Magnepan 1.6 Mikä oheislaitteisto?

Putkiaivo

Käyttäjä
Liittynyt
5.2.2007
Viestejä
7
Niin että minkälaisia kombinaatioita täältä löytyy? Erityisesti vahvistinpuoli kiinnostaa ja kaapelit tietysti myös. Maggien äänihän on luonteeltaan todella kristallinkirkas ja selkeä että sitä puolta tuskin tarvitsee korostaa noilla oheislaitteilla. Mitä on ihmiset mieltä?
 
Bladelius TYR:llä ajelen ko. kajareita. CD on Creek evo lähtee seuraavana vaihtoon.
 
Maggiet tykkää wateista ja riittävästä suodosta.. yks harkinnan arvoinen ajatus vois hankkia putkietunen ja siihen tehokas trankkupääte tai joku integroitu pathos. Meinaan jos tuota mainitsemaasi "kristallinkirkkautta" (?) haluaisit hieman pehmitellä.
 
Kiinalaisella integroidulla olen noita ajellut, elikkäs Consonance b2000x on vahvaimeni nimi. Kaapeleina noille menee nykyään SommerCablen 4-neliöistä. Liittiminä on kaiuttimen päässä ViaBluen TS2-banaaneita.
Tarkoituksena on ihan lähitulevaisuudessa vaihtaa piuha puolet ohkaisemmaksi ja kokeilla kaksoisjohdotusta.

Ensi kesän tai syksyn aikana voisi sitten suolistaa nuo paneelit. Erityisen ikävästi on tökännyt silmään se rujo rautasydänkela jenkkilippuineen siellä paneelin takana. Saattaa mennä tilaukseen 3,5mH:n ja 0,4 ohmin ilmasydänkela sekä nippu Mundorffin konkkia, vaikka ihan kivasti nuo lankut soivat vakiosuotimellaankin. On vaan sellainen kutina että niistä olisi saatavissa irti vieläkin enemmän, ainakin irto-osia ellei äänenlaatua. :p
 
Mulla on Audio Research LS15 etunen ja Primaluna Prologue 7 monopäätteet ajamassa noita.
Hyvin nuo tehtävänsä hoitaa.
Primalunat oli vähän laiskat alkuperäisillä putkilla, mutta ryhdistäytyivät kun vaihdoin Teslaan.
Ääni on heleä ja sivistynyt, mutta kyllä sitä rytkettäkin löytyy omiin tarpeisiin.

Kieltämättä diskantin kanssa on saanut painia. Oli aluksi liian tumppu vaikka vaihdoin putket CD:ssä ja etusessa kirkassointisempiin(etuseen vaihdoin kuitenkin takaisin, olivat sittenkin paremmat, vaikka hieman mikrofonisemmat).
Kaiuttimien vaihto päittäin, eli diskanttinauhat sisäpuolelle, auttoi asiaa kummasti.
Paransi myös erottelua sekä yhdisti äänialueita paremmin.

Eli toimii maggiet putkillakin!
Tehoa nää tosiaan tarvitsee toimiakseen hyvin...
Noissa primoissa taitaa olla 70w ja se kyllä riittää keskiverto kerrostalo olohuoneseen.
Pysyy kontrollissa isommallakin äänenvoimakkuudella.

Niin ja piuhat on sekalaista: audioquest(en muista mallia) välikaapeli , Von masoch xf-silver kaiutinkaapelit ja supra balansoitu CD-kaapeli sekä musical blue levarikaapeli.

Sourcella on tosin ratkaisevaa laatua oleva merkitys soinnissa. IMO :)
 
Back
Ylös