Langattomat Philips SHD 8900 - muita käyttäjiä?

hpguru

Käyttäjä
Liittynyt
26.7.2010
Viestejä
18
SHD8900_00-190x300.jpg


Ostin siis nuo kuulokkeet ja kerkesin arvostellakin ne (linkki myöhemmin tässä) ja nyt kysyn onko muilla samoja kuulokkeita ja miten tyytyväisiä olette niihin?

Itselläni ei juuri muuta moittimista kuin että akkukesto on noin 6 tuntia. Saisi olla ainakin puolet enemmän, vaikkei nytkään mitenkään häiritse, kun kuuntelen vain 22.00 jälkeen näillä ja jos loppuu akku, lataukseen ja langalliset Philipsit tilalle. Suhteellisen tyytyväinen olen siis, en niinkään hifiharrastaja, joten en käytä mitään hifivehkeitä.

http://hpguru.net/kokemuksia-langattomat-philips-shd-8900-kuulokkeet/
 

röyhkä

Käyttäjä
Liittynyt
7.3.2009
Viestejä
321
hpguru sanoi:
SHD8900_00-190x300.jpg


Suhteellisen tyytyväinen olen siis, en niinkään hifiharrastaja, joten en käytä mitään hifivehkeitä.

http://hpguru.net/kokemuksia-langattomat-philips-shd-8900-kuulokkeet/

Ja tämän kirjoitat hifiharrastajat sivustolle. Mitä tällä haet?

Langattomat eivät hintaan nähden tarjoa kovin kummoista ääntä ja parhaimmillaankin jäävät paljon jälkeen oikesti hyvistä kuulokkeista, hyvällä sourcella ja vahvistimella ajettuna.
 

hpguru

Käyttäjä
Liittynyt
26.7.2010
Viestejä
18
Mutta eihän täällä sillä tavalla määritetä. Minulle hifiä on, mikä kuulostaa omaan korvaan hyvältä. Pahoittelut, jos sinulle tämä ei käy. :)
 

röyhkä

Käyttäjä
Liittynyt
7.3.2009
Viestejä
321
Varmasti perus kaduntallaanjan korvaan hyvänkuuloiset, bassoa sitä bassoa tätä ;)

Mutta (kuuloke)hifiharrastaja harvemmin nautiskelee musiikistaan langattomilla kuulokkeilla, syystä että langallisista kuulokkeista löytyy parempia ja alkuperäistä ääntä uskollisesti toistavia vaihtoehtoja.

Testaa sinäkin joskus niin ehkä ymmärrät mitä ajan takaa.
 

kaksonen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
23 743
Kaupunki
Korvessa
No olipa vastaanotto, luitteko edes textin. Hpguru kirjoitti vahvan artikkelin langattomista kuulokkeista jotka nyt vain sattuivat olemaan nimeltään Philips. Hän ei ollut verrannut kuulokkeita kalliimpiin, mutta uskon jo tutkimuksieni perusteella että nuo hakkaavat monet edulliset ja on tasavertainen monen samanhintaisen/kalliimman rinnalla (langattomat).

Varmaan ihan hyvän ostoksen teit ja onhan kuulokkeiden istuminen päähän aina henkilökohtainen juttu. Itse valitsin langalliset ja Ohmiltaan sopivat perusseedeesoittimille, Philipsit nuokin. Katu-uskottavuutta, eikä sitä viimeistä nyanssien nautittavuutta noilla kummallakaan ei saa, mutta musiikin peruskuluttajalle aivan passelit.

Yst terv
S Kaksonen
 

hpguru

Käyttäjä
Liittynyt
26.7.2010
Viestejä
18
Nimenomaan Seppo.

Ostin nuo siksi, koska minulle lanka on tiellä ja haluan liikkua vapaasti, joten olen valmis tinkimään hieman äänenlaadusta. Toki oikeat hifistit kuuntelee satojen eurojen kuulokkeilla - ja saavat kuunnella. Minulla on myös langalliset varalla, jos vaikka langattomat täytyy laittaa lataukseen. Ne on Philips SHP5401. Kumpikaan ei voita esimerkiksi kalliimpia langallisia senkkuja mutta itse en ollut hakemassakaan niitä oikeita kuulokkeita, riittää, kunhan ääntä tulee ja kuulostaa korvaan hyvältä. Minulla on kaiuttiminakin koneessa Logitechin purkit ja stereoina Philipsin MC-70. Kaukana oikeasta hifistä, tiedetään, mutta riittää minulle. :)
 

Dambuilder

Käyttäjä
Liittynyt
9.12.2009
Viestejä
796
En nyt tiedä, mutta jos arvostelussa puhutaan pelkästään basso- ja diskanttitoistosta, niin tuota noin? ???
Sen enempää tätä arvostelua (tai kuulokkeita, en ole kuullut itse)kritisoimatta totean vain, että internetissä on nykyään kovin paljon tietoa, ja mielellään sitä toivoisi asiaan enempiä vihkiytymättömienkin lukevan edes jossain määrin asiantuntevia arvosteluja, muuten lukijalle ja luurien ostajalle voi esim. myöhemmin tulla suru puseroon, kun hehkutettu tuote alkaakin riipiä vaikkapa kaikessa loudness-runsaudessaan korvia. Meinaan, että arvostelijalla täytyy olla ymmärrys omasta vastuustaan mitä nettiin kirjoittaa, kuin myös käsitys oman asiantuntemuksen tasostaan. Siinä mielessä tämä foorumi oli kyllä tuolle arvostelulle väärä osoite.

Pahoittelen kommentoinnin poikkeuksellisen negatiivista sävyä, ja ehkä tuokin arvostelu tosiaan löytäisi paikkansa jollakin toisella foorumilla, missä esim. pelien pamaukset, ja pelkästään bassojen ja diskanttien metelin vaikuttavuus ovat arvossaan. Kun etsitään luonnollista äänentoistoa, ei noilla määreillä oikein mitään tee, ainakaan ilman kontekstia ja jonkinlaista muutakin substanssia.
 

Dambuilder

Käyttäjä
Liittynyt
9.12.2009
Viestejä
796
hpguru sanoi:
Mutta eihän täällä sillä tavalla määritetä. Minulle hifiä on, mikä kuulostaa omaan korvaan hyvältä. Pahoittelut, jos sinulle tämä ei käy. :)

Niin ja siis siinä ei ole mitään pahaa, että sinulle riittää langattomat luurit, logitechin purkit ja sen sellaiset äänentuottajiksi. Älä käsitä väärin. Se ei kuitenkaan tee jostain asiasta hifiä - (high fidelity) vapaasti suomennettuna vaikka suuri uskollisuus(luonnolliselle äänelle) - että äänenlaatu riittää sinulle.

Se on vähän sama kuin jos menisi johonkin taulutelevisioille pyhitetylle foorumille kertomaan oman Nokia 2110i:n näytön olevan minulle aivan riittävän hyvä. Silloin on väärällä foorumilla. Tämä siis kärjistäen, mutta ymmärtänet pointin. ;) Ja voihan nuo Philipsit hyvätkin olla luokassaan. Mutta siitä ei nyt tässä kyse ollutkaan.
 
Ylös