Lattiakajarit 700 -1000 eur

jupei

Käyttäjä
Liittynyt
6.9.2009
Viestejä
55
Kysyn kokemuksia700 -1000 euron lattiakajareista. Olen harkitsemassa Wharfedale Diamond 10.7 tai aika kehuttua Monitor Audio Rx6 kajareita. Sijotetaan puutaloon noin 30 neliötä ja voi ottaa irtiseinistä. Kuuntelu volyymit vaihtelee. Olisi oikeastaan kiva että kajarit soisivat hyvin myös hiljaakin soittaen. Vinkkejä voi laittaa myös vaihdokeista.
 
Tervehdys,

itselläni on myös kaiutinpäivitys ajankohtainen ja olen kuunnellut kotona lattimalleista Rega RS3- ja Epos M16i-mallit. Näistä ehdottomasti parempi oli Rega. Tosin itselläni muut laitteet tällä hetkellä kaikki Regaa muutenkin joten voi olla vaikutusta tälläkin. Kuuntelutila on noin 20neliötä ja Vahvistimena Regan Mira3.

Suosittelen noita Regan pönttöjä ainakin kotikuunteluun. Oma korva sen sitten kertoo.
 
Rega RS3 ainakin soi hyvin hiljaa kuunnellessa. Taitaa itsellä olla n.20 neliötä kuuntelutila ja hyvin riittää. Voi riittää isompaankin tilaan jos ei järisyttäviä bassoja kaipaa.
 
J1 sanoi:
Rega RS3 ainakin soi hyvin hiljaa kuunnellessa. Taitaa itsellä olla n.20 neliötä kuuntelutila ja hyvin riittää. Voi riittää isompaankin tilaan jos ei järisyttäviä bassoja kaipaa.

Mikä vahvistin sinulla on?
 
Vahvistin on Marantz pm17 mk2. On itselleni uusi merkki tuo Rega R3:sta. Kiitos infosta ja vinkkejä otetaan toki edelleen vastaan.

Itse ajattelen ja tota bassopuolta. RX6 sitä on britti sivustoilla kehuttu basso vahvaksi ja Diamond 10.7 on taas teknisiltä arvoiltaan sarjansa bassokkain, luonnollisesti ?! myös kookkain malli.

Miten mahtaa toimia Italialaiset lattiakajarit, kuten Charion Constelation Cygnus?
 
Vahvarina on naim nait xs jonka bassopuoli parani reilusti kun lisäsin teddycap powerin siihen.
 
oma suositus monitor audio rx6. itellä oli sen edeltäjä rs6. ostin sen vaikka en edes tarvinnu kun hifimestassa kuulosti niin hyvältä hintaansa nähden.
 
Back
Ylös