Merkillinen särö

Janne-ii

Hifiharrastaja
Liittynyt
25.12.2007
Viestejä
2 110
Kaupunki
Nokia
Eilen taas viikon tauon jälkeen pistin kuulokelaitteiston päälle, mutta kuuntelusta ei tullut mitään, koska musiikki säröytyi pahasti. Eli PC:llä toistan FLACeja Foobar2k:lla, jossa Asio For All output. Koneesta ääni lähtee optista piuhaa pitkin Beresford TC-7510 Dac:iin, josta Rca:lla Little Dot vahvistimeen. Sama särö kuuluu sekä LD:stä, että Beren omasta kuulokelähdöstä. Ainoastaan tietokoneen omasta kuulokelähdöstä musiikki toistuu oikein.
Asentelin Foobarit ja Asiot uudelleen - ei tulosta
Vaihdoin optisen kaapelin paikkaa beressä - ei tulosta
Kokeilin Ps3:lta toistaa samaa levyä kuin koneessa (Pleikka kiinni optisella beressä) - ei tulosta

Eli syyttävä sormi kohdistuu beresfordiin. Viikko sitten toimi moitteetta, sen jälkeen ei ole ollut päällä vasta kuin eilen jolloin säröytyminen alkoi.
 

Janne-ii

Hifiharrastaja
Liittynyt
25.12.2007
Viestejä
2 110
Kaupunki
Nokia
Häiriön syy löydetty! Eli merkillisen särön aiheutti se että molemmissa RCA lähdöissä oli johdot kiinni. Toiset kuuloke- ja toiset stereovahvistimelle. Toiset pois ja rokki soi, mutta miksi? Ennenkin ollut molemmat kiinni mutta nyt vasta alkanut oirehtia.
edit: Silloin kun toiset RCA:t eivät ole kiinni missään säröä ei synny, mutta kun ne laittaa kiinni viritinvahvistimeen (joku vanha Kenwood) alkaa tapahtua.
 
Ylös