Lyhyitä laite- ja tuote-esittelyitä

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Alustus tälle viestiketjulle: Arvon hifiharrastajilla kun on kokemusta ja tietoa monista hifialan tuotteista, mutta usein niistä ei hakemalla löydy tietoa muuta kuin ehkä kuunteluarvio ranskaksi, merkki, malli ja huono kuva. Yleensä mitä erikoisempi (High End) tai vanhempi laite, niin sitä vähemmän tietoa. Sitten kun menet kauppiaan luokse, niin sieltä tulee litaniaa minkä kaikkien lehtien preferenssi se on ja tottakai sen nyt kaikki tietää.

Tähän jatkoksi voi kirjoittaa lyhyehkön esittelyn jostakin hifialan tuotteesta, esim. miten se on muuttunut elinkaarensa aikana (versiot jne), valmistusmaa ja voi luetella myös hieman eroavat sisarmallit. Mainitse tarkka merkki ja malli. Voit halutessasi laittaa myös linkkejä arvosteluihin, kertoa miten tuote sijoittuu valmistajan eri sarjojen väliin tai omia kommentteja/kuunteluarvioita. Pienen tuotekuvan voi laittaa tuonne tai tuonne. Jos olet kirjoittanut valmiin artikkelin jonnekin päin nettiä, niin laita tähän ainakin tuotteen nimi ja linkki sinne sivustolle. Kiitoksia jo etukäteen niille, joilta tietoa löytyy, varsinkin harvinaisemmista tuotteista. Idea lähti liikkeelle noista hienoista vinyylisoittimien kuvista ja esittelyistä, joita yhdessä ketjussa oli.

Vinkki: ota kopio tekstistäsi notepadiin ennen esikatselua / tallennusta, ettei teksti vaan häviä vahingossa. Muista oikolukea viestisi vielä lähettämisen jälkeen, koska tekstin muokkaamiseen on vielä aikaa useamman minuutin ajan.
 
Back
Ylös