Mielenkiintoisaa rätinää volumesäädöstä

kai_81

Käyttäjä
Liittynyt
25.7.2008
Viestejä
17
Jahans
pieni aloittelija kysymys näin sunnuntai illalle.
Kun, vastikään hankkimani Leben cs300:sta on alkanut kuulumaan rätinää volumesäädön yhteydessä.
Laite toiminnallisuudessa ei ole valittamista, mutta jonkin aikaa laitteen oltua päällä alkaa laitteesta itsestään kuulumaan särö- tai rätinä-ääntä. Ääni kuuluu tasaisena jos ei koske laitteeseen mutta äänenvoimakkuuden säätöä tehtäessä ääneen tulee säröä.
Onkohan kyseessä säätimessä oleva vika vai voiko kyseessä olla vain pölyä, hapettumista tai muu säätimen toimintaan vaikuttava tekijä.

-ak-
 
kai_81 sanoi:
..jonkin aikaa laitteen oltua päällä alkaa laitteesta itsestään kuulumaan särö- tai rätinä-ääntä. Ääni kuuluu tasaisena jos ei koske laitteeseen mutta äänenvoimakkuuden säätöä tehtäessä ääneen tulee säröä.
Jos potikka on kunnossa, niin sitten myös saattaa alkaa olla joko jossain putkissakin ikääntymisen oireita tai sitten heikko kosketus putkenkannassa. Tuosta viimeisimmästä itsellä oli kyse kun yksi SET aikoinaan rätisi välillä. Heikoissa halpiskannoissa oli antaneet pinnit periksi ja..
 
Pikku-Almarrossani tuota oli myös. Kyse oli putkien pinnien hapettumisesta. Jelppi kun dippasin tenuun (spriihin) ne ja kuivasin. Näin kehui ohjekira tehtävän.
 
Jeps jeps,

jotain tällasta vähän uumoilinki, että saattas pian olla.
JJ:n putkia on tosin soiteltu vasta n. 200 tuntia. Ettei luulis vielä olevan kovin hapettuneet. Sillä ei tietty oo mitään tekemistä kantojen kanssa..

-ak-
 
Back
Ylös