menneitä keikkoja

kronos

Hifiharrastaja
Liittynyt
3.8.2007
Viestejä
7 389
Tulevista keikoista on ketju mutta menneistä ei - tämä on hirvittävä asymmetria! Täytyyhän sitä tulevien hekumoinnin ja spekuloinnin lisäksi olla saatavilla infoa menneistä jotta osaa välttää surkeata bändiä tai vaihtoehtoisesti hyökätä hyvän keikalle.

Tulin just Daven uuden pumpun Messengersin keikalta On The Rocksista ja annan täydet ylistykset. Dave on kunkku. Homman nimi oli englanninkielinen perusrunttaus Rock'n'roll bandin tai Bluesoundsin tyyliin paitsi ehkä vielä hiukkasen tanakampana versiona sillä noi kombothan olivat trioja ja nyt orkesterissa oli viisi jäsentä: rumpali, basisti, kaksi kitaristia ja laulusolisti.

Homma todellakin toimi mikä ei Daven kohdalla ole mikään yllätys. Jos nimittäin homma ei toimi, Dave vaihtaa hyvin äkkiä maisemaa. Ohjelmistossa oli uuden levyn (jota en vielä ole kuullut) biisejä monta ja ne olivat kaikki joko hyviä tai vähintäänkin kelvollisia. Myös ihan uusia, levyttämättömiä biisejä kuultiin ja nekin olivat hyviä. Myös suht monta coveria kuultiin, tyyliin After Midnight ja Sweet Home Alabama (tämä kyllä toimi mutta olisi silti voinut jättää väliin koska biisi on niin tolkuttoman kulunut). Keikan vika biisi oli kyllä aika ylläri, se oli se limainen kasarihitti Take my breath away - tosin aika erikoisesti sovitettuna.

Bändin yhteissoitto oli aivan huippuluokkaa millä mittapuulla tahansa ja Daven soittohan on aina maailman huippua (jos herra ei ole liian soseessa), nytkin veti slidekitaraa semmoisella otteella parissa biisissä että vaikka vastaan olis tullut ihan kuka tahansa Elmore James tai Ry Cooder niin punastua ei olisi tarvinnut.

Ehdoton livepumppu vuosimallia 2008, kantsii käydä tsekkaamassa. Ei spedeilyä, ei poseerausta vaan erittäin tiukkaa rokkisoittoa. Dave on taas kerran vireessä!

Ja Kuzmalle tiedoksi: vetivät Cochranin Something Elsen ja Vincentin She Little Sheilan...
 
Joo joo mutta tässä uudessa ketjussa on ihan eri idea. Ei tarvitse olla mitenkään unohtumaton vaan kaikki raportit tervetulleita, myös negatiiviset (jos semmoisiin on aihetta).
 
Aivan totta :). On menneet nuo keikkakommentoinnit ihan eri ketjuihin tähän mennessä. Kommentoidaan siis tähän jatkossa ;).
 
Messengers oli mös Puistobluesissa kuosissa. Tosin vokalisti oli sielläsunnuntaina soseessa, ihan nin kuin oli luvannutkin edellisellä klubikeikalla. Davesta olen samaa mieltä, hyvä kitaristi. Vaan olen sitä mieltä että suomenniemellä on yksi parempi vielä, Raulamon Jussi Tampereelta nääs. Juttelin taannoin Mr."Rytmilehti" Heinosen kanssa herroista ja hän oli samaa mieltä. Kovi heppuja molemmat.
 
kronos, tiesitkös sitä, että dave veti take my breath awayn live jo synchronicityn ilmestymisen aikoihin! näin teki. menneitä keikkoja... ke oli oli rolle-nalle siilinjärven torin lavalla, meidän ellakin kävi vetää yhden biisin sen kanssa.
 
Tawe, Kronos ei varmaankaan tarkoita tässä Police:n Every breath you take:a, vaan Berlin:in Take my breath away:ta.. Top Gun leffassa se taisi olla.
 
Tawe ja Nikke: niinpä, tarkoitin nimenomaan tuota Berlinin biisiä, ei Policen! Kyllä suu loksahti auki kun se eilen tuli keikan vikana biisinä (heittivät toki vielä encoreita) mutta sovitus oli todellakin aika davemainen - veti just tohon biisiin samantyylisiä kitarajuttuja kuin klassikkoonsa Pieni ja hento ote. En ihmettelisi ollenkaan vaikka kyseessä olisi eksaktisti sama kitara, soundi kuulosti niin samalta, semmoiselta hurjan kuulakkaalta. Kolmea kitaraa taisi keikan aikana käyttää.

Fundeeraaja: tuota Raulamoa en ole kuullutkaan mutta jos on Davea kovempi niin huh huh! Missäs kokoonpanossa herra vaikuttaa/on vaikuttanut? Kiinnostus heräsi, täytyypäs joskus tsekata herran soittotaidot jos tilaisuus vastaan tulee...
 
Fundeeraaja sanoi:
Kas, joku muukin dikkaa!
Joo! Niin käsittämättömän harvat dikkaa Blues-musiikkia.
Jussi on muuten uuden Blues News ja uuden Guitarfan-lehden haastattelu jutuissa.
 
Pitääpä suoriutua kirjastoon vilkaseen olisiko siellä noita julkaisuja.
Muuten Kunkku on hillittömän hyvä perkussionisti. Meinaan ettei kaikki menisi Jussin piikiin. Siinä duosssa on vakka kantensa valinnut.
 
Hande Kynä Nurmiolla ja Alamaailman Vasaroilla oli kaksi (kolme?) vuotta sitten levynjulkkarikiertueella kanavat auki johonkin sellaiseen paikkaan mistä mä en halua tietää yhtään sen enempää kuin mitä silloin kuuli.
"Big up!"

Lasissa: kaffeplöröä. Toimii, aina.
 
Ja toinen: Marjo ... and ... the Balls! hyvinä päivinään! Parasta ever mitä Härmästä ikuna on tullut!

-"No niin, idiootit"- spiikkaa Marjo, "Sovitaanko että tämä tanssilattia tänä ilta on minun yksityistä aluettani jota minä käytän ilmaistakseni itseäni, ja te _nuijat_ pysytte siltä _POISSA?!!!_"

Marjo myös täyttä lupauksensa ja käyttää koko tilan, neliöt eivät edes oikein riitä.
Toisin kuin Marjon keuhkot, ne riittivät.

Lasissa: edelleen riittävästi hyvin toimivaa kaffeplöröä.
 
...and now comes something compeletely different a la Whickers world...


Jenny Lindstet paikkaamassa Monica Groopia KPKO:n ja Groopin levynjulkkarikiertueella, yhdistettynä paikkkakunnan Tuomiokirkon 775-vuotisjuhliin.
Muutama vuosi sitten.

Bachin kaikki alttokantaatit, ehdottomasti liikaa vuorokauden varoitusajalla sairastunutta diivaa paikkaamaan herätetylle nuorelle altolle/mezzolle. _Loistava_ ja kaikki solistin vaikeudet ymmärtävä Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri Juha Kankaan johdolla tekemässä kaikkensa solistin eteen. Miten _aina_ saatiin hinattua Jennylle tilaa hengittää, kun J. Kangas niin näytti.
Täydellistä yhteistyötä. Täydellistä ja epätäydellistä musiikkia. Turun Tuomioikirkossa, noin kuusikymmentä kuulijaa. Vahvimpia kokemuksia elävästä musiikista mitä koskaan olen saanut.
Näin tämä musiikki on tehty koettavaksi, näin läheltä, samalla lattialla.
Jokaisen hikipisaran pitää näkyä.
 
Fundeeraaja sanoi:
Muuten Kunkku on hillittömän hyvä perkussionisti. Meinaan ettei kaikki menisi Jussin piikiin. Siinä duosssa on vakka kantensa valinnut.
Viime keväänä oli Kivessä Gene Taylor (ex. Fabulous Thunderbirds pianisti) säestäjinään Jo'Buddy, Robban Hagnäs ja Tyko Haapala (Down Home King III) ja todella upeasti hoiteli Tyko rumpuhommat kun ohjelmisto käsitti aika laajan alueen mm. New Orleans rytmityksiä ja biisejä ei varmaankaan oltu pahemmin harjoiteltu.
 
The Boss oli loppua kohti huipentuva ...
Mike Patton ilosaaressa perverssi itsensä.
 
Justiin kotiuduttu Maidenin keikalta Treelta. Ihan mukavasti ukot jaksoi tykittää ja ok meno oli.
Vähän väsy muttei paljoa. Pitää syödä (ja juoda) hyvin notta jaksaa :D
 
Olin Maidenin Helsingin keikalla.
Justiinsa sen aikasta settiä, josta meikä tykkää.
Brucelta ei liike lopu varmaan vanhainkodissakaan, muutenkin bändi tuntuu aina tuoreelta ja innokkaalta.
 
Back
Ylös