Marantz SR6004 AV-vahvari

Bona Fide

Käyttäjä
Liittynyt
20.7.2007
Viestejä
81
Olin harkinnut tätä vahvistan kotiteatterin sydämeksi hyvien ammattiarvostelujen perusteella, mutta tuolla dvdplazalla oli joillakin käyttäjillä ollut karvaita kokemuksia. Laitteessa ilmeni heti uutena huoltoa vaativia vikoja. En jaksaisi lähetellä laitetta koko ajan huoltoon. Minkälaisia kokemuksia täällä on laitteesta? Onkohan vahvarissa joku tyyppivika? Ei tuon hintaluokan laite saisi laueta heti kättelyssä.
 

Legis

Käyttäjä
Liittynyt
2.12.2009
Viestejä
13 028
Kaupunki
Jkl
Itse ostaisin tällä hetkellä mielummin esim. Yamahan RX-V2065:n tai jonkin Onkyon mallin, juurikin noiden kosahteluiden takia. Jos haluaa 3d:tä tukevat hdmi:t niin sitten kannattaa odottaa muutama kuukausi vahvistimien hankinnassa (tiedän, voi olla vaikeaa).

Jos välttämättä Maran haluat, niin osta mielummin SR5004, jos et kaipaa 6004:n sisältämiä lisäominaisuuksia. Saksasta lähtee varmasti vähän reilu 500 eurolla kun tinkii. Vahvistinpuoli noissa on suurin piirtein sama, muuntajassa sama mallinumero ja kapasitanssia virtalähteessä saman verran jne.. Mulla oli SR5004 puolisen vuotta sitten (Saksasta ostettu sekin), jonka myin pois ja joka sittemmin myös levahti uudella omistajalla. Resetointi taisi onneksi korjata tuon kappaleen, kaikilla se ei toimi. Marantz on kaiketi julkaisemassa lähiakoina SRxx05 sarjan, siinä toivottavasti nuo thump of deathit on korjattu.

Ps. täällä on monikanavaisen äänentoiston alue erikseen.
 

Pibe

Käyttäjä
Liittynyt
2.3.2009
Viestejä
1 259
Kaupunki
Kouvola
Kahdella kaverilla on 6004, ei mitään ongelmia. Yleensäkin netissä niin vähän noista juttua, ettei varmaan ole yleinen tyyppivika. Onhan tuo musikaalisempi ja jytkympi vehje kuin onkkarit, yammut ja muut AV-vehkeet tuossa hintaluokassa.
 

Kimmo A.

Käyttäjä
Liittynyt
12.11.2009
Viestejä
5 510
Kaupunki
Helsinki, Vuosaari
^ DVDplazan threadi ja siihen linkitetyn AVS-foorumin vastaava threadi kertoi kyllä hieman toista. En nyt muista tarkalleen, mutta tuossa AVS:n threadissa taidettiin jopa puhua kaksinumeroisesta prosenttimäärästä hajonneita laitteita, sekä 6004:sta että 5004:sta. Sarjanumeroiden sekä ihmisten ilmoitusten perusteella hajoamisia tapahtui Euroopassa, jenkeissä ja Aasiassa.

Harmi sinänsä, itse olen ollut erittäin tyytyväinen 4003:een, eikä noissa uusimmissa ole varmaankaan äänentoistolliset ominaisuudet olleet ainakaan huonommat.
 
Ylös