m-pu

Tilanne
Keskustelu on suljettu.

TTom

Käyttäjä
Liittynyt
20.8.2008
Viestejä
15
Jaahas, Mika.

Puhelimessa vaikutit mukavalta ja rehelliseltä, mutta rahat meni eikä da-muunninta ole näkynyt koska sitä ei näköjään ole olemassakaan. Olet ilmeisesti myös muuttanut itsesi bittimuotoon, koska et ole lukuisten tyhjien tavarantoimituslupaustesi jälkeen vastannut puhelimeen?!

Voit yrittää korjata itsesi ja yrityksesi maineen tässä tuotteistanne kiinnostuneiden harrastajien silmien edessä siten, että hyvität minulle kusettamasi 350 euroa. TÄLLÖIN VOIN PERUA TEKEMÄNI RIKOSILMOITUKSEN JA ANTAA ASIAN OLLA.
 
TTom sanoi:
Jaahas, Mika.

Puhelimessa vaikutit mukavalta ja rehelliseltä, mutta rahat meni eikä da-muunninta ole näkynyt koska sitä ei näköjään ole olemassakaan. Olet ilmeisesti myös muuttanut itsesi bittimuotoon, koska et ole lukuisten tyhjien tavarantoimituslupaustesi jälkeen vastannut puhelimeen?!

Voit yrittää korjata itsesi ja yrityksesi maineen tässä tuotteistanne kiinnostuneiden harrastajien silmien edessä siten, että hyvität minulle kusettamasi 350 euroa. TÄLLÖIN VOIN PERUA TEKEMÄNI RIKOSILMOITUKSEN JA ANTAA ASIAN OLLA.

Haba II ??? Mä kun luulin että WW-vienti vetää jo ovista ja ikkunoista :-\

Ps. Tais olla yhteistyökumppanin vetoapu melko heikkoa :p
 
Häätyy ne jostain katteet saada kaiuttimille!

"Glossy-White cabinets with Black Walnut baffles."
 
Valitettavasti ei taida olla tämäkään ihan ainutkertainen tapaus. Ylläpito & Hallitus ilmeisestikin nyt tsuumailee asiaa tietojensa pohjalta hetkisen ja odottaa WW:n vastinetta asiaan..
 
Juu täällä kans hiukan huonoja kokemuksia kyseisen henkilön kanssa toiminnasta. Privalla voi kysellä lissää jos jotakuta kiinnostaa.
 
Huijaus tehtiin siis WW-speakersin sähköpostia käyttäen hyvin vahvasti yrityksen nimissä.
Ennen rikosilmoituksen tekoa lähetin yrityksen sähköpostiin tilinumeron sekä reilun tarjouksen siitä, etten tee ilmoitusta mikäli saan rahani takaisin. Koko yritystä ei kuitenkaan tämä näyttänyt kiinnostavan sen vertaa että mitään vastausta tai rahoja olisi tullut, toimitusjohtajakaan ei suostunut enää vastaamaan puhelimeen. Aiemmin hän oli luvannut kaiken järjestyvän.

Kiitokset ylläpidolle avusta.
 
Laitoin tämän nyt erilliseen ketjuun. Painotan myös tässä yhteydessä että huijaussyytökset eivät ole vielä näyttö syyllisyydestä, mutta minusta meidän on annettava mahdollisuus vastineeseen myös täällä foorumilla emmekä toisaalta voi lähteä syytöksiä peittelemäänkään erityisesti jos asiasta on tehty rikosilmoitus tai jos tapauksia on useampi. Riitatilanteet tulee sopia ensisijaisesti osapuolten kesken, mutta minusta foorumilla on lupa kertoa myös kokemistaan väärinkäytöksistä.
 
Hei

Toimitus jäi kesken lähipiirin kuolemantapauksen johdosta (ja siitä johtuneesta kolmen viikon ennalta suunnittelemattomasta lomasta).

Tämä kuolemantapaus oli jo toinen hyvin lyhyen ajan sisällä ja siksi jopa erityisen raskas.

Olen myöskin ollut yhteydessä asianomistajaan sähköpostitse hetki sitten ja puhelimitse vielä tämän illan aikana aiheesta.

//Mika
 
Näin on, sain tänään puhelun pitkästä aikaa.

Mistä tahansa tässä nyt sitten onkaan ollut kysymys, olen sanojeni mittainen ja asia on puolestani loppuun käsitelty silloin kun rahat ovat takaisin tililläni.
 
Omituista, että rahat saa takaisin vasta, kun asiaa aletaan puimaan forumeilla. :(

Oli miten oli, kiva jos saat rahasi ainakin takaisin.

PS. surunvalitteluni.
 
Ikävä kyllä minullakin on hieman samankaltaisia kokemuksia kyseisen henkilön kaupanteosta. Itse yrityksen toimintaan en ota sen enempää kantaa, mutta tässäkin tapauksessa kaupat sovittiin yrityksen sähköpostin välityksellä.

Tällä kertaa kyseessä oli hyvinkin edullinen käytetty cd-soitin, jonka toimittamisessa tuntui olevan käsittämättömiä vaikeuksia. Lopulta kuukausien odotteluiden ja viikottaisten kyselyiden jälkeen soitin vihdoin saapui, tosin ei ihan sellaisena kuin oltiin sovittu. Soittimen mukana luvattua välikaapelia en kuitenkaan ole tähän päivään mennessä saanut vaikka se on jo kymmeniä kertoja minulle luvattu. Kaupoista on nyt jo melkein yhdeksän (9!) kk ja vieläkin odotellaan... Tähän aikaväliin on kyllä sisältynyt lukematon määrä täysin käsittämättömiä selityksiä ja monia lupauksia kaapelin toimittamisesta.

Jossain vaiheessa en saanut enää vastauksia sähköpostitse enkä puhelimitse, joten koin aiheelliseksi varoittaa muitakin asiasta tällä foorumilla. Heti samana päivänä oli sähköpostiin saapunut viesti. Lupasin poistaa kommenttini, koska kaapeli luvattiin toimittaa "vaikka henkilökohtaisesti" jos ei muuten onnistu.

Toivottavasti asia saataisiin nyt vihdoinkin päätökseen.
 
Rahat ovat vihdoinkin tulleet tililleni ja asia on kunnossa. Ylläpito tehköön oman ratkaisunsa, omasta puolestani tämän ketjun voi vaikka poistaa.
 
Tämän käyttäjän osalta ongelma lienee siis käsitelty. Painotan vielä että ylläpito ainoastaan nostaa tapetille huijaussyytökset auttaakseen käyttäjiä ja tässä tapauksessa kyse lienee ollut siis lopulta väärinkäsityksestä. En halua kuitenkaan käytyjä keskusteluja poistaa, jotta foorumin käyttäjät voivat näistä todeta lopputuleman ja ymmärtää, että aina ei kaupanteko osapuolten välillä toteudu etukäteen kuvitellulla tavalla.
 
Koska tämä ketju on nyt lukittuna, mutta jokunen asia on tietojemme mukaan edelleen kesken, niin pyydämme tässä ketjussa ja muuten ilmoitettujen ongelmien osalta pitämään myös Ylläpidon tietoja ajan tasalla. Tämä koskee luonnollisesti kesken jääneiden kauppojen edistymistä ja eritoten loppuun saamista. Näin voimme päivittää tässä ketjussa olevaa tietoa ja toimia myös muuten asiassa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Kiitos.

Ylläpidon puolesta,

Mika K
 
Tilanne
Keskustelu on suljettu.
Back
Ylös