levyALE

A

antvarh

Jaahas. Täytynee varmaan lähteä katselemaan, jos jotain täältäkin korvesta löytyisi.
 
M

Matti Lehtinen

Jahas. Kaipa sitä pitää itsekin lähteä vakoilemaan tämä ihmeellisyys, vaikka meikäläisen musiikkimakua puoltavat levyt ovat yleensä sieltä alelaareista muutenkin löytyneet. :)
 

Jarkko

Käyttäjä
Liittynyt
4.9.2006
Viestejä
330
No eipä sitten tartte Oulussa hätäillä, kun "levykaupat" on tasoa Anttila, Citymarket ja Kodin ykkönen... Jaa, no on siellä sentään Musiikki-Kullas, josta jo jotain vois löytyäkin. Pitiköhän sittenkin lähteä...

J
 

punssi

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
3 316
Lisätään nyt listaan sentään vielä levykauppa X.Tosin ei ihan tavislevy kauppa.Humpat ja klassiset löytyy sitten Jarkonkin mainitsemista kaupoista.
 

mkutvonen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
4 128
Kaupunki
Orimattila
"Levytön tammikuu"??? Mitäs juupelia tuommonen nyt on? EI NÄIN POJAT!!! Ainahan nyt levyjä saa ostaa. Varsinkaan jos ei voi juoda "hapokasta" kun joillain (ei tosin mulla...) on sellanen tipaton tammikuu. Mulla on alkoholin kanssa ainoa ongelma se, että siitä tulee krapula jos sitä joskus jaksaa vaivautua juomaan liikaa. Okei, hyvät oluset on kyllä varsin hunajaista tavaraa varsinkin asennus-juomina. Siis sen asentamisen jälkeen...

Ja ne levyt jotka menee sen hallituksen asettaman kiintiön yläpuolelle pitää ostaa hallitukselle lahjaksi. Niin minäkin tein tuon Egotripin Matkustajan rajoitetun vinyylipainoksen kanssa. Sai ostaa levyn, sitä saa kuunnella, ja mulle vieläpä hymyiltiin!
 

Jarkko

Käyttäjä
Liittynyt
4.9.2006
Viestejä
330
Jaa, en vaan onnistunut tuolta listalta Äxää löytämään. Onko sielläkin ale? No siellä onkin jo 75 levyn wanttilista, jos vaikka onnistuisivat jotain niistä löytämään :) Eipä taida vaan tähän aleen ehtiä...


J
 

punssi

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
3 316
Äksässä lienee vakihinnat=kalliihkot, mutta sieltäpä se musa tulee haettua jokatapauksessa jos puhutaan ääripään musiikista eli sellaiset mitä ei välttämättä muista mainitsemistasi kaupoista löydy.Muut sitten keskustan anttilasta jos pääsee muksun kanssa terveenä pissisten ohi ;)Sieltähän minäkin käyn tonkimassa nuo alelaarit.
Ei ole siis alekauppa listassa.
 
T

Tawe

...ja Äksästä saat -17€/10kpl ostosta (>17€/kpl), rahhoo se on sekkii...
 

pasi

Käyttäjä
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
949
Kaupunki
HKI
Tuolla aleissa on tullut nyt pyörittyä muutamassa paikassa ja loppujen lopuksi suuren osan tahtomistani alelevyistä saa näköjään äxästä halvemmalla. Völkerball cd+dvd oli ainoa halvempi tuote jos vrt. äxän hintoihin. Tuntuu, että anttilat ja citymarketit ovat vaihtaneet midprice -lappujen tilalle levyale -tagit.
 

Sementti

Käyttäjä
Liittynyt
11.8.2006
Viestejä
1 362
Kaupunki
Kerava
Aika heikko oli tuo ale esitys jooh. Perus kuraa n. 95% tavarasta mitä nyt muutaman levyliikkeen ja anttilat yms. kiersin.
 

punssi

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
3 316
Kävimpäs minäkin markkinoilla.Ei ainuttakaa potentiaalista levyä löytynyt!No löytyypä tuolta hyllystä soittimen täytettä.
 

pasi

Käyttäjä
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
949
Kaupunki
HKI
http://www.levyale.fi/

Äänitekaupoissa on nyt tarjolla satoja levyjä sopuhintaan. Tältä sivustolta voit etsiä omia tai tulevia suosikkejasi yli 500 kampanjatuotteen joukosta. Täältä löydät myös levyalessa mukana olevien äänitemyyntipisteiden tiedot. Levyale alkaa 10.1. ja kestää niin kauan kuin tavaraa riittää. Tuotevalikoima vaihtelee myymäläkohtaisesti.
 

punssi

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
3 316
Huijausta!Saada nyt ihmiset kauppaan alelevyjen perusteella ja sitten ostat kuitenkin normaalihintaisia levyjä kun kerran kauppaan asti on vaivautunut. :mad: :D
Poikettuani uudestaan kylillä ja aikani porkattua laareja, käteen jäi puoli pussillista lasten DVD:tä ja itselle tietenkin normaalihintaisia hopeekiekkoja.
 
Ylös