Levyale

toksi

Käyttäjä
Liittynyt
13.3.2008
Viestejä
373
Jokos tästä on ollut keskustelua?

http://www.levyale.fi/

Löysin useita itseä kiinnostavia levyjä puoleen hintaan. Tuli ihan hyvään saumaan bongattua tuo. Toistakymmentä levyä lähti tilaukseen..
 

harelip

Käyttäjä
Liittynyt
15.5.2009
Viestejä
65
Juu just tulin kotiin mukanani Gossip - Music for Men, Dylanin uusin sekä Terveet Kädet - ***** ja ***** (tätä olen oikeesti etsinyt!! ja nyt se oli vahingossa anttilassa levyalessa)
Gossip soi nyt ja hyvä on.
Muuten en oikeen lämpene tälle Levy"alelle", nehän on suurin osa normihintasii ja valikoima on huonohko. IMHO!!!
 

Meno-Eino

Hifiharrastaja
Liittynyt
28.11.2006
Viestejä
471
Kaupunki
Vaasa
Jep, tämähän se on oikea alkuvuoden riemunhihkaisun aihe. Kun näin, että Levyale tulee, aavistin että rahaa siinä menee. Ostin aikuismusiikkia eli Samuli Putron Elämä on juhla. Kyllähän se elämä juhlaa onkin levyä kuunnellessa, ensimmäistä kertaa kuulin nimikkokappaleen kaikki jouset, joiden soidessa maailma hävisi hetkeksi ympäriltä. Ostin myös teinimusiikkia eli Sonata Arctican viimeisimmän tuplalevy deluxe-mikälie-pakkauksen, jossa on normilevy plus orkesteriversio. Tosin ei niin äijä-metalli-uskottavalla motiivilla: levy kiinnosti, koska mukana on Johanna Kurkela. Selvisi jo kuitenkin, että Amazing Grays on polveilevine melodioineen sangen kelpoa ryminää, varsinkin näin yössä kuunneltuna ja Kakko kiekuu kerrassaan kuninkaallisesti. Ens perjantaina uusi kierros paikallisessa Anttilassa ja kyytiin kaikkea kivaa.
 
Ylös