Lowtherin maahantuoja?

Juha Haataja

Käyttäjä
Liittynyt
6.9.2006
Viestejä
101
Kaupunki
Oulu
Onkohan Lowtherilla maahantuojaa suomessa? Olen koittanut etsiä, heikoin tuloksin..
Haaveissa päivittää Oriksen torvet, tuntuu jotta Fostexeilla alkaa olla "seinä vastassa" :)
 
Lowtherista ei itsellä ole kyllä Suomessa ole havaintoa, mutta Lumoaudion kaimalta saa kait AER:n elementtejä. Paljon noita lienee kanssa Oristen kanssa käytössä, itsekin silloin joskus kovasti noista haaveilin kun oli yhtenä vaihtoehtona rakentaa ne BD:n dipolit..
 
Kaimalle kiitos mainoksesta. Itseasiassa minulla on kontaktit myös Lowtherin suuntaan, mutta uskaltaisin itsekin väittää, että AER:n MD1:nen olisi tuohon kertaluokkaa sopivampi.

Kuten tuolla Päijät-Häme kuulolla -topikissa mainitsin, AER:ien kanssa tulee olla tarkkana jos ei tiedä mitä ostaa ja mistä ostaa. Itsekin haksahdin alkuun väärennöksiin, joita myydään muuan Inez Adler -nimisen kaverin toimesta lähes identtisesti nimetyllä nettisivustolla. Näitä tulee siis välttää kaikin keinoin!! Alkuperäisillä AER:llä ei ole mitään tekemistä näiden kopioiden kanssa!

Eli, jos minulta tilaapi AER-elementtejä, voi olla jatkossa varma, että myyn VAIN AITOJA, en mitään pashaa. Saimme keskusteltua AER:n kanssa tilanteen selväksi ja heillä on tiedossa tämä kopiotoiminta. Käyvät asiasta parhaillaan ymmärtääkseni oikeutta ja kyllä tapauksen taustat tuntien tiedän, että tuo Adler on aika heikoilla. Kyse on siis myös fyysisten komponenttien varastamisesta sun muusta...ihan törkeää touhua!!!

Suomeen jo myymäni AER-tuotteet on jo vaihdettu minun kustannuksellani alkuperäisiin ja näiden piirissä pysytään myös jatkossa. Mutta olkaa siis varovaisia, jos tilaatte tuotteita suoraan valmistajalta itse. Omat tuotteeni takaan 100%:sesti, mutta jos joku tilaa suoraan itse, kantaa myös itse vastuun... ;) Apua saa sitä tarvitseva kuitenkin varmasti.

-Mika/ Lumo-Audio
 
Kiitosta kaikille..
jiteko sanoi:
Kannattaa kysyä tuolta, englanti tuntui ainakin taittuvan. Näkyyy Lowtheria olevan listoilla. Lähettää suomeenkin ja on ihan pätevänkuuloinen isäntä.

http://www.spectrumaudio.de/

Kyllähän lowtheria ulkomailta saapi, jitekon linki oli uusi itsellekkin. Kyllähän kotimainen kauppias jossain määrin etusialla on kuitenkin, jos sellainen löytyy.

Mikadosan, olempas käynytkin katsastamassa sivujasi. Hyvä että toit esille plagiaatti ongelman AER:än ympärillä. Käsittääkseni tapaus on jo käsitelty ja oikeutta jaettu. Oristen kotisivulla asiasta voi lukea enemmän. Sivullasi kummittelee edelleen AER:n yhteydessä FS:n logo/teksti, itsellä aikaisemmin se aiheutti pientä epä luuloisuutta :-\.
Onko sinun luona minkäänlaista mahdollisuutta tutustua AER:iin, koekuuntelu??? :p

Meillä taisi kesällä ollakkin Mikan kanssa jotain juttua kyläilystä, jäi omasta syystäni vaiheeseen koko asia. Kyllä edelleen olet tervetullut käymään, jos Oriksia haluat kuulla. Ovatpa tuoreessa maalissakin tällä hetkellä.. :D
 
Jees, kiitoksia edelleen kutsusta. On vain jotenkin päässyt unhoittumaan koko asia tässä kiireessä, mitä arki tuntuu usein nykyään olevan. Pitää koittaa muistaa pitää mielessä tuo visiitti-asia, vaikka tässä ihan lähiviikkoina niin ei jää taasen unholaan.

Niin ja lisätään vielä sen verran, että Fostexin soundista en itse niin kovin ole tähän mennessä pitänyt, niin siksi tuli aikoinaan paljon tuosta Lowther/AER-asiaa selviteltyä. Ehkä en ole vain sopivassa ympäristössä ja sopivalla kalustolla noita Fostexeja kuullut kun monihan niistäkin pitää..
 
Juha Haataja sanoi:
Mikadosan, olempas käynytkin katsastamassa sivujasi. Hyvä että toit esille plagiaatti ongelman AER:än ympärillä. Käsittääkseni tapaus on jo käsitelty ja oikeutta jaettu. Oristen kotisivulla asiasta voi lukea enemmän. Sivullasi kummittelee edelleen AER:n yhteydessä FS:n logo/teksti, itsellä aikaisemmin se aiheutti pientä epä luuloisuutta :-\.
Onko sinun luona minkäänlaista mahdollisuutta tutustua AER:iin, koekuuntelu??? :p

Morjens... Tiedossa on tuo nettisivujen virheet ja vanhentuneet tiedot. Olisi pitänyt uuden sivuston tekeminen ulkoistaa saman tien, eikä edes yrittää tehdä kaikkea itse. Pihi kun olen, niin ajattelin että saan ne tehtyä itse. Aikapula on vain sitä luokkaa, ettei meinaa tulla valmista koskaan... :(

Eli, tällä hetkellä sivustolla tosiaan on edelleen "plagiaatti-AER:ien" kuvat ja hintatiedot. Speksit ovat itseasiassa plagioitu AER:n omista, joten ne pitänevät paikkansa, mikäli itse Mr. Kelleriin on luottamista. Ja uskoisin näin olevan. Poistan joko koko sivuston hetkeksi, tai sitten koetan viikonloppuna poistaa vain tuon AER-osion tilapäisesti.

Tällä hetkellä EI ole AER:ää kuultavana, mutta asia korjaantunee viimeistään alkukesään mennessä, kun on tarkoitus saattaa oma mallisto ja kuunteluhuone siihen kuosiin, että pystyn demoamaan KAIKKI tuotteet, joita minulta löytyy. Tämä vain ottaa aikaa, rahaa ja tupakkaa sen verran, etten sitä kerralla saa läpi vietyä...ainakaan nyt heti.

Jos sinulla on kiirus AER:ien kanssa, suosittelen että ostat ne Bertiltä. Hänellä taitaa olla suoraan hyllyssä, joten saat ne viikossa. Bertin hinnat ovat samat kuin minulla jatkossa, joten sikäli et minun kauttani saisi etua kuin postikuluissa...

Parhain terveisin

-Mika/ Lumo-Audio
 
Back
Ylös