Mastersound 300 B S.E. ja pönttöinä Reference MM de Capo i

Make_42

Käyttäjä
Liittynyt
23.5.2008
Viestejä
7
Eli pari tyhmää kysymystä. Tuollaiset on tullut hankittua ja suunnitelmissa olisi hankkia vinyylinpyörittäjä. Kyseiset laitteet olen hommannut aika edullisesti joten en voinut jättää käyttämättä tilaisuutta. Eli ystävällisesti suositelkaa jotain joka olisi hyvä. (tarjous olisi mse 10:stä, onko liian arvokas vai?)
 
No jos kyse on SME 10:istä niin anna mennä mikäli rahaa on. Ei ainakaan ole äänilähteestä kiinni, eikä tarvii olla heti päivittämässä parempaan. Toisaalta ei Avid acutuskaan olisi paha valinta pitkäikäiseksi vinyylin kieputajaksi.
phonoasteen tuohon varmaan tarvitset.


T.JTH
 
Jos käytettyä halajaa niin HES:ltä löytyy Phonosophie edullisesti. Uusista mielestäni AVID, SME, Linn ja muutamat muut on tarkastelemisen arvoisia. Ei kun vaan kuuntelemaan paikanpäälle ja lähde vaan kerralla kuntoon niin ei tarvitse aina päivitellä!
 
joo, tuo phonosophie vois sopia sun kattaukseen, hieman eksoottinen huippuviritelty 'thorens' ja ilmeisesti ainut yksilö suomessa. myös avid, linn ja sme vois olla kovia juttuja.
 
Phonosohie ehdottomasti. Siitä ilmeisesti uupuu kuitenkin varsi. Råback takuulla hoitaa siihen hyvän varren ja rasian.

p3aro-500.jpg
 
Kiitoksia kaikille vastanneille, nyt täytyy mennä ihmettelemään ja järjestämään ns tilaisuuksia kuunnella eri valmistajia.
Kertokaa että onko huono tarjous (käytetystä) sme 10:stä jossa sme 5:n varsi niin 7k€ liikaa? Sen takia olen noi kaijuttimet ja vahvistimen jankkinut että ei tarvitse heti kolmen vuoden päästä haikailla jotain kivaa ja eksoottista, köyhän ei kannata ostaa huonoa ja kun sitä hyvää ja halpaa ei ole vielä keksitty...
Toisaalata kiva huomata tämä foorumi jossa oikeesti ollaan kannustamassa toisten unelmia ja juttuja kun vertaa tiettyihin muihin ns hifi foorumeihin joissa ei ymmärretä kaksikanava ääntä ollenkaan...
 
10 V:llä 7k¬ on pyynti, jossa on tinkaamisen varaa, imo.
 
Tawe sanoi:
10 V:llä 7k¬ on pyynti, jossa on tinkaamisen varaa, imo.

Samaa mieltä. Hyvästä kannattaa maksaa vaan tuossa on varmasti vähän tiputtamisen varaa...

Ehdottomasti suositeltava soitin tuo kyllä on. Ja kaikki edellämainitut. Lisäisin tutustumisen arvoisiin vielä Regan P9:n. Olisi hienoa kuulla noita kaiuttimiasi. Kiinnostavat minuakin jonkun verran.
 
pahammissa tuskassa tota on kaupiteltu jopa 5k¬ hintaan joka on sikahalpa. 6 lieneen lähellä totuutta?
 
Unohdin mainita että varren päässä on BENZ MICRO - RUBY 3:n eli mielipiteitä siitä mitä itse maksaisitte kyseisestä härvelistä?
 
jos tuo Ruby 3 ei ole ihan loppuunsoitettu, niin hintahan on sitten kohdillaan, ei muuta kuin ostoksille vaan.
 
osta pois pyörimästä. benzeissä on tosi hyvä vaihtohyvitys jos joskus otat uuden benzin.
 
juu, ei voi kun kompata poikia. Osta Smeekeli pois vaan kuleksimasta ja olet tuolla paketilla jo aika lähellä vinyylimaailman syvintä olemusta.. Säätähän aina voi, mutta tuohon Smeekeliinkin pitää laittaa jo tonneja kunnolla lisää, ennen kuin jotain aivan oleellista vinyylin toistossa enään tapahtuu.

Jyri
 
Back
Ylös