Micromegan CD-soitin, vahvistin

aaiitee

Käyttäjä
Liittynyt
25.5.2009
Viestejä
1 400
Kaupunki
Helsinki
Onko kellekään sattunut toimivaa Micrimegan CD-soitinta?
Entä onko kellään kokemusta Micromegan A120 vahvarista?
 
Kaverilla on Vanha Micromegan Stage 4 CD soitin Erinomainen soundi pehmosen ja analogisen kuuloinen ,päinvastainen kun oma Meridiani.
Vanhat Micromegat kärsivät kuulemma lukuvirheistä ? Tässä yksilössä ei sellasta ole liiemmin ilmennyt
Vahvareista ei ole tietoo

Pappa
 
Noista lukuvirheistä ja myös kelkkavioista luinkin tällä foorumilla, siksi kysymyksen näin asetinkin. Voisin saada edullisesti nuo. Ehkä tuon CD:n sitten uskaltaa ostaa tietyillä ehdoilla.
 
Satunnainen oikuttelu on erottamaton osa Micromegan cd-soittimien elämää, kyseessähän on sentään ranskalainen tuote, sacre bleu!
 
No, on minulla ollut aikanaan pari vanhaa ranskalaista autonrotiskoakin. Korjaamista riitti, mutta että CD-soittimissakin on Gallialaista huolettomuutta!
 
Itsellä on Micromegan pyöritin ja eipä tuossa ole valittamista ollut. Käytettynä hankin ja aluksi joutui koneistoa säätämään lukuvirheen takia mutta senjälkeen on toiminut ihan hyvin. Koneisto oli vissiin liikkunut kuljetuksen aikana
 
Stage 6 oli joskus vuosia sitten. Ei moittimista, äänessä kuin ei myöskään toiminnoissa. Rytminen peli eikä muistaakseni mikään pehmosaundinen. Ainakaan tuonaikaisella kokoonpanolla.
 
No niin. Nyt minulla on Micromega CD-132 soitin. Ensikokemukset ovat ihan hyvät. Ei hassumpi soitin, ei minkäänlaisia lukuongelmia, eikä muutakaan. Ilmeisesti ongelmat ovat olleet Stage-sarjan laitteissa. Tämä on uudempaa vuosikertaa. Vahvistimena toimii Micromegan A120 integroitu, siihen on kytketty myös subi kaiutintasoisella liitännällä. Aika 3-ulotteinen soundi, ei kuitenkaan ihan niin paljon 3-ulotteisuutta, kuin Pliniuksilla ja Wilson Beneschin Arc'eilla, mutta paljoa ei jää jälkeen. Ei tullut kuunteluväsymystäkään, kun kertaalleen kuuntelin KINGS OF CONVENIENCE'n "Riot on an empty street".

Täytyy todeta, että nyt on aivan hieno 2-setti käytössä.
 
aaiitee,

Mistä ostit Mircomegasi? Suomessa tuolle merkille ei taida olla maahantuojaa.
 
Soundworks'ista. Ostin sen Micromega A120 kylkiäisenä, mutta tuolla toisaalla totesin, että vahvistin ei toiminut pre out-tilassa. Katsotaan nyt, ei käy minulle.
 
aaiitee sanoi:
Soundworks'ista. Ostin sen Micromega A120 kylkiäisenä, mutta tuolla toisaalla totesin, että vahvistin ei toiminut pre out-tilassa. Katsotaan nyt, ei käy minulle.
Taitaa käydäkin, vahvari oli erikoinen toiminnaltaan, varsinkin, kun en saanut vielä kauko-ohjainta. CD:n ääneen en ole nykyisellään tyytyväinen, mutta laite on aivan pakasta otettu, joten vaatii sisäänajon. Eiköhän Micromegan hyväksi tunnettu ääni vielä tule esiin! ;)
Ulkoisesti laitteet ovat hienot, toisiinsa yhteensopivat-väri hopea-matalat 7cm korkeat kotelotja kuulemma kauko-ohjainkin hieno, pitäisi saada huomenna itselleni. CD:n kelkka pitää kovaa kolinaa toimiessaan, mutta musiikin äänihän ratkaisee.
Logitechin 885 kauko-ohjain oppi hyvin peruskäskyt, mutta vahvarin ja CD:n yhteistoimintokäskyt takkuavat, eiköhän sekin ratkea vielä Logitechin aspan kanssa.
Uskon, että olen oleva tyytyväinen hankintaani.
 
Jos jotain kiinnostaa, niin voin CD:n sisäänajon ja piuhavirittelyn jälkeen kertoa lopputuloksen, referenssinä on Pliniukset ja Wilson Beneschin Arc'it. Micromegan CD 132 ja vahvari A120 vaikuttavat todella lupaavilta...
Eikä maksa paljon!! :D
 
OK. Ensin täytyy huomenna vaihtaa Sonysta Micromegan vahvistimelle menevät piuhat. Odotan siitä diskanttien ankaruuden hillintää(ja ässien sihahtelun loppua). Nyt A120:lle tulee 2 koksukaapelia, jotka kokemuksen mukaan tuollaista aikaansaavat. Juhan kanssa jo aiemmin saavutimme tuolla tempulla selvää parannusta, samaan pyrin nytkin-noin ensiapuna ennenkuin CD:n sisäänajo on finaalissa.
 
Kävin huvikseni tutustumassa A120 ohjekirjaan ja heti kannessa on pikku kirjoitusvirhe (owner´s nanual). On se vaan ranskalaisille vaikeaa tuo englanti. :D
 

Liitteet

  • Manual.jpg
    Manual.jpg
    17,2 KB · Katsottu: 4
Back
Ylös