko kenelläkään kokemusta Audio Advisor yrityksestä jenkkien puolelta? Kuulokkeet kaipaavat päivitystä ja tuolta katselin. Verothan tuolta tulee päälle, mutta on se silti opiskelijalle halvempi vaihtoehto.
 
Jaa, lienee maailman suurin audion postimyyntiyritys - ihan hyvät palautteet amazonilla ja eopinionsilla. Ei ole siis kokemusta mutta luottaisin enempiä miettimättä.

Mikko
 
Juu sen huomasin sivuilta, mutta lähinnä toimitusajoista Suomeen asti ajattelin kysyä. Taitaa matka jenkkien puolelta kestää viikosta-kuuteen viikkoon riippuen lähettäjästä? Voi kyllä olla, että on enemmän tuurista kuin lähettäjästä kiinni.
 
Jossain taisi olla, että joskus sivuilla näkyy että on varastossa, mutta sitten kun kestää tuon kuusi viikkoa ja alkaa kyselemään niin se olikin loppu ja uutta erää odotellessa. Voipi siis varastotiedot vähän laahata jäljessä.

Mikko
 
Back
Ylös