Legendaarinen Accuphase

mrhifi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
8.8.2006
Viestejä
557
FB_IMG_1629794822676.jpg

Legendaarinen Accuphase on noussut MR Hifissä yhdeksi kaikkien aikojen myydyimmistä paremman luokan laitteista. Alla muutama suodattamaton palaute muutamilta asiakkailtamme, jotka ovat Accuphasen lähiaikoina ostaneet.

Varaa sinäkin kuunteluaikasi elämäsi Accuphase-demoon MR Hifin uuteen myymälään
!

-

* Juhani, Accuphase DC-37 DA-muunnin

"No nyt on kertynyt kokemuksia dac:sta, ja on sanalla sanoen huikea.

Toisto on ylittänyt kaikki odotukset ,mitä aluksi kuvittelin.

Ilmeisesti Melcon ja Accuphasen välillä on täydellinen synenergia.

Stagen koko on valtaisa, on korkeutta syvyyttä leveyttä huomattavasti Ayoniin verrattuna enemmän.

Toistossa ei myöskään ilmene minkäänlaista rasittavuutta.

Bassossa ei minkäänlaista löysyyttä, eikä laahaavuutta.

Kaiut ovat pitkiä, eivätkä katkea kesken, mitä nämä hyvin mittauvat dacit usein tekevät, kuten esim. Topping, Matrix.

Se hämmästyttää, miten se sijoittelee stagella eri soittimet, ja kuinka paljon on niiden välillä ilmaa.

On tullut kyllä hyvin selville, mikä on ohjelmalähteen merkitys toistolle."

-

* Jari, Accuphase E800 integroitu vahvistin

"Tässä hieman vaikutelmia E-800:sta. Ihan ensimmäinen vaikutelma, kun musiikki alkoi soida ensi kerran, oli sellainen, että musiikki tuntuu soivan huoneessa ikään kuin mitään vahvistinta ei olisi lainkaan, vaan musiikki tuntuu vain soljuvan jostain. Vaikutelmaa voi kai kuvata sillä hieman kliseisellä termillä, että musiikki soi "hyvin aineettomasti".

E-480:seen verrattuna tämä E-800 soi minusta aivan eri tavalla, nyt toistossa ei ole yläkeskialueella/aladiskantilla tippaakaan sellaista hieman alleviivaavaa terävyyttä, jollaista E-480:sen äänessä on.

Kaiken kaikkiaan E-800:sen ääni kuulostaa hyvin luonnolliselta ja oikealta, mikään ei tunnu rasittavan, eikä mitään tunnu puuttuvan. Eri äänialueet ovat hienosti tasapainossa keskenään. Bassotoisto on hämmästyttävän voimakas. Äänessä on myös poikkeuksellisen paljon erottelukykyä; huomio kiinnittyy läpeensä tutuissa musiikkikappaleissa helposti sellaisiin pieniin yksityiskohtiin, joita ei ole aiemmin tullut huomattua.

Minkäänlaista kuunteluväsymystä ei tunnu ilmenevän useamman tunnin kuuntelun jälkeenkään, mitä pidän itse ehkä parhaana merkkinä siitä, että asiat ovat hienosti mallillaan; samaa on toki sanottava omastakin vahvistimestani.

Äänikuvaltaan E-800:nen on hienon avara kaikkiin suuntiin. Ääni on myös hienolla tavalla kuulas, tämän pani merkille vaimokin, kun kuuntelimme José Carrerasin esittämän kappaleen "Na sera é maggio".

Vaikutelma on kaiken kaikkiaan sellainen, että vahvistin saa puristettua PMC MB2 SE:stä esiin sellaisia ominaisuuksia, joita ei muilla täällä käytetyillä vahvistimilla ole kaiuttimista irronnut, E-800 tuntuu siis puristavan kaiuttimista esille aivan uutta potentiaalia.

Ja vahvistimen tehot riittävät kyllä ihan loistavasti ajamaan näitä PMC:n kaiuttimia, sillä äänenvoimakkuussäädin on minulla ollut enimmäkseen klo 7-8:n välillä, yli yhdeksän sitä ei ole vielä tarvinnut kääntää millään musiikilla.

Toiminnoiltaan, liitännöiltään, viimeistelyltään ja ulkoasultaan vahvistin on tietysti aivan parasta A-luokkaa. Ja laite on myös täysin äänetön, mitään muuntajan ääniä ei kuulu.

Hieman lämpöä vahvistin tietysti A-luokkaisena tietysti tuottaa, mutta eihän tämä nyt mikään kiuas kuitenkaan ole.

Johtopäätös on kyllä ilman muuta selvä, onhan tämä kerrassaan melkoisen täydellinen, hieno vahvistin."

-

* Tuomo, Accuphase E650 integroitu vahvistin

"Lupailin kommentteja E650:stä ja puhelimessa silloin jotain sanoinkin, mutta tässä vielä hiukan kirjallisesti.

Yleisfiilis: s#tanan erinomainen vahvistin💪💪💪
Kaikki levyt soivat paremmin kuin ennen, toiset enemmän (hetkinen, tuota en ollutkaan kuullut koskaan ennen vaikka levy oli tuttuakin tutumpi) ja toiset vähemmän, mutta AINA paremmin👌

Saa musiikin SOIMAAN tavalla, josta ei voi kuin pitää🙏 Tätä on vaikea kuvailla sanoilla.

Yksityiskohdat musiikissa ovat aina "oikein" eli eka vahvari minkä "valinnat" ovat aina oikein! Korostaa sellaista mitä pitääkin korostaa. Kyky toimittaa dataa ja yksityiskohtia on huikea! Jos vain äänilähde on kunnossa niin tämä toimittaa!

Vokaalit superior kuten basson toisto minun makuun; vahva, luonnollinen ja sophistikoidusti kontrolloitu. Parhaimmillaan käsittämättömän upeita bassoja.

Dynamiikan ja timingin osalta ei mitään muuta kuin priimaa. En keksi vahvistimesta mitään edes pientä soundiin liittyvää huomautettavaa!

Olen siis täydellisen tyytyväinen valintaani!"
 

Juhani Manninen

Hifiharrastaja
Liittynyt
9.11.2011
Viestejä
142
Kaupunki
Suomussalmi
Päivittäisin hieman kokemuksia DC-37 dacin osalta.
Hankin virtakaapeliksi siihen Jorma Desicn Prime Power kaapelin 2 metrisenä, ja tuon ansiosta toisto hyppäsi aivan eri tasolle.Tuon kaapelin ansioista taustasta tuli umpimusta.
Nyt toisto tulee kuin tyhjästä, jossa ei ole mitään ylimääräistä, ja esim.Keithh Jarrett Budapest Consert ECM piano tulee esille aivan eri tavalla, mitä se on tullut aikaisemmin.Samoin kaikki taustaäänet tulevat paljon paremmin esille mustan taustan ansiosta.
Kunnon kaapeleilla näistä saa ulos paljon enemmän.Hintaa näille kaapeleille tulee vain helposti itse laitteen hinnan verran,mutta jos haluaa saada toistosta kaiken irti, on kaapeleihin investoitava kunnolla.
 

xana

Hifiharrastaja
Liittynyt
3.3.2012
Viestejä
4 035
Kaupunki
Keski-Pohjanmaa
Uusi DAC-60 on erittäin hyvä sisäinen DAC moduuli. Se on E-650 vahvistimessa. Käytän Accuphasen toimittamaa virtakaapelia, joka tuli uuden vahvistimen mukana. Olen kokonaistyytyväinen.
 
  • Tykkää
Reaktiot: Jsn
Ylös