Miksi ei liitetiedostot avaudu

kaksonen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
27 675
Kaupunki
Korvessa
--------------------------------------------------------------------------------
reteot.jpg


Kun liitetiedosto on omistuskirjoitusalueella, niin saattaa joidenkin tiedostojen avautuminen olla mahdotonta. Onko nyt omat Javat jäänyt nauttimatta, latasin juuri uusimmat Javat, eikä wörki.

Mm. laajakaista (ja open baffle)- ketjussa Karhusen kuvat avautuu normaalisti, mutta Mika K:n "reteot.jpg" ei millään.

https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php?42041

Avattaessa tulee ilmoitus "Internet Explorer ei voi avata sivustoa. Sivusto ei ole käytössä, tai sitä ei löydy. Yritä myöhemmin uudestaan".

Onko kellään muulla vastaavaa ongelmaa ja miksi toiset avautuu ja toiset ei. Nämä kuvathan ilmeisesti saisi avautumaan suoraankin?
 
Joo ei mitään onkelmaa kuvan näkymisen suhteen.Selaimena tulikettu
 
Just tarkistin ja itsellä kanssa toimii niinkuin pitää kun Firefox käytössä, mutta kuitenkin IE:n kanssa ei tosiaan minulla näy tuo liite olleskaan. Paha sanoa missä vika voisi olla ??? Tosin minulla ei varmasti ei ole IE ajan tasalla kun kartan sitä yleensä aika pitkälti jos on muita vaihtoehtoja..

PS: Jos itse kuva kiinnostaa niin tuolla on minun kotoa uusi otos, vierestä löytyy myös se vanha.. http://www.telemarktips.com/Photopost/showphoto.php?photo=13211&size=big
 
Minulla on wanaha IE 6.0 eikä ongelmia reteoiden kanssa. Minulla tosin kuvatiedostot aukeavat ensisijaisesti Microsoft Photo Editoriin eikä IE selaimeen. Joskin jos availen samaa kuvaa useamman kerran, lopulta aukeaa IE selaimeeen, mutta edelleen ilman ongelmia.

Seppo, tietokoneet ovat persiöstä :D.
 
Kokeilinpa itsekin exploorerilla ja suoraan klikkaamalla ei kyllä näyttänyt kuvaa.Kuva piti ensiksi tallettaa ennenkuin suostui näkymään...
 
Tanan arvauskoneet. EI täällä suostu tellentamaan kuvaa koneelle ! Kattokaas, kun "Internet Explorer ei voi avata sivustoa. Sivusto ei ole käytössä, tai sitä ei löydy. Yritä myöhemmin uudestaan".
 
seppo kaksonen sanoi:
Tanan arvauskoneet. EI täällä suostu tellentamaan kuvaa koneelle ! Kattokaas, kun "Internet Explorer ei voi avata sivustoa. Sivusto ei ole käytössä, tai sitä ei löydy. Yritä myöhemmin uudestaan".

Noin se tekee mullakin, tän vintage-läppärin kanssa. Poitsun pöytäkone (uusi) toimii, samoin duunikoneet. En oo jaksanu ryhtyä selvittämään (enkä varmaan osaiskaan, merkittävästi hankalampaa kuitenkin kuin vinyylisoittimen set-uppaaminen) mutta seuraan mielenkiinnolla tilanteen kehittymistä tällä palstalla - josko joku kertoisi ratkaisun.
 
Tässäpä vinkki kuvien avautumiseen, jota en itse tietenkään ala tekemään. MUTTA miksi toiset kuvat aukeaa ja toiset ei tekemättä yhtään mitään. PERIAATTEESSA nämä kuvat saisi avautumaan sivustoille suoraankin. Koko tuo kuvien liittämisprosessi on kivikaudelta, miksi ei tätä ole mietitty valmiiksi. Tietenkin selaimien viidakossa toiselle aukeaa kuvat omalla ja taas jollain toisella selaimella ei aukea taas millään. Tuokin ongelma voi tulla vastaan vaikka kuvat olisi valmiiksi textin seassa. Keskeneräisiä ja yhteensopimattomia nämä tietoyhteiskunnan tekeleet.
Kävin Microsoftin sivulla katsomassa ohjeita (suoraa latausta), mutta eihän se voi olla niin yksinkertaista. Saa tyttö laittaa koneen kuntoon.


Microsoft Photo Editor on poistettu Microsoft Office -ohjelmistokomponenttien joukosta Microsoft Office 2003 -järjestelmästä alkaen.

Sen on korvannut Microsoft Office Picture Manager. Vaikka Picture Manager on ensisijaisesti tiedostonhallintatyökalu eikä muokkaustyökalu, siinä on joitakin kuvankorjaus- ja kuvanmuokkaustoimintoja.

Jos olet päivittänyt järjestelmäsi Office XP -järjestelmästä, voit asentaa Photo Editorin uudelleen Microsoft Office XP -CD-levyltä.

Photo Editorin asentaminen uudelleen Microsoft Office XP -CD-levyltä

Aseta Microsoft Office XP -CD-levy tietokoneesi CD- tai DVD-asemaan.
Jos Office XP -asennusohjelma ei käynnisty automaattisesti, toimi seuraavasti:

Valitse Käynnistä-valikosta Suorita.
Kirjoita Avaa-ruutuun asema:\Setup.exe, jossa asema on tietokoneesi CD- tai DVD-aseman kirjain.

Noudata asennusprosessin vaiheita ja valitse asennustavaksi Mukauta.
Kun pääset Toimintojen valitseminen -vaiheeseen, määritä asennuspuun kaikkien solmujen tilaksi Ei käytettävissä.
Laajenna Asennettavat toiminnot -kohdassa Office-työkalut -solmu.
Valitse Microsoft Photo Editor ja valitse sitten Suorita paikallisena.
Valitse Asenna.
Kun Office XP -asennus on valmis, valitse OK.
 
Latasin Firefoxin ja kuinka ollakaan omistuskirjoitusosion tiedostot katosivat kokonaan, eli ei ole enää mitään avattavaa. Great. Kun ei tiedä kuvia olevankaan, niin ei ole ongelmaa. NYT LÄHTI FIREFOX KONEELTA.
 
Mielenkiintoista, täällä taas tulikettu toimii täysin ja muut ei. Onneksi töissä on kaveri mikrotuessa niin voi aina tuupata hankalat asiat sinne mietintään eikä tarvi vaivata omaa päätään näillä..
 
Kokeilin itsekin tätä ongelmaa. Firefoxilla kaikki OK. Explorerilla ei näkynyt edes koko linkkiä kuviin, ei ole mitä klikata...

Justiinsa niinkuin Sepolla, mutta päinvastoin...
 
Uusin tulikettu pelaa ongelmitta töissä (WinXP) ja kotona (Xubuntu Feisty).
 
Mites mäkkimiehet? Onko kellään teistä näitä tai vastaavia muita ongelmia?


nimin. onko seuraava koneeni sittenkin Apple
 
Mallas sanoi:
Mites mäkkimiehet? Onko kellään teistä näitä tai vastaavia muita ongelmia?


nimin. onko seuraava koneeni sittenkin Apple

Ei ole ongelmia. Ei sitten minkäänlaisia.
 
^ no perskaus. Harmi vaan ettei niitä perusmäkkejä saa kuin valkoisena... turhan trendikästä. Mutta kaipa siihenkin tottuisi.
 
Kokeilin OS X:n Safarilla, Caminolla ja Firefoxilla sekä XP:n Firefoxilla. Kaikissa kuva aukeaa.
 
Ajoin vinkkarin uudestaan, tuotahan toisinaan pitäisi tehdäkin. Nyt saan kuvan "tallennettua nimellä", eli mitäs nyt tapahtuu.

index.php


Tämä toimii nyt siten, että lataan kuvan koneelleni, esim: työpöytä ja käyn katsomassa. Poistan kuvan sitten työpöydältä. Kyllä tekniikka on ihanaa. Mallaskin vois ajaa Windowsin uusiks.

[ylläpito on poistanut liitteen]
 
seppo kaksonen sanoi:
Mallaskin vois ajaa Windowsin uusiks.


Noo, mä luulen että toi Wintoosa saa mun puolesta kyllä jäädä vähän pienemmälle huomiolle ;) eiköhän se omenankuva pian korista kotitietokonetta meilläkin.
 
Ei mitään ongelmia Macilla, ei Firefoxilla eikä Safarilla. Mallas, liity meihin!
 
Back
Ylös