Mikä vahvistin + cd - soitin Usher Dancer Mini kakkosille

Iippo

Käyttäjä
Liittynyt
22.10.2009
Viestejä
36
Laitteisto on vaihtunut tiuhaan tahtiin viime aikoina ja tuli hankittua otsikon mukaiset kaiuttimet (ostin kun halvalla sain:)). Nyt ei ole aikaa ja energiaa kantaa monia laitteistoja kotiin vertailtavaksi, joten kysynkin apua mitä suosittelisitte noille kaveriksi tai millä olette itse ajaneet ko.kajareita?

Kuuntelutila on reilu 30m2 kokoinen huone puutalossa.
 
Millä budjetilla olet liikkeellä ja millainen musamaku & onko kaiuttimet leffoilla/TV:llä käytössä?
 
Laitteisto on 90% käytössä pelkästään musiikilla. Musiikkimaku on laidasta laitaan - kevyestä musiikista raskaaseen, enemmän tulee kuunneltua kuitenkin kevyttä. Jotain kohtuullista käytettyä settiä olen etsinyt hintaluokkaan 1000-2000e. Sillä pitäisi pärjätä vähän aikaa, myöhemmin voin päivittää sitten laitteistoa raskaampaan.
 
XTZ-sarja?
Hintaa juuri tuon 1000€ Ja toimii ainakin minulla minidancer ykkösien kanssa. Ei mitään haiendiä, mutta minusta kannattaa ainakin kokeilla.
 
Naim CD5i ja Nait 5i palstalta käytetynä?
 
spour sanoi:
XTZ-sarja?
Hintaa juuri tuon 1000€ Ja toimii ainakin minulla minidancer ykkösien kanssa. Ei mitään haiendiä, mutta minusta kannattaa ainakin kokeilla.

Jos uusia laitteita hakee usherille niin tuohon joutuu jo laittamaan hieman enemmän rahaa et saa xtz:t settiin parannusta, hyvä hinta-laatu suhde..
 
Oma äänimieltymykseni on kallistunut syvyyteen ja avaraan ääneen päin. Mieluummin hiukan pehmeämpi kuin äärimmäisen terävä ja kirkas.

Tuo Naim - setti kiinnostaa yhtenä vaihtoehtona. Riittääköhän tuossa tehoreservi ko. kaiuttimille?
 
Kellään kokemuksia Primaresta ja Ushereista? I21 + CD21. Sopisi hyvin tuohon budjettiin.
 
Primaren kanssa on ainakin sitä yläpäätä tarjolla, jos ei kovin tumma soundi kiinnosta.
 
Back
Ylös