Minkä Hifi-laitteen ostit viimeksi?

Nuo olleet noin kolme vuotta sitten täällä naapurikunnassa yhdellä kaverilla, jonka veli on ne rakentanut. Hienot kaiuttimet.
 
Silvercord plus balanced välijohto varren ja riaan väliin. Hand made in UK
 

Liitteet

  • IMG_20201027_130132.jpg
    IMG_20201027_130132.jpg
    253 KB · Katsottu: 54
No siinäpä sitä mielenkiintoista askarreltavaa soittimien kanssa.Itsellä on myös muutama soitin mutta yhdellä sitä on tullut kuunneltua tähän asti.Rasioitakin löytyy muutama,mutta eipä ole innostanut vaihtelemaan.Voima olkoon kanssasi ja kuvasta päätellen sitä löytyy(y)
 
Kiitos jonkun harrastajan täällä, joka mainitsi ettei DAC Box RS:n kanssa hankkimaani Pro-ject RS Power Box RS Uni 4-way:n sovi RS-sarjan phono box, vaihtui Tube Box DS2 tänään Phono Box RS:ksi omalla Power Box RS Phono powerilla.

Onhan tässä eroa edelliseen esivahvistimeen ja tämä uusi sopinee paremmin tuota omaa putkaria ennen, joka ei ole kauhean tarkka toistossaan vaan vähän oikoo mutkia. Tube Box DS2 oli kyllä hintaluokassaan suorastaan mainio peli, mutta tuo oma vahvari ei ollut ehkä paras kumppani sille toiston tarkkuudessa. Toivottavasti uusi omistaja on yhtä tyytyväinen siihen kun itse olin. Vastaavasti tämä uusi laite ei välttämättä ole paras kumppani tarkemmalle vahvistimelle. Pitää kuunnella lisää.

20201030_135624.jpg
 
Rouvan toiveita kuunneltu. Denon home 350 ilmestyi olohuoneen puolelle radio/Spotify käyttöön
 
Mulla oli tommonen joskus 2010 tienoilla. Maksoin 80€ ja myin vuotta myöhemmin 120€. Tänäpäivänä taitaa pyynnit olla järjestään 200€+
Hinnat tuppaa nousemaan näissä mitkä kestää isältä pojalle.Ihan hyvältä tämä kuulostaa edelleen,vaikka kaiuttimet ovat 70-80 luvun 2 tie Expertit.En tiedä minkä valmistamat mutta todella painavat ja myyty aikoinaan Sansuin 661 viritinvahvistimen kanssa.Sansui on 1971-1976 ja samaa sarjaa sain myös puukuorisen Sansuin levysoittimen ja nämä Expertin kaiuttimet.Marantzin valmistamia viritin vahvistimia myytiin Expertin nimellä ja ihan sama tuote kuin vastaava Marantz.Se mitä täytyy ihmetellä on että kaiuttimet toimii edelleen ja kuulostaa jopa ihan hyvältä.Bassoissa kumireunukset ja edelleen ehjät,diskantit toimii edelleen.Joku saattaa tunnistaa,näissä diskantit erikoisesti sijoitettu lähes bassojen 10" heti yläpuolelle.
 
Platinum Silicone Hemisphere Bumper, Non-Skid Isolation Feet with Adhesive. Hudson Hi-Fi’s Isolation Feet offer an effective solution for optimizing the true sound of stereo equipment.

Stereokuva laajeni huomattavasti ja korkeisiin ääniin tuli selkeästi enemmän ilmaa.... no ei tullut mitään.. :D mutta levysoitin ei nyt pompi, kun kävelee vanhalla lautalattialla sen ohi. Winning.
 
Uusi aluevaltaus by force eli vaihdossa Onkyo C kasetti dekkiin tuli väkipakolla AKAI GX4000D kelanauhuri. Uuden edessä eli ei mitn tietoa käytöstä tms. kelatkin hukassa eli apuja kaivataan ja saa ostaa poiskin,jos haluaa!!IMG_3310.jpeg
 
Back
Ylös