martin logan odyssey

  • Keskustelun aloittaja jee
  • Aloituspäivämäärä
J

jee

moi. onko kukaan kuullu näitä , onko noissa alapää aktiivisena , kertokaa soundista jotain ,
 
J

jee

tere. ompa kumma kun ei tu mitään kommenttia, kysytään sitten ap avanti 5:sta , itellä oli 3:set . ja tossa joulun alla vaihdoin halvempiin . siinä ei kyllä mitään järkee ollu mut olihan lihasampi joulupöytä. tykkäsin noista kolmosista tosi paljon vaikkei ne varmaan mikkään hevi pöntöt ookkaan , onkohan noi 5:set paljon paremmat .
vähän hönössä ajattelin hakee jonkun tyhmän lainan noita varten tai sit loganeita . mietin et kun muutin tänne en rupee mistään kelloradiosta kuunteleen , siis muutin tänne just musiikin kuuntelun takia, ja jos setti on paska voinhan mennä vaikka tampereelle vuokralle so what. elämäähän tää vaan on , joten lainaraha käyttöön ja antaa mennä , itketään sit möyhemmin. kerranhan täällä vaan ollaan ,
joten kunnon sy7steemeitä eikä mitään anteeks oon olemassa juttuja tähän maahan , poliitikkojen pitäs säätää joku laki äänentoistolle esim kun kattoo sisustus ohjelmia rahaa on käytetty paljon vaikka jonkun italialaisen quisepin pöytään ja sit kun katotaan olohuoneeseen siel on muoviset hopeet satelliitit ja joku yhdistelmä laite hävekkää v...n raharikkaat ,
 

hifiguru284

Käyttäjä
Liittynyt
2.4.2008
Viestejä
898
kysele jostain totemin arrosta niin alkaa kommenttia tulemaan. itsekkin koitan myydä omia että saisin rahaa kasaan loganeihin. ehkä mun tilaan hiukka reippaat mutta kommiat on. jos ei soi niin vaihdetaan. eiä niistä tolla tapsan hinnalla millään paljoa pataan tule.
 

sepi_2.0

Käyttäjä
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
16 353
Kaupunki
Pjongjang
Mikset vaihtanut niitä MG-20.1-MG-3.6? Nyt joudut ikuisesti soutamaan ja huopaamaan kun mikään ei maistu lähellekään samalta.

Onhan nuo Odysseykset varmasti paremmat mitä samalla rahalla saisi uusia nykymallisia Loganeita. Mut jätä jo se kuppi... ;)
 
Ylös