Manu Chao

miksin

Käyttäjä
Liittynyt
20.4.2007
Viestejä
6 747
Mano Negran vokalistin sooloprojekteja ei voi ymmärtää jos ei tiedä miltä Biskajan etelärannalla haisee talvella ja miltä Englannin Kanava haisee kesällä.
Meni ehkä vähän esoteeriseksi mut pal välii:D
 

pirkka

Käyttäjä
Liittynyt
23.7.2006
Viestejä
13 845
Kaupunki
Järvenpää
En ole Biskajan millään rannalla tainnut vierailla mutta noita Manu Chaon kiekkoja löytyy useita ja vaikken väitä sanoituksia ymmärtäväni niin musiikki uppoaa vauhdilla.
 

Lepi

Hifiharrastaja
Liittynyt
20.7.2007
Viestejä
117
Kyllä vain. Se livelevy, Radio Bemba Soundsystem on mitä mainioin kesälevy. Ja tuo tietty kesäfiilistä talveen myös. Live-DVD:n perusteella keikoilla on aika hurmoksellinen meno myös, olisi hieno päästä katsomaan joskus.

Taannoin radiossa muuten haastateltiin jotain keikkapromoottoria, joka valitteli, että esim. juuri Manu Chaota on turha tuoda Suomeen, vaikka bändi vetää maailmalla isoja yleisöjä. Keikkahinta on niin kova oletettavaan lippujen menekkiin nähden. Voin kyllä uskoa. Raskaampi osasto on Suomessa aina riskittömämpi vaihtoehto.
 

Karlsson

Hallituksen jäsen
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
10 463
Kaupunki
Helsinki
Tuoreempi Manu Chao on jäänyt ottamatta haltuun, mutta aikoinaan Clandestinoa tuli kuunneltua kovasti. Levy on kuin järjettömän musiikillisen kipinän siivittämänä toteutettu vermeillä mitä on sattunut olkkarin nurkassa lojumaan.
 

Musti sotakoira

Käyttäjä
Liittynyt
20.9.2007
Viestejä
239
Niinpä, uudehko La Radiolina ei oikein iskenyt. Muistuttaa välillä vanhaa Mano Negran suorempaa vääntöä, mutta biisit ovat rakenteeltaan turhankin yksinkertaisia ja läpi tulee jotenkin ahdistunut meininki. Liekö mies masentunut maailman menosta, tai muuten vaan ideat (toivottavasti väliaikaisesti) loppuneet?
 

Lepi

Hifiharrastaja
Liittynyt
20.7.2007
Viestejä
117
Olen kyllä samaa mieltä tuosta, että uudempi materiaali ei enää koukuta ensimmäisten levyjen malliin. Harmi, mutta onneksi on sentään ne ekat. :)
 

Mika K

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
13 092
Kaupunki
Olut, eikun Oulu..
Totta, La Radiolinja on hieman tasaisen varmaa tavaraa, onneksi se Esperanza iskee kyllä meikäläisen aika hyvin..

421887982_ab0fad2860.jpg
 

Twisterkki

Hifiharrastaja
Liittynyt
6.2.2007
Viestejä
885
Kaupunki
Uusimaa
Mä olin Manun keikalla Wroclawissa heinäkuussa, hauskaa oli!
Uusimman levyn meininki ei oo muhun yhtä hyvin kolahtanut kuin Esperanza ja Clandestino, mutta keikalla tuo suorempi rock-tyyli pelitti hienosti - myös vanhoissa biiseissä. King of the Bongon ois tietty voinut soittaa perinteisellä tavalla...
Oli varsin kovia soittajia bändissä (tais kantaa nimeä Radio Bemba); harvoin tuollainen bileskapunk svengaa noin.

Siberia on muuten myös hilpeä levy - chanson-henkeä.
 
Ylös