Michell Gyrodec Technoarm äänirasia suosituksia?

Peter F

Käyttäjä
Liittynyt
26.5.2008
Viestejä
120
Kaupunki
Hanko
Kyseinen pyöritin tulossa taloon ilman rasiaa.
Onko suosituksia/ kokemuksia rasioista allle 500€ sarjassa jolla pääsisi alkuun DL103?
Ymmärrän hyvin, että muutamalla satasella ei saa vielä täydellistä, mutta tarkoitus olisi päästä alkuun kohtuurasialla ja myöhemmin tarvittaessa päivittää.
 
Goldringin rasioita lähtisin katsastamaan. Usein näkyy noissa Gyro/Tecno komboissa.
 
Eli, esim. Goldring G 1042 voisi olla jotain millä aloittaa.
Miten tuo Denon 103 vanha legenda?
 
Audiomania sanoi:
Miten tuo Denon 103 vanha legenda?

Olen saanut semmoisen käsityksen, että ei olisi parhaimmillaan noin kevyen varren kanssa.

Viisaammat varmistakoon.
 
En ole luultavasti yhtään viisaampi, mutta itse en edes yrittänyt laittaa teknovarren päähän 103R rasiaa - juuri sen painon vuoksi.

Itselläni teknodek/tecnoarm kombon päässä dynavectorin 10X5, joka toimii todella hienosti omaan makuuni. Erotteleva rasia, joka silti toistaa musiikkia isolla M:llä.. Toisaalta joku aikoinaan ei pitänyt em. rasiasta ollenkaan tecnodec+ regan varsi kombolla - liittynee siis myös muun systeemin kanssa yhteen pelaamiseen.

Turkuun saa tulla tarvittaessa kuulostelemaan tätä komboa:)
 
Tuo systeemisidonnaisuus pätee ehkä juuri eniten analogipuolella, tai ainakin siihen voi eniten vaikuttaa erilaisilla valinnoilla.
tuossa jossain vaiheessa onnistuin kuulemaan jotain sellaista, mitä en ollut kuullut ehkä kymmeneen vuoteen ja melkein unohtanut miltä analogi puoli voi kuullostaa. Dual 531Q suoraveto, Grado 1006 rasia, Bellari VP129, Leben 300XS, HD 650 kuulokkeet.
Tällä hetkellä jos lyön tuon alkupään kiinni Almarro 318B ja Avantgarden torvien kautta, niin kuulostaa todella tylsältä.
Mutta nyt siis muutoksia tekeillä sourcen osalta. ( tai sitten täytyy vielä hankkia tuo Leben kuulokevahvistimeksi)

Ok. Mikä etuaste käytössä.
Tuo koekuuntelu voisi kiinnostaakin koska meillä on näköjään saman valmistajan torvet käytössä.
 
Äänet täältä myös Goldring 1042 rasialle mutta ei kannata sivuuttaa myös uutta 2500 rasiaa. On tosin kuulemma ihan erilainen 1042 joten ei oikein jopa voi verrata. Tässä vastaus eräältä englantilaiselta hifimyyjältä:

"Thanks for the email.
They're quite different sounding cartridges, the 2000 series is brighter and
more obvious whereas the 1042 is more subtle. Of the two I prefer the 1000
series in the majority of systems by a large margin, it's a much more
musical sounding cartridge, but if you're system is very laid back then the
2000 may be beneficial. I have noticed no difference in tracking ability
between the two.
I hope this helps.
Best regards,
Peter"
 
Mulla on aivan samanlainen "ongelma" kuin Audiomanialla! Michell GyroDec:iin hommattu eräältä Foorumilaiselta TecnoArm äänivarsi ja uuden rasian hommaaminen edessä. Olen kallistumassa Micro Benz Ace rasiaan ja siitä joko M tai H malli. Tämä sen takia koska suurempi lähtöjännite "helpottaa" rasian liitettyjen putkivehkeiden toimintaa. Onko kellään Foorumilaisella ko. rasiaa TecnoArm:n nokassa killumassa?
Mielipiteitä/kokemuksia ko. rasiasta ja tai kombinaatiosta...?
 
Juniorilla, Jansku, oli tuo kiinni SME M2 pilkissä, sama soitin. Ei herättänyt tuntoja. Vaihtoi alta aikayksikön AT 95 E:n ja se rokkasi joitain asioita huomattavasti paremmin. Jos vain jostain bongaat käytetyn Tfg Arian tai Axian, niin iske kiinni. On meinaan kokemusta ja nuo soivat taatusti hyvin.
 
Täällä jo kolmas henkilö ilmoittautuu äänirasian etsimisessä Gyroon + Technoarmiin.

Mulla oli ensin Denon DL103 soittimessa kiinni, ja minusta se sopii siihen erittäin hyvin. Nyt kun vaihdoin etuseksi putki RIAA:n, ei gain riitä yksistään vaan vaatisi lisämuuntajan. Siksi hommasin AT 95E:n Shibatan neulalla. Vaikka tätä rasiaa onkin kovasti kehuttu, ei se minun korviin ainakaan vielä ole auennut. Ääni on jotenkin raaka ja sivistymätön, etenkin diskanttien osalta. Keskiääniltä puuttuu Denonin lämpö ja bassojen voima. Nopeutta kyllä on.
 
Back
Ylös