Mikä lehti Hifin tilalle?

Juuso

Käyttäjä
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
220
Lopetin tänään tilaukseni kulutuselektroniikkalehdestä. Olisiko teillä hyviä ehdotuksia korvaajaksi?
Mid end ja high end kiinnostaa etupäässä.
 
Mulle tulee kotiin Hifi+. On mielestäni tasaisen hyvä. Toisaalta joskus olisi mukavaa nähdä myös mittaustuloksia ja objektivismiakin tulee joskus ikävä.

Tone Audio olisi kiva saada paperiversiona. Printtaamaankaan ei oikein viitsisi ryhtyä:
http://www.tonepublications.com/tone-audio.htm
 
Itselle tulee Stereophile. Se tietysti jenkkilehtenä tietyn tyylinen, mutta on siellä hyviäkin juttuja mukana. Ja perinteikäskin vielä.
 
Muistaako joku heittämällä ko. lehtien hintoja? Lopetin myös digitv-lehden tilauksen ja tilalle pitäisi jotain saada.

EDIT:
Itse itselleni vastaten:

Hi-Fi Choice - 1 Year (13 issues) @ £58.58
Hi-Fi News - 1 Year at €80.60 (Normal Price = €107.47 save 25%)

EDIT 2:
During this online offer, you can get 12 issues of Stereophile for ONLY $12.97 - that's an 81% savings off the cover price!
 
Tässähän tulikin hyviä ehdotuksia. Miettinyt itsekin että voisi tilata jonkun ulkomaisen julkaisun. En viitsi tilata tuota kotimaista vaikka korvanlehti-osio netissä kiinnostaakin. Harmi kun eivät järjestä jotain tapaa vaikka maksaa tuosta nettiosiosasta pelkästään. Muutenkin pääsee itse lehden lukemaan aina koululla.

Tuo stereophilen tarjous on muuten $27.97 tänne Suomeen. Ei toki paha hinta sekään.
 
Kiitoksia kaikille vastanneille. Noita lehtiä saa varmaan Akateemisesta irtonumeroina. Pitänee lukea muutama ja tehdä päätös sen perusteella. Millä noista lehdistä on mielestänne vähiten what hifi -tyyppistä hypetystä?
 
Juuso sanoi:
Millä noista lehdistä on mielestänne vähiten what hifi -tyyppistä hypetystä?
Ainakin Stereophile taitaa hypettää aika paljon. Toisaalta se on aika normaalia Jenkkityyliä. Siinä pitää vaan osata lukea (ja siis ymmärtää) mikä on vähän vähemmän hyvä, kuin jokin muu.
 
Mitäs jos pantais porukkalotto pystyyn ja perustettais semmonen lehti ite! >:D
Absolute Sound on hyvä lehti, sopivan subjektiivinen eikä kaikkee tarvii kirjaimellisesti uskoa ja mittajuttujakin lienee riittävästi. Stereophile tulee kakkosena ja saksalainen Audio. Se ruottalainen Hifimusic(?) on myös kiva.
Onhan noita, isossa kirjakaupassa on kaikenlaista, sinne vaan kattelemaan ja valkkaamaan. Ja jos josku rupee vinkuun että "ei niitä täällä lueta" ni voi sit kysyy sovituskoppia, ku kysymys on kuitenkin aika tärkeestä asiasta. Niitä lehtiä ku on monenlaisia.
Tässä meijän viihdelehdessä oli viehättävä Jamo-juttu. Onkohan ne mummot...?Tulee välillä päälle joku Jamo-fiksaatio :)
 
Ajatellut testata tuota brittien hi-fi worldiä nyt kun ensi numerossa pitäisi olla enemmänkin vinyyliasiaa. Muutenkin tuntuu, että tuossa lehdessä olisi myös jonkin verran DIY-asiaa sekä "antiikkihifiä" joka tietty myös kiinnostaa.

Kommentoin kunhan saan tuon numeron kouraan.

-Reko
 
Saksankieltä taitavan vinyylistin kannattaisi tietysti tilata LP! Hitto, on se Saksakin aikalailla eri maata kuin tää meidän Suomi, että on varaa julkaista ihan pelkästään vinyyliaiheista lehteä! Ja meillä ei ole edes YHTÄÄN puhdasta hifi-lehteä!
 
Ja jos DIY puoli kiinnostaa ja taitaa saksankielen, niin siellä Saksassa on semmoinenkin. En nyt kyllä millään muista nimeä.

On niillä varaa. Siellä Saksassa meinaan.
 
Petri "Tawe" Tuovinen sanoi:
Saksankieltä taitavan vinyylistin kannattaisi tietysti tilata LP! Hitto, on se Saksakin aikalailla eri maata kuin tää meidän Suomi, että on varaa julkaista ihan pelkästään vinyyliaiheista lehteä! Ja meillä ei ole edes YHTÄÄN puhdasta hifi-lehteä!

Niinpä. Saksassa on 82,422,299 asukasta ja varmaan enemmän vinyylinkin kuluttajia kuin suomessa ihmisiä.

Minulle Hihi-lehti tulee maksutta kun kuulun tietojenkäsittelyliittoon ja eräs säätiö maksaa tuon jäsenyyden. Sen sijaan tilaan kotiin Rondo lehteä kotimaasta ja Classic Rock lehteä britanniasta. Toisinaan myös BBC music magazinea. Minusta hifilehtien tieto vanhenee lopultakin niin pian että riittää hyvin kun ostan lehtiä akateemisesta silloin kun jokin laitehankinta on ajankohtainen (noin 5 v välein max).
 
pirkka sanoi:
Minulle Hihi-lehti tulee maksutta kun kuulun tietojenkäsittelyliittoon ...
Minullekin se tuli. Vaihdoin sen melekin vuosi sitten Tiede-lehteen, enkä ole yhtään katunut. Sitä lehteä, kun voi todella lukea ihan kannesta kanteen. Lisäksi se on muidenkin perheenjäsenten mieleen.
 
Hihi-lehti jätti postittamatta mulle alennuskupongin messuille :mad:. Olen kyllä aika katkera nyt. Pitäisköhän protestiksi lopettaa lehden tilaus tai jättää messuille menemättä :p?
 
Knight Rider,
on tainnut emäntä heivata kupongin roskiin. Menee se viikonloppu imuroidessa ja tiskatessakin :D
 
DIA sanoi:
Knight Rider,
on tainnut emäntä heivata kupongin roskiin. Menee se viikonloppu imuroidessa ja tiskatessakin :D

Ei ole "emännän" vika tällä kertaa. Ehkä postinkantaja on ollut "hifimiehiä" :D

No, ei mun messuille lähtö ole onneksi femmasta kiinni :D Ihan vain periaatteesta olen katkera.
 
Back
Ylös