Mikä hinnaksi Thorens TD850 soittimelle?

pick-me-up

Käyttäjä
Liittynyt
20.1.2010
Viestejä
717
Kaupunki
Njurundabommen
Paljonko voisi pyytää Thorens TD850 soittimesta. Äänivarsi on TP300, joka on siis vähän modifioitu vastaava Rega. Äänirasiana on Shure V15VxMR ja levysoitinvahvistimena on Cambridge Audio Azur 640P.

Se on suurinpiirtein kuusi vuotta vanha mutta todella vähän käytetty. Kun ostin sen niin maksoin 20 000 kruunua ilman RIAA:ta, mutta rasian kanssa. Pelkkä rasia maksoi silloin 5 000 kr. ja oli yksi viimeisiä mitä oli myytävänä Ruotsissa.
Uusi hinta soittimella ilman rasiaa on 21 000 kr. USA:ssa uuden hinta on $2,950.00.

Mutta oikeastaanhan asia on niin että ostaja sen hinnan määrittelee aika pitkälle. Mielelläni myisin sen pois koska niin vähän tulee soiteltua levyjä, mutta en mihin hintaan tahansa … ;)
 

pick-me-up

Käyttäjä
Liittynyt
20.1.2010
Viestejä
717
Kaupunki
Njurundabommen
Fundeeraaja sanoi:
Taitaa käytäntö olla 40-60% uuden hinnasta. Riippuu niin kamasta ja sen iästä/kunnosta.

Kiitos vastauksesta!
Suurinpiirtein niin olen ajatellut asian itsekin. Ja jos olisi kiire myydä niin pitää suhteuttaa hintaa tietenkin.
Toisaalta ei ole helppoa löytää ostajaa samalta paikkakunnalta, koska asun keskikokoisessa kaupungissa Ruotsissa. Enkä viitsi ruveta lähettämään.
Katsotaan miten asia edistyy. Olen laatimassa juuri kirjettä jonka meilaan kaverille (joka muuten omistaa levyliikkeen, hän on välittämässä …)
Mutta en usko että hän itse on ostoaikeissa … :D

40% 26K:sta on 10 400 kr. Sittenhän se on vähän kuin myyjän ja ostajan harkinnan varassa. Kyllä minä sen tasahintaan myyn tarvittaessa mutta enpä juuri sen alle.
Olen meilannut myös yhdelle kundille jolla tiedän olevan samanlaisen soittimen mitä hän arvelee hinnasta. Mutta se on pikkuisen eri asia koska rasia ei ole sama.
Juuri nämä Shuren rasiat ovat aika kovassa maineessa vaikkei tämä viimeinen ehkä ihan ollutkaan kaikkein paras niistä. Mutta enää ei saa edes varaneuloja alkuperäisenä, tai jos saa, niin hinta on kova.
 
Ylös