Levyhyllyni helmet

Keba

Hifiharrastaja
Liittynyt
19.10.2007
Viestejä
189
Aiemmin Hifilehden foorumilla oli palsta jossa oli ehdotuksia ja mielipiteitä, niin uusista kuin vanhoista levyhyllyn helmistä.
Mielestäni aihe on ajankohtainen nyt ja aina, eihän näitä highend laitteita viitsi tyhjänpanttina pitää päällä.

Itse ole pyörittänyt vanhoja levyjä cd soittimessa aiempaa enemmän, kaluston vaihtuessa monen levyn sisältö on auennut aivan eri tavalla.

Viimeisen kuukauden aikana on tullut hankittua kymmenkunta levyä, mielenkiintoisemmaksi näistä joudun rankkaamaan Pink Floyd Pulse DVD:n jota eilen illalla katsellessa harmittaa kun ei itse aikoinaan paikan päälle päässyt katsomaan.

Eipä tuo Buena Vista Social Club CD huono ollut eikä Omara Portuondon esitys Finlandia-talolla hiljattain.

Tässä tämän hetken kuulumiset kiekkorintamalta, ehkä lisää on tulossa... pitänee korvatunturille kirjoitella lahjalistaa ; )
 
Siirsin tämän musiikki-osastolle.

Itse aiheeseen täytyy kyllä sanoa, että tuota Plusea pari kertaa eri paikoissa nähneenä/kuulleena voin kyllä todeta sen olevan pakkohankinta jos DVD vain on käytössä.
 
Mulla on Pulse kolmena formaattina. Muistaakseni kuvan laatu on yllättävän p.aska. Laserajot ja semmoset on aika mössöä jos vertaa esim. Roger Waters - In the Flesh live joka on HUIPPU. Eniten katsomani DVD.
Kuva
 
alspe sanoi:
Mulla on Pulse kolmena formaattina. Muistaakseni kuvan laatu on yllättävän p.aska. Laserajot ja semmoset on aika mössä jos vertaa esim. Roger Waters - In the Flesh live joka on HUIPPU. Eniten katsomani DVD.
Kuva

I concuer! ja kaiken lisäksi tuo In the Flesh on musiikillisesti paljon vahvempaa tulkintaa. Tosi helmi DVD:ksi.
 
Juu minä en mitään kuvasta tiedä, enkä pahemmin välitäkään eli ihan äänen perusteella nuo omat kommenttini heitin :)
 
Back
Ylös