LP-only bonus track

murkku

Hifiharrastaja
Liittynyt
20.3.2009
Viestejä
3 063
Kaupunki
Helsinki
Mika K:n kanssa tuumattiin, että on se vaan mainiota kun vinyylihulluille tarjotaan ylimääräinen bonus-karkki.
En muistanut viimeisintä hankkimaani, mutta tähän niitä sopii listata.
Referenssikamaa. :)

tbr-total.jpg

Teenage Bottlerocket - Total: Be Stag

tbr-warningdevice.jpg

Teenage Bottlerocket - Warning Device: I Know You Know
 
Sigrblot.jpg

SIGRBLOT "Blodsband (Blood Religion Manifest)" - Endtime Communion

Loistava tuo bonusbiisi, eeppinen 15 minuuttinen tykitys. Harmi, että levyn CD-versiolla oleva cover-biisi ei jostakin syystä päätynyt vinyylille vaikka D-puoli on lähes tyhjä...


edit: Tuli mieleen toinenki, joka vahingossa sopii tähän ketjuun.

krieg_-_rise_of_the_imperial_hordes.jpg

KRIEG "Rise of the Imperial Hordes" - Enlightened Ones

Mulla on tää levy vinyylinä sekä CD:nä ja kummankin kannessa luvataan tuo bonusbiisi. Kyseessä on Havohej coveribiisi. Omassa CD-versiossa sitä ei kuitenkaan itse levyltä löydy. Vinyyliltä kylläkin.
 
Flame - Into the age of fire:llä bonuksena Master's Hammer coveri Zapalili Jsme Onen Svet

Ja onhan Hellacopters kans harrastanut tota, et vinyylillä on bonus biisejä.
 

Liitteet

  • flamem.jpg
    flamem.jpg
    63,6 KB · Katsottu: 428
Lustmord julkaisee marraskuussa vinyyliversion Zoetrope-elokuvaan tekemästään soundtrackista. CD:n omistan ja kaikinpuolin hyvä julkaisu. Vinyyliversioon on ängetty biisilistan keskelle aiemmin julkaisematon kipale "The Abhorrent Apparatus". Kunhan ei liian pitkältä tarvitsisi lähteä tilailemaan niin varmaankin voisi hankkia.

ZoetropeCover.jpg


Baptismin "Wisdom & Hate" EP sisältää biisin "Eliterian Legion", jota ei ole MCD:llä. Harmi, koska ko. biisi on mielestäni koko EP:n parhain.
 
Witchcraft - Firewoodilla on ainostaan eräällä painoksella The Invisible biisi lisäksi. Muutenkin stoner/doom löytyy aika hyvin näitä tapauksia.

Witchcraft+%282005%29-+Firewood.jpg
 
Vuosi on 1987 ja levy The Cure: Kiss Me Kiss Me Kiss Me. Voisi sanoa, että vinyyli oli silloin vielä ykkösformaatti, joten sillä ei ollut bonusbiisiä vaan cd:ltä oli poistettu yksi Biisi. No tää extra vinyylillä on Hey You

il_fullxfull.127020211.jpg
 
Circle - Meronia: Low-Pursed
Circle - Zopalki: Contact
Aavikko - Derek!: Ralliautokuski ja Hotelli Martinque

lisäksi jos en täysin väärin muista, Viikate-yhtyeen vinyyliversioilla on lähes poikkeuksetta ollut bonusbiisi cd-versioon verrattuna.
 
Ai että ylimääräinen bonuskarkki? Öö tuota 22-Pistepirkkojen tuplavinyylillä Drops & Kicks on KAHDEKSAN biisiä enemmän kuin cd-versiolla. Seitsemän täysin uutta ja vanhasta Sad Lake City -kipaleesta demoversio.
 
Jarvis Cockerin ekaan soololevyyn on piilotettu bonusbiisin sisältävä seiskatuumainen kannen sisälle. Oli iloinen löytö!
 
Sufjan Stevens - Illinois: The Avalanche

Sufjan Stevens - Michigan: Marching Band, Pickerel Lake, Niagara Falls, Presidents & Magistrates ja Wolverine tuplavinyylin D-puoli pelkkiä bonus-kappaleita. Tosin kaksi ekaa kappaletta löytyy myös levyn joiltain CD-versioilta.

Sufjan Stevens - Seven Swans: levyn mukana tulee 7" joka sisältää biisit I Went Dancing With My Sister ja Waste of What Your Kids Won't Have
 
Cashin American IV LP sisältää Wichita lineman ja Big iron -kappaleet joita ei cd:llä ole.

Muistelisin että Jamie Cullumin uusimman levyn Lp-versio sisältää myös bonuskappaleen.

Oikeastaan nyppii nuo bonuskappaleet. Sen lisäksi että osa on vain lp:llä niin osa on vain digitaalisesti ladattavissa. Cd:llä ei ole mitään bonusta, pska formaatti.
 
jjo sanoi:
clip clip
lisäksi jos en täysin väärin muista, Viikate-yhtyeen vinyyliversioilla on lähes poikkeuksetta ollut bonusbiisi cd-versioon verrattuna.

Näin minunkin mielestä on asianlaita
 
Vynil sanoi:
Vähän harkintaa Southern Lordilta tilattaessa. Maineeltaan epäluotettavaa/hidasta/huolimatonta toimintaa.

minun kokemukseni ovat kyllä aivan päinvastaisia. olen tehnyt useita isojakin tilauksia ja kaikki on hoidettu mallikkaasti ja palvelu on ollut ystävällistä. kaiken maailman bonuksiakin on tullut isompien tilauksien kylkiäisinä. ei mitään ongelmia. ai juu ja nyt on tuo subscription vetämässä, saa nähdä miten nyt sitten käy :)
 
jjo sanoi:
saa nähdä miten nyt sitten käy :)

kävi sitten niin, että eilen tupsahtivat postiin kaikki subscriptionin levyt yhtä lukuun ottamatta ja samassa rytäkässä toinenkin southern lord tilaukseni.
 
Back
Ylös