LiteSub - erittäin pienikokoinen subwoofer kykyihinsä nähden

hoffa

Sepittäjä
Kaupallinen toimija
Hifiharrastaja
Liittynyt
11.2.2007
Viestejä
7 207
Kaupunki
Joensuu
Tämmöinenhän se on.


tuotekuva-4.jpgSaatavilla myös rakennussarjana, jos haluat tehdä kotelon itse. Vahvistimena toimii miniDSP PWR-ICE125 ja valmiin tuotteen toimitan minä henkilökohtaisesti päälaitteistoon säädettynä.
 
Mainion näköinen myös kokomustana. Elementti on 10-tuumainen ja toisto alkaa 20 hertsistä ilman sähköistä korjausta.


tuotekuva-5.jpg
tuotekuva-6.jpg
Teknisiä ominaisuuksia


Koko 340 mm (leveys) x 305 mm (korkeus ilman piikkejä) x 440 mm (syvyys)

Vahvistinteho 500 wattia

Elementin koko 250 mm

Maksimi äänenpaine 90 dB @ 20 - 100 Hz / 1 m puoliavaruuteen sähköisellä korjauksella

Maksimi äänenpaine 97 dB @ 30 - 100 Hz / 1 m puoliavaruuteen ilman sähköistä korjausta


Hinta 1290 € - 1440 € henkilökohtaisesti toimitettuna


*päivitetty 22.2.2020*
 
Viimeksi muokattu:
On se nätti. Miten vaikeaa rakennussarjan kasaaminen on?Varsin helppoa. Riippuu toki tekeekö kotelon itse. Elementin ja vahvistimen ruuvaus paikalleen lähinnä ja työläintä on varovaisuus, ettei jätä ylimääräisiä jälkiä.


*lisäys*


Alkuperäisessä hinnassa oli hieman ilmaa, mutta se on nyt tiivistetty pois.
 
Viimeksi muokattu:
Hankaluutena on ollut pitkän aikaa oma sijaintini kaukana ruuhka-alueista, mutta nyt siihen kylläkin on apuja. Koeponnistettiin asiakkaan WatSubien kohdalla miniDSP:n tekniikalla asetuksien tekeminen ja subwoofereiden sovittaminen etäyhteyden yli. Tämä toimintatapa on jopa parempi kuin henkilökohtainen toimitus vaikkakin mielelläni asiakkaiden setit kuuntelen itsekin. Paremman siitä tekee se, että etäyhteyden avulla on huomattavasti enemmän aikaa perehtyä säätöihin ja asiakas voi kuunnella onko tarvetta tehdä pieniä muutoksia. Se vaatii enemmän aikaa kuin tunti-pari, mitä henkilökohtaisen toimituksen ohessa voisin tarjota. Lisäksi on varsin kallista, että ajelen pitkinpoikin Suomea.

Nyt tarjoan ensimmäisenä LiteSubien oheen toimitusta postipakettina. Lisäksi tarjoan palveluksi niiden asetuksien tekoa ja päälaitteistoon sovittamista etäyhteyden avulla.

https://aaninen.fi/shop/fi/palvelumme/104-minidsp-palvelu-etayhteyden-avulla.html


Hieron vielä parin kokeilun perusteella palvelukonseptia ja laajennan sen muidenkin tuotteiden oheen. Kuulematta paras!
 
Toivottavasti kunnon hifistit ovat tienneet, että stereosubein voi kuunnella äänikirjoja sekä oikealta että vasemmalta. Kokemuksia rikkaampana, LiteSubitkin halvennuksessa!

 
Tovin oli verkkokauppani kataloogista LiteSub kaikkine variaatioineen poissa, mutta sain tässä tunnusteltua saatavuuden taas Daytonin Audion tuotteille. Niinpä nyt tunkkailin jo tuotteita pystyyn ja LiteSub DIY -rakennussarja on jälleen kaupan. Rakennussarjan mukana tulee myös hyvälaatuiset mustat kiinnitysruuvit, liimattavat kumitassut ja vaimennusaine.Englanniksi kääntely etenee tässä pikkuhiljaa myös. Tokihan kauppailen vahvistinmoduulia ja elementtiä erikseenkin ja perustan tuotteen vielä täysin valmiille LiteSub-subwooferille mittatilaustyönä.
 
Kuinka moni säilyttää laitteiden pakkauslaatikot säntillisesti tallessa tulevaa varten?

1645007166085.png


Näissä minun myymissäni tuotemäärissä ei ole järkevää käyttää kevyitä ja suurissa sarjoissa edullisia pahvipakkauksia. Kaiutintuotteeni ovat muutenkin sen verta painavia, että parraiten kulkevat järkevästi suunnitelluissa vaneripakkauksissa. Esimerkkinä LiteSubin pakkauslootikko, mikä on tietenkin olennainen Postilla tai Matkahuollolla toimittaessa, mutta todennäköisesti päätyy asiakkaan riesaksi sen jälkeen, kun varsinainen tuote on saatu turvallisesti perille.

Tähän näkisin itse vaihtoehdoksi pantin pakkauslaatikolle tai rahankin voi jättää käsittelemättä, ja asiakas voi palauttaa mukana tulevalla lähetyslappusella tyhjän pakkauslaatikon minulle. Näin sitä voidaan käyttää uudestaan toiselle asiakkaalle tuotetta toimitettaessa. Tokihan pakkauslaatikko järjestyy myös jälkikäteen avuksi asiakkaalle, jos tuote jostain syystä vaihtaa vielä omistajaa ja se pitää lähettää rahtina.
 
Moni on varmasti tietoinen useamman subwooferin tasoittavan akustiikan aiheuttamia ongelmia tilassa, kun ne sijoitetaan eri paikkoihin. Neljän subwooferin järjestelmällä päästään jo erittäin hyvään tulokseen ja jonkun sellaisen setin olen miniDSP:n tekniikalla säätänytkin.


1649590114630.jpg

Kaksikin lisäbassoa on jo suuresti tilassa eduksi, kun ne sijoitetaan järkevästi. Kuvaajassa on 525 DIY:t sekä niiden apuna kaksi LiteSubia kuuntelijan takana. Pääkaiuttimet toistavat varsin hyvin matalille taajuuksille saakka ja toistokaistaa on subwoofereiden kanssa sopivasti päällekkäin. Näin saadaan tilaan neljä akustista äänilähdettä moodialueelle ja toisto luomusti tasaisemmaksi.
1649590545379.jpg

Hyvä subwoofer ei tuota säröä, mikä on suurin syy sen paikallistumiseen. Hyvän subwooferin saa toimimaan missä tahansa olosuhteissa. Tokihan useamman subwooferin asetelma vaatii tutkimista ja tietoa sekä osaamistakin, mutta ympärisäteilevien ratkaisujen kanssa se on paras ratkaisu ja tarjoan siihen apuja myös etäyhteyksin.

 
Back
Ylös