Mikäs se nyt olikaan...

jkankkon

Hifiharrastaja
Liittynyt
7.10.2006
Viestejä
94
Osaisiko täällä kukaan auttaa, kun hakusessa olisi eräs naisartisti, jonka nimeä en sitten millään muista. Olen kuunnellut artistia netistä ja levy pitäisi laittaa nyt tilaukseen. Vihjeet olisi seuraavanlaiset: naisartisti, laulukieli englanti, debyyttilevy vasta julkaistu, ehkä kotoisin kanadasta, musiikki elektronista fiilistelyä ja laulu hieman erikoisen Björkmaista. Parhaana vihjeenä levyn kannessa (vaaleanpunainen) nainen akrobaattisessa asennossa mutkalla kannen nurkassa. Kiitos vinkeistä!
 
Kiitos paljon, Elsianehan se oli. Olin täysin varma varma, että alkoi i:llä, joten tuli itsepäisesti sitä tarjottua alkuun. Tuli koneen sivuhistoriakin tyhjennettyä aikaisemmin viikolla. Mielestäni hienon kuuloista musaa sunnuntaihin, joten tilaukseen heti Stupidosta.

Pitää tsekata myös Anielka.
 
Aneka sen sijaan kantsii ehkä jättää tsekkaamatta. Tai no jos camp maistuu niin sitten tämä hulvaton jättihitti vuodelta 1981 voi upota:

http://www.youtube.com/watch?v=FIFWXXaEEjY

Tuota soitettiin silloin radiossa niin paljon että tulin aivan hulluksi. En ole toipunut vieläkään.
 
No, camp maistuu aina ja itse kun olen vielä niin nuori, että tämä Aneka oli täysin ennenkuulumaton pläjäys, mutta tämä youtubepätkä saanee kuitenkin riittää.
 
Hahaa, esuko nokitti! Nättejä kyllä noi japsimimmit...

Japanianmaalla on kaikki parempaa, mimmit ja stereot!
 
Älkää jääkö kiinni para paraan. Tai para para -tiimeihin.
 
Back
Ylös