Leffoja jotka ostaisit VHS:nä jos saisit?

  • Keskustelun aloittaja v-a
  • Aloituspäivämäärä

v-a

Käyttäjä
Liittynyt
28.11.2007
Viestejä
9 704
Kaupunki
Helsinki
Turun suunnasta tuli toivetta tällaiselle ketjulle. Ilmeisesti siellä on ainakin yksi innokas VHS-harrastaja.

Koska VHS:ssä on kyseessä hieno ja persoonallinen tapa harrastaa, vähän kuten vinyylit tai C-kasetit, avasin ketjun tänne kehittyneempien harrastajien kritiikkivapaalle vyöhykkeelle ;-)

Itse ainakin Almodovarin koko tuotanto olisi hienoa olla VHS:sinä, jos uusimmatkin vaan tässä muodossa saisi. Mitenkäs muilla?

:) v-a
 
Pori Jazzien YLE-tallenteet.

Kyselin kerran niitä suoraan YLE:ltä, mutta vastaus oli että älä unta näe. Jos jollakulla on sellaisia hyllyssä kunnollisella äänellä (mielellään FM-moduloitu hifi-ääni) niin saapi laittaa privaa. Maksan raakaa rahaa.
 
v-a sanoi:
Turun suunnasta tuli toivetta tällaiselle ketjulle. Ilmeisesti siellä on ainakin yksi innokas VHS-harrastaja.

Menit sitten vesittämään hyvän vitsin :D

LaJazz sanoi:
Pori Jazzien YLE-tallenteet.

Pitänee katsoa mitä löytyy. Ajallisesti ne sijoittuu -95-05 jolloin jylläsi tuo "hifivideo" kunnes se laukes. Voiskos sen viedä Ekotoriin yms. ja lunastaa ehompana taskurahalla? Mihinkään korjaamoon ei kannattane enää mokomaa viedä.




Ps. Kyllähän joku tämmöinen on katsottava "orkkiksena" eikä mistään hopiakiekosta :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/fe/DeepThroat.jpg/200px-DeepThroat.jpg
 
mulla olis jotain musiikkiaiheisia videoita,taitaa olla tina turnerii ja dingoo.ainaski.syvä kurkku vaan dvd:nä.muuta ruotsalaista aikuisviihdettä on paljon.ihan vielä muoveissa.muutenkin täytyy tyytyy vaan videoiden katsomiseen.cambridge on nyt vaan musakäytössä.siinä ei oo scarttii ja multa puuttuu yx sellanen piuha millä mä sen saisin telkkariin.näin lomalla on kaikennäköisiä kiireitä.en ole ehtinyt hakemaan.
 
kaikkien rakkaitteni puolesta. hyvä elokuva esitettiin suomen tv:ssä muistaakseni noin 1985 jolloin näin sen. tunnetaan nimellä. au nom de tous les mies 1983. (for those i loved) harmi ettei tuota saa nykyään kuin ranskasta tilaamalla. parempihan olisi sekin dvd: nä mutta kun ei ilmeisesti saa semmoisenaan. vhs:nähän tuota vaa saa. jos saa...

eli hyvin hyvin harvinainen oikein hyvä elokuva etten sanoisi. :)

terv. behrelec31
 
Kaurismäeiden alkupään tuotantoa olisi luontevaa saada nostalgisena, vaikka hieman välillä värisevänä (auto track-bias)
VHS formaattina. Eli Valehtelija, Arvottomat, Calmarin Unioni, Rosso etc.
Sitten lieneekö alkuperäistä "Pearl Harbouria" DVD:nä. Eli vuonna 1969 tehtyä suurtuotantoa Tora Tora!, joka pesee tullen mennen
nykyiset kamalat vetkutetut ja venytet nyyhkyversiot. Samaa tasoa on, kuin aikalaistuote Battle of Britain. Oikeilla koneilla lennetään eikä biteillä.
 
Kaikki mahdollinen kuvamateriaali Ahveniston Moottoriradan kisoista. Vaikka ei varsinaisia leffoja olekkaan
 
jupei sanoi:
Sitten lieneekö alkuperäistä "Pearl Harbouria" DVD:nä. Eli vuonna 1969 tehtyä suurtuotantoa Tora Tora!, joka pesee tullen mennen
nykyiset kamalat vetkutetut ja venytet nyyhkyversiot. Samaa tasoa on, kuin aikalaistuote Battle of Britain. Oikeilla koneilla lennetään eikä biteillä.

Tora! Tora! Tora! -> löytyy dvd:nä. Ja jopa Blurayta on tarjolla.
http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=478823&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3110000&compartmentId=3110100&categoryId=3110107

Itse voisin ostaa VHS:nä Antti Litjan tähdittämän Loman, jos sellainen hyväkuntoisena sattuisi tarjolle. Siitähän ei liene dvd-versiota olemassa?

- Jukkis -
 
Alkuperäisen Star Wars -trilogian voisin ostaa VHS:nä kun noihin DVD-versioihin on herra Lucas lisännyt kaikenlaista sontaa jälkeenpäin, pahimpana esimerkkinä Jedin paluun loppukohtaukseen vaihdettu nuorempi painos orkkis-Anakinin tilalle. Parempi olisi tietysti kun alkuperäiset saisi DVD:llä tai Blurayllä kun videonauhurin olen jo siirtänyt pois tv:n läheisyydestä.
 
Koskapa "Welcome Mr. Chancea" ei tunnu löytyvän DVDnä, eikäpä tuota ole tullut aikoihin vastaan TV-tarjonnassakaan, voisin hyvinkin kuvitella katsovani tuon nauhalta. Yksi Peter Sellersin parhaita kuvia ja hänen viimeisensä.

Vai löytyykö jo DVDnä?
 
^Juu tiedän, mutta perheen vuoksi (leffaillat on meillä yhteinen hupi) ottaisin tuon mielelläni teksteillä. Mikähän tuota kuvaa muuten pidättelee?
 
En ottais ilmaiseksikaan vhssiä. Annoin kaverille jonkun pikku kaupan yhteydessä Akain 1010 hifi videot kaupan päälle.Kalliit ja hyvät videot. Lähemmä 10v jo aikaa.en ole videoita kaivannu.Täysin kuollu formaatti niinkuin c-kasettiki. ct-900s pioneer omistin joskus.hieno dekki.10v sitte möin sen pois.
 
sama juttu videot ei enää kelpaa kasetit vie julmetusti tilaa verrattuna dvd:hin. ja laatu on jotain aivan toista kun dvd:n tai blue -rayn tasoisten dvd levyjen. videot lensi roskikseen kun tuli hommattua eka dvd. ja kasetti nauhurin annoin pois kun huomasin että kasetteja ei ole enää joka paikassa myynnissä.Nykyään hyvin harvassa paikoissa myydään enää tyhjiä kasetteja. ja äänitettyjä uusia ei enää ollenkaan.
 
Vähissä on vhs:n katsomiset. Ja ei niitä tule kerättyäkään, mutta vhs:llä on julkaistu paljon sellaista mitä uudemmilla formaateilla ei löydy. esim. Jope Ruonansuun elokuva jossa mirrit strippaa ympärillä ja jope syö makkaraa sekä heiluu banaanien kanssa :D Mutta varmaankin joku Jopefani ostaisi tuon mielellään vhs versiona. Eli elokuva Aikuisten viihde-spaketti Woman Oil vuodelta 1987.
 
Jos en ostaisi niin tallentaisin. Kaikki ne joita tuo "tallentava" digihärveli ei pysty kiukuttelematta toistamaan...
 
Vhs kasetit on hyviä sängyn jalkojen alla :) pää puolta ku vähä kohottaa niin paremmin henki kulkee nukkuessa :) muuta käyttöä en oo keksiny.suosittelen.eikö se vhs oo jo kuollu ajat sitte :D
 
Back
Ylös