Minkä hifi-laitteen myit viimeksi ?

Vinyylin soitto loppui nyt n.45 vuoden jälkeen. Kenwood kd-990+Shure V15mr +thorens stabilizer ym.sälää lähti työkaverille, samalle kaverille meni aiemmin jo Yamaha CD-2000, Gravity laiteteline, 4kpl graniitti levyjä, Kingsound KS-H3 kuulokkeet/M10 vahvistin, 6kpl virtapiuhoja (transparent, oyade, Isotek), virtasuodin, paljon vinyylejä... ei oo enää tarvinnut kaupata täällä palstalla mitään ku kaveri ostaa kaikki mitä laitan myyntiin.
 
Heed Questar MM phonovahvistin lähti juuri Helsinkiin uudelle omistajalle.
 
Viimeksi muokattu:
KEF reference 201.1 lähti Audioshop Ratilaiselle uusien referencien alta. Samaan ralliin Cambridge Audio CXN v2 verkkosoitin ja Cambridge Audio 851W pääte lähtivät uudelle omistajalle Devialetin alta.
 
Pakkasin Sonneteerin laatikkoon matkalleen kohti uutta omistajaa. Kysyntää olisi ulkomaille ollut, mutta onneksi jää Suomeen. Manuaalin ensimmäisen sivun tekstistä saa hieman käsitystä mistä lähtökohdista nämä suunnitellaan. Kun olisi ollut parempi tilanne niin olisin arkistoinut tämän vahvistimen.
IMG_20210530_220901.jpg
Nyt sitten vissiin pitäs keksiä jotain uutta...
 
Martin Logan Descent lähti juuri uudelle omistajalleen ja Krell KAV-300i jo vähän aikaisemmin. Vanhasta setistä ei ole jäljellä kuin Wadia, mutta se ei olekaan myytävänä.
 
Omegan laajakaistat möin pari viikkoa sitten tänne Joensuuhun. Tyytyväinen oli ostaja ja myyjä.
 
Myisin Sony DA7100ES 7.1 viritinvahvistimen, mutta kukaan ei tunnu olevan kiinnostunut 🤔.
 
Kyllä sen joku ostaa, kun laittaa hinnaksi todellisen käyvän arvon. Esim jos kunnossa oleva siisti kampe, niin joku saattaa muutaman kympin maksaa ja laittaa talliradioksi. Jos kuvittelee saavansa satasia, ei tule ikinä menemään kaupaksi.
 
  • Haha
Reaktiot: JMK
Myisin Sony DA7100ES 7.1 viritinvahvistimen, mutta kukaan ei tunnu olevan kiinnostunut 🤔.

Nätisti sanottuna hintaa on minimissään puolet liikaa. Nuo av-vehkeet on romurautaa hyvin nopeasti ja tuo malli on tyyliin 16-17 vuotta vanha. Hintapyynti tyyliin 200-300e ihan maksimissaan. Miken ehdottama muutama kymppi on vähän alakanttiin vaikkakin on lähempänä todellista arvoa kuin nykyinen 725e pyynti.
 
300€ on nähdäkseni lähellä laitteen arvoa, en kuitenkaan usko että sitä kukaan sillä hinnalla ostaa koska AV-markkinat. Koko markkina-alue on rakennettu siten että laite kuin laite vanhenee 2-3 vuodessa ja yli 5 vuotta on jo kiinnostuksen ulkopuolella.
 
Esitin Pekkikselle hinta-arvioksi tuolle AV-vahvistimelle 200€ viime syksynä, 18.10.2020. Arvio ei liene edelleenkään kaukana oikeasta.
 
  • Tykkää
Reaktiot: JMK
Myin Infintyn Modulukset (ne alkuperäiset) jalustoineen muutama viikko sitten oikein hyvään kotiin.
 
Onhan noita laitteita taas mennyt myyntiin…subi ja 12” pisteet meni jo aiemmin. Viimeisimmät oli dspeaker antimode 8033 ja marantz nr1609.
 
Back
Ylös