Levykauppa Äx Tampereelle

suckho

Käyttäjä
Liittynyt
4.4.2007
Viestejä
2 670
Kaupunki
Vantaa
http://www.noise.fi/uutiset/?id=12131

"Levykauppa Äx avaa kuudennen liikkeensä Tampereelle joulukuussa 2010 entisiin Epe's:n tiloihin. Ensimmäinen Levykauppa Äx avattiin Kuopiossa vuonna 1997, verkkokaupan lisäksiä Äxiä on avattu Ouluun, Turkuun, Jyväskylään ja Helsinkiin.

"Tampereella on nuorisolla liikaa rahaa käytössä ja tästä syystä ravintoloissa on ollut järjestyshäiriöitä, jotka ovat työllistäneet poliisia. Uskomme, että levykaupan avulla voimme puuttua tähän ongelmaan.", toteaa Levykauppa Äx:n toimitusjohtaja Jyri Lipponen.

"Kysymys ei ole pelkästään musiikista ja sen myynnistä. Kysymys on nuorison turmelemisesta ja uskomme, että tällaiselle toiminnalle löytyy tarvetta jatkossakin.", jatkaa Jyri Lipponen

Levykauppa Äxän Tampereen kaupan avajaisia vietetään 1.12.2010. Levykauppa Äx pyrkii avaamaan lisää liikkeitä ensi vuonna. "
 
Avatkaa Kotkaan myös liike.Tai taitaa olla vähän liian pieni kaupunki teille. täällä on vaan : sävelaitta , anttila , prisma , citymarket ja 2 levy tivaria. ei yhtään kunnon liikettä kuin sävel aitta musiikki liike.sielläkin on mitä on itse etsin vanhempaa kamaa 1960 - 90 luku.
 
^
Meinasin sanoa samaa mutta tulin lopputulokseen että ei se täällä menestyis..
 
Niin. se taas on jäsenalueella, jos ymmärsin. Eikö tätä saa muuten jauhaa.
Jos Epe's lopettaa on se aikamoinen shokki, ainakin itselle. Sieltä kantanut levyjä.
 
Japalapa sanoi:
Niin. se taas on jäsenalueella, jos ymmärsin. Eikö tätä saa muuten jauhaa.
Jos Epe's lopettaa on se aikamoinen shokki, ainakin itselle. Sieltä kantanut levyjä.
Ei Epe's lopeta, X tulee siihen viereen, saa sit nähdä mitä kilpailu saa aikaan...
 
Back
Ylös