Millaisia kokemuksia Yamaha RX-V 3800:ta?

eesau

Käyttäjä
Liittynyt
26.11.2007
Viestejä
60
Kaupunki
Espoo
Olen kiinnostunut Yamaha RX-V 3800- vahvistimesta. Hifimaailman yksi testi kehui laitteen ääntä erinomaiseksi, toinen testi ei ihan niin hyväksi.

Milalisia kokemuksia ihmisillä on?

Minulla laite tulisi sekä musiikki (2-kanava) käyttöön että kotiteatterikäyttöön (leffat ja tv).

Kuuntelemme myös paljon radiota, joten onko viritinosa millainen?
 
eipä näköjään löydy paljoo kiinnostuneita av-vahvareista. eipä niissä kyllä äänellisesti mitään mahdottomasti puhumista olekkaan. lähiaikoina mulla ollut pioneer lx50, pioneer lx70, onkyo sr875 ja kaverilla kuuntelin tota jammua. kyllä se noista paras oli, mutta mielestäni tosi vaisuja vehkeitä jokainen.
 
Itselläni on nyt rx-v1800:nen, mutta sitä en ole käyttänyt stereokuuntelussa vaan elokuvakäytössä. Edeltäjä oli 1400:nen ja sitä kerkesin kuunnella maggie 1.6.sten kanssa. Mitään suorastaan pahaa sanottavaa jammusta ei ollut, tehoa kyllä riitti (dynamiikka kunnossa), ja ääni oli tarkka/analyyttinen, mutta tosiaankin jollain tavoin "viileä". Kaiken kaikkiaan ärsyttämätön vehje, jota kyllä jaksoi kuunnella. Eli mitään huippulaitetta ei saa, mutta tasaisen varman pelin, eikä varmaan sieltä huonoimmasta päästä. (Tämä sama kysymys ilmeisesti oli myös Hifimaailman puolella)
 
Back
Ylös