Minne Ossin messuterveiset oikein katosivat?

  • Keskustelun aloittaja Tawe
  • Aloituspäivämäärä
Siinä taidettiin rikkoa tinkimättömän äänentoiston erityisiä ohjeita. Tosin vain yhdessä virkkeessä. Ehkäpä kuulemme messuista myöhemmin?
 
Kiitos Tawe kannustuksesta. Olet aina niin myönteinen. Ossin viesti oli tiukennetun kurin alueella ja ihan väärässä ketjussa. Laitoin viestin hänelle asiasta. Eiköhän hän kirjoita esim omaan threadiin uuden joskus.

t. Moderaattori
 
Osion säännöissä lukee: "Näin ollen toisen harrastajan tapaa harrastaa eikä myöskään hänen hankintojaan saa kritisoida."


Kyllä säännöistä on hyvä pitää kiinni. Miten se tapahtuu, en ota kantaa lainkaan.
 
No, eikö uon vain olisi voinut vaihtaa oikeaa paikkaan - pitikö se poistaa? En ehtinyt lukea kuin silmäillen...
 
Kyllä mun mielestä tuo oli ihan hyvä veto eli jos oma kirjoitus ei liity mitenkään threadiin niin mielestäni sen voi silloin poistaa vaikka siirtokin tietty on mahdollisuus -> näin kumminkin ihmiset oppivat kirjoittamaan asiansa oikeaan paikkaan ja jos ei sopivaa threadiä ole niin sitten vaikka sellaisen tekemään..
 
Tawe sanoi:
No, eikö uon vain olisi voinut vaihtaa oikeaa paikkaan - pitikö se poistaa? En ehtinyt lukea kuin silmäillen...

Jos olisin äiti olisin kenties tehnyt juuri niin mutta kun olen Mode ja hanurista niin tein näin. Säännöt on yksinkertaiset ja kyllä kaikki ne oppii...
 
Ja sit mä olin niinku et täh ??? Siis menikö mode deletoimaan koko messuraportin niin, että Ossi joutuu kirjoittamaan sen kokonaan uudelleen? Ei kai? Vai oliko kyseessä edes messuraportti vai se tilitys siitä, että muut eivät vieläkään osaa.
 
Vaikkei tämä olekaan mikään punakaarti, jossa äänestetään ennen toimintaa sanon, että moderaattorilta linjakas veto.

Ehdin lukaista Ossin viestin ja se ei ollut tuon palstan linjan mukainen mutta varmastikin passeli tuonne rennommin moderoituihin osastoihin.
 
Juu ei siinä viestissä messuista ollut puhe kuin parilla sanalla Ossin "normaalin" paatoksen sisässä eli ei mennyt mitään hukkaan :D Messuraporttia lupaili mies myöhemmin, sen sitten voisi postata ihan omaksi threadikseen niin saa arvoisensa paikan..
 
Mutta periaatteessa ihmiset näkevät vaivaa tänne kirjoittaessaan, ja jos joku viesti on väärässä paikassa, niin on aika ajattelematon deletoida se noin vain pois - kun sanalla vaivalla sen voisi siirtää oikeaan osoitteeseenkin.

Ja toinen juttu on tuo itse moderointi - minä kannatan sanavapautta, ja siksi miettisin pitkään ja harkiten ennen kuin sitä delete'ä painaisin.
 
Ossin messuterveiset voi lukea myös Pinkfishmediasta, siellä ne on tosin sillä toisella kotimaisella eli in English.

Torvihörhö
 
pmutanen sanoi:
Ossin messuterveiset voi lukea myös Pinkfishmediasta, siellä ne on tosin sillä toisella kotimaisella eli in English.

Torvihörhö

Hyvä, vaikka tämä onkin sivuseikka purnauksessani :D
 
Minä ehdin lukemaan viestin ja se ei liittynyt millään tavalla "tinkimättömään äänentoistoon" taikka parhaaseen vinyylisoittimeen. Jos on niin täpinöissään ettei osaa kirjoittaa viestiään oikealle alueelle ja viestin sisältöarvo on lähellä nollaa niin kyllä se sinne bittitaivaaseen joutaa. (oikeasti ne olisi hyvä siirtää jonnekin muualle, esim. roskalaatikko -nimiseen alifoorumiin... olisiko sellainen syytä perustaa tuon offtopicin lisäksi niin saatte kirjoitella vielä enemmän tyhjänpäiväisiä viestejä ;)). Itsekin olen sananvapauden kannalla ja "antaa kaikkien kukkien kukkia" on oikea lähestymistapa Internetissä, tällä foorumilla se vain tuntuu olevan aika optimistisesti ajateltu. Täällä kun mainostellaan häikäilemättä omia tuotteita ja haukutaan toisia välillä aika hurjinkin sanakääntein.

DIA, kyseessä oli juurikin se viesti jossa höpistiin siitä että muut eivät osaa ja puhuttiin maailmaa mullistavasta 5.1 esityksestä, sen sisällöstä kuitenkin tarkemmin kertomatta.

Ja olen tosiaan sitä mieltä että kaikenlainen moderointi on perseestä, täällä hommat vaan eivät toimi ilman sitä.
 
On se Ossi kovapäinen jätkä. Eikö nyt olisi ollut hyvä aloittaa oma ketju messukokemukselleen. Ei se minusta nytkään istu paras vinyylisoitin ketjuun. Mutta olkoon minun puolesta sitten...
 
Parasta olisi jos Ossi perustaisi ihan oman palstansa: ei paljoa kustantane, laitetassujen hinnan. Harrastajat.org jopa vois pistää linkin hänen palstalleen... Toisaalta asiallisiin kotisivuihinkinsa voisi perustaa keskustelupalstan joten ei ois suuri homma . Suomen "hifimaailma" ei vielä ole kypsä tälläiselle pitkänlinjan oraakkelille ja me tavikset tarvittaessa voisimme sitten tutustua tuon palstan fanaattisiin oppipoikiin ja ehkä oppiakin sieltä jollain aikavälillä kypsytellessä. Ajatusta Ossilla tuntuu olevan monessa suhteessa myönteisesti, mutta tuo paatos karkoittaa itse "ilosanomasta"... aikaa moni asia vaatii. Ei perussuomalainen usko mitään kertaseisomalta: se on "fakta homma se" !!!
 
Back
Ylös