mc-275

saimi

Käyttäjä
Liittynyt
3.2.2007
Viestejä
5
Moi! Ajattelin kertoa teille omista kokemuksista. Oheiskalustona on kaiuttimet audio physic scorpio, esivahvistin a5 integrad tai jotain ja cd a5 musical fidelity. Kaapelit nordost blue heaven & red dawn rca. kuuntelutila on n. 27neliön kerrostalon kaksio, olohuone/keittiö systeemi eikä erityisesti akustuoitu, muutuma akustiikkalevy tärykaikua estämässä ja vähän sivuilla.

Ihan ekaks en kauheen montaa systeemiä kuullu. No ei kai muuta ku säälit sikseen. Jeejee. Olin ajatellu et vaihtaisin putkivahvistin linjaan en tiä miks mut ajattelin vaan. No itse asiaan, sain painavan pahvilaatikon raijattua autosta keskelle oh lattiaa, ja oli painava laitos n.30kg. Kun se oli saatu ulos laatikosta, oli se aivan uskomaton näky, kun oli tottunut ns. digiaikaan. teki mieli laittaa heti panasonicin plasma tv makkariin, ja varsinkin heittää denonin dvd soitin ja topfieldin dikiboksi anopin persereikään, niin surullinen näky oli. Olin just ostanu soundstylen av-tason. eikä sekään oikein sopinu mc-275:lle. No lattialle sen kuitenkin laitoin. Aloittelin kuuntelun, Eva Cassicyn live blues alley. Heti alkuun ioli selvää että mc-275 oli musiikkiystävällisempi vahvistin kuin a5. Eva Cassidylla varsinkin ylä-äänet tuntuivat soivan jotenkin hienommin kun a5:lla. Soundi oli jotenkin sellanen ettei tarvinnu vaihtaa kappaletta jokas levyllä, mc-275 on musiikin ystävä. Aikasemmin oli revolutionit kaiutttimina ja olis ollu mukava kuulla mitkä saundit näistä lähtee, Revoissa oli mun mielestä diskantti liian matalalla tasolla.

EDIT: Kirjoittaja voisi hieman panostaa kieliasuun, eli hieman isoja kirjaimia ja järkevämpiä lauseita peliin niin selkenee teksti huomattavasti. Muokkasin ensimmäistä viestiä hieman luettavampaan suuntaan. -Mika K-
 
tulee lisää kuuntelu kokemuksia kuhan aamu selkenee
 
Back
Ylös