Mielenkiintoisia tuoteuutuuksia-ketju

Chord 8 switch
ee-8switch-004-72.jpg
 
Jos se olisi lupaus, niin sanamuoto pitäisi olla "will be". Nyt se on "can be".
Joo ajattelin, että paljon luvattu , että voidaan kokea merkittäviä äänellisiä parannuksia. Ymmärsin, että ei luvattu merkittäviä äänellisiä parannuksia.
 
Aika paljon luvattu valmistajan sivulla.
"Compare the increased performance and jitter measurement (90% less!) of the 8switch compared to that of a general network switch. "
Tällaisissa mainoslauseista kannattaa huomata, että ethernet-liitynnän jitter ei ole sama asia kuin S/PDIF-väylän jitter. Kellon huojuntaa ja kohinaa voi olla digitaalisessa liitännässä, mutta se ei ole ongelma niin kauan kuin data saadaan muuttumattomana perille. Tuossa käytetään hyväksi sitä, että jitter on tunnettu termi DA-muuntimien yhteydessä ja saadaan luotua mielikuva merkittävästä parametrista.
 
Etenkin kun muistetaan, että jitteri ei ole millään muotoa ongelma nykyisessä tiedonisiirrossa. Jos olisi internet ei toimisi... Siis ihan oikeasti ei toimisi. Esimerkiksi, jos jitter aiheuttaisi binääritason muutoksia, joita ei pystyttäisi korjaamaan niin tämäkään sivu ei latautuisi.

Esimerkiksi Spotify käyttää tiedonsiirtoon TCP/IP:tä, joka on täysin immuuni jitterille ( koska protokolla varmistaa bitperfect siirron). Tidalista en osaa sanoa, mutta epäilen, ettei sielläkään striimata UDP:n yli. Jälkimmäisessä on teoreettinen mahdollisuus, että jitteri aiheuttaisi pakettien hylkäämistä, käytännössä näin ei kuitenkaan tapahdu kovinkaan usein.
 
  • Tykkää
Reaktiot: JHM
Kun yksi some-silmäni ei voinut olla katsomatta, niin linkki johti toiseen

harman_kardon_citation_amp_rueckseite.jpeg

kuva © areadvd / Fotos: Harman PR

https://www.areadvd.de/tests/specia...nd-flexiblen-stereo-verstaerker-citation-amp/
https://www.hifistudio.fi/fi/tuotte...itation-amp-monihuone-vahvistin/6925281973765

A Samsung company, Harman, ei kotisivuillaan tuosta kyllä kerro juuri mitään, miksiköhän ?

Ei varmasti edullisin tv:n oheen lykättävä, mutta 125 W 8 ohm / 200 W 4 ohm pc , säädettävä sub-jako (tuskin etäisyyksiä, kokonaisviive ehkä ?), ei vaan tunnu mun hakukone saavuttavan tuosta laitteesta kovin tarkkoja speksejä, esim. käyttöohjetta.

t. ' RIF '
 
En tiedä onko mennyt ohi mutta en ole nähnyt täällä keskustelua Marantzin uudesta vahvistimesta ja sacd/streameristä?
Ihan mielenkiintoiseen hintaluokkaan tuli.
 

Liitteet

  • ma.jpg
    ma.jpg
    30,1 KB · Katsottu: 79
^Näistähän oli tarinaa uudessa Hifimaailman numerossa. Tuskin vielä käyttökokemuksia löytyy.
 
Vastaavia SDA-virityksiä oli Polkilla jo 80-luvulla. Oli niissä jotain. Jäi vain vähän arvelun varaan, että tekivätko ne jotain oikein, vai huijasivatko ne tajuntaa. Joka tapauksessa tiukassa sweetspotissa ne kuulostivat miellyttävän avarilta. Joka tapauksessa kaiuttimet tarjosivat reilusti fun-factorya. Noissa vanhoissa basso-osasto oli rakennettu sen aikaiseen amerikkalaiseen tyyliin - sitä oli paljon ja se oli möyheän löysä. Näitä uusi ei ole tullut koeponnisteltua. Otan mielenkiinnolla kopin toisten kokemuksista.
 
Viimeksi muokattu:
Ymmärtääkseni tuo SDA tekee vastaääntä, joka kumoaa kanavien välisen ristiinkuulumisen. Kajareista menee kaapelit myös toisiinsa.
 
Facebookin hifiryhmässä ainakin yhdellä oli tuollaiset Polkit. Kehui muistaakseni aika paljon niitä...
 
Onko kukaan kuullut näitä?

 
Back
Ylös