Lisää voimaa, mutta miten?

Noi on hyvät Klipsch Cornwall 4: t.
Minulla on sellaiset ja rokki raikaa .
 
Onhan sitä monenmoista TSI-pönttöä. Jos ei itse nappaa rakennella niin seurailee myyntiin tulevia.

Kävin eilen kuuntelemassa hoidossa olevia RX-V779:ään kytkettyjä 15NCX750 pönttöjäni ja kävi heti selväksi kuinka pöljää on sekaantua pikkupurkkeihin.
 
Viimeksi muokattu:
Minulla on vain ”pienet” budjetti jalustakajarit. Indianaline dj310:t. En myy, joutuu tyytymään uusiin jos niistä haaveilee.

Näkyy kotimaisella kaupalla olevan Heco direkt dreiklangit puoleen hintaan (on siellä pienempiäkin alennuksessa toki). Jos ei näet tilanpuute vaivaa. Ovat -aika- hallitsevat sisustuksellisesti.
 
Viimeksi muokattu:
Moro. Käytössä Genelec passiivikaiuttimet 1049A ja Pioneer 616 Mark 2 ja ja yhtä vanha Pioneer 6300 CD pyöritin. Rockmusiikin voima varsinkin matalassa päässä puuttuu. Varsinkin aina livekonserttien jälkeen ongelma tuntuu todelliselta sillä esim. bassorumpu loistaa poissaolollaan. Siispä kysymykseni kuuluukin, että toisikohan sopiva subbari kaipaamaani tarkkaa jytkettä ja mikä malli saattaisi toimia noiden vanhojen härvelien kanssa? Onko kokemuksia Genelec 8050a aktiivikaiuttimista?
Sellaisia kun on tarjottu ongelman ratkaisemiseksi....
8050B:t olen omistanut kymmenen vuotta ja kyllä ne lähikentässä ovat erittäin hyvät. Pidemmällä kuuntelumatkalla isossa huoneessa vaativat subbarin kaverikseen.

Nyt ovat työpöytäkäytössä ja siihen oikein passelit

IMG20220706000325.jpg
 
^Kaverillani on 8250A:t kerrostalon olohuoneessa. Betonitalon tukemana basso ulottuu alle 30 Hz:iin.
 
Kiitos kovasti kaikille vastauksista! Tilannepäivitys osaltani.... Ensin tartuin myynnissä olleeseen REL T9 subiin Nero Rennelon postauksen innostamana. REL: in kun tosiaan saakin kytkettyä suoraan vahvarin kaiutinterminaaleihin. Ja joo, heti tuli oman maun mukaista lihaa luiden ympärille. Silti ei mitään häiritsevää kuminaa, kun hetken käytti aikaa säätöihin ja sijoituksen hakemiseen. Vanha CD- soitin vaan ei tykännyt uudesta kaveristaan, vaan alkoi soittamaan häiritsevässä määrin ja liian pitkään samaa kohtaa biisistä. Bassoherkkyyttäkö? Tilalle löytyi Maranz sa 8400 soitin ja olikin yllätys melkoinen, kun samat vanhat biisit kuulostivat paljon täyteläisemmiltä myös ylä- ja keskiäänien osalta. Tällä hetkellä sen verran tyytyväinen soundiin, että ei varmaankaan heti tule tehtyä laitepäivityksiä ilman koekuuntelua. Kyseinen swappi toimii ainakin metallimusiikkiin. Että tämmöstä.
 
Back
Ylös