Mielenkiintoinen lista/ juttu

Matti Lehtinen sanoi:
Aivan, tai Pantera, tai Slayer, tai Twisted Sister, tai Wasp, tai.. ;)

Matti, tämä on hirmu vakava asia, älä pelleile.
 
Aivan järjettömän mielivaltaisiahan tämmöiset listat ovat, kelatkaa nyt: Van Halenin 1984 sijalla 13! Pari loistobiisiä mutta levykokonaisuutena vain keskinkertainen, häviää saman bändin debyytillekin (joka on aivan killeriä alusta loppuun) 6-0, anteeksi 10-0. Ja Rollareiden uran paras muka Tattoo you!!! Haloo!!! London Calling tietty kuuluisi listalle ja se täytyy löytyä flättärinkin hyllystä vinyylinä koska eihän kukaan flättäri kehtaa meikäläiselle höyrypäälowendistille hävitä!

Mutta paras levy, numero uno, mikä se oikeasti on? Okei, teen SUUREN paljastuksen nyt. Se on Lou Reedin Berlin. Sitä vaan ei kauhean usein pysty kuuntelemaan koska se on niin synkkä. Ankeeta ku ei pysty maailman parasta levyä kuuntelemaan kuin kerran vuodessa! Muun ajan joutuu kuuntelemaan huonompaa musaa!
 
kronos sanoi:
Ja Rollareiden uran paras muka Tattoo you!!! Haloo!!!

Niin, ei ehkä paras, muttei ole kaukanakaan. Itse olen pitänyt Tattoo You:sta aina ja paljon - ehdottomasti parhaita RS -lättyjä ever, vaikka onkin "ylijäämämatskua" about '72-'79 or something.
 
Ette saa! Jos ei Clashin London Calling ole listalla niin sitä listaa ei tartte noteerata missään. Sen levyn tarvisi olla levyhyllyssä vinyylinä oli sitten tasamaan tallaaja tahi ei. Nii kerta!
 
Back
Ylös