Laitteistosi outolintu?

premier

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
365
Mikä osa laitteistoasi on sellainen, että se ei vaan tunnu syystä tai toisesta kuuluvan joukkoon? Kenties hintaluokka tai ulkonäkö on täysin epäsuhdassa muuhun laitteistoon. Ehkäpä jopa häpeät sitä? Kerro meille, avautuminen helpottaa.

Itselläni on outolintua koko laitteisto, mutta kai nuo alesiksen susirumat kajarit vie tässä tapauksessa voiton :D
 
premier sanoi:
Itselläni on outolintua koko laitteisto, mutta kai nuo alesiksen susirumat kajarit vie tässä tapauksessa voiton :D

Myös minulla on koko setti outo ainakin joltakin kulmalta katsottuna. Lebenin arvokas ja retrotyylinen putkivahvistin vierellään squeezebox duet muovinen rasia ja hännänhuippuna nuo liimapuulaatikot kaiuttimien virkaa tekemässä. Mutta mistään en häpeä ja soundi on taivaallinen. Ainakin tällaiselle soundibonggarille. Flättärihän saisi täällä yliannoksen musiikin ydintä :D
 
Anti Cables kajarikaapelit ei oikein sovi joukkoon... hintansa puolesta, mutta saundilisesti ovat sieltä tärkeimmästä päästä :D
 
Mun setissä outolintu on usb-dac, joka oli tolkuttoman edullinen ja suoraan honkonkista. Usb-liitännässä kiinni. Nos-dac. Pitihän sitäkin kokeilla. Tyytyväinen olen ollut. Ihme kyllä.
 
Heh, hauska ketju! Omassa setissä on tuskin omasta subjektiivisesta näkökulmastani mitään outoa mutta joku sivullinen saattaisi ehkä ihmetellä ainakin kahta seuraavaa seikkaa:
1) Setissä on kasettidekki joka ei ole toiminut ainakaan viiteentoista vuoteen. Miksi se on silti räkissä (ja luultavasti tulee olemaan hamaan iäisyyteen asti) kun sitä ei edes aiota korjauttaa? No siksi että se on niin järjettömän makeen näköinen! 47 nappulaa/potikkaa/vipua/vipstaakia ja kello! Ei tuommoisesta voi luopua, yksi huoneen hienoimpia koriste-esineitä!
2) Kajaripiuhat eri paria. Tämmöinen juttu olisi takuulla monille suuri järkytys. Itselleni asialla ei ole mitään merkitystä.
 
Riaa. Hesan hifimessuilta tuttu musta ruma diy-laatikko. Ääni silti oikein mainio. Ehkä silti joskus ansaitsisi hieman paremmannäköisen kotelon.. :p
 
Gallojen bassovahvistin. Trankuilla, hopean värinen ja siinä riittää säädettävää. Täydellinen antiteesi lopusta laitteistostani.
 
tsheikki sanoi:
Täälläkin riaa. Ainoa laite joka on väriltään hopeinen...
Tuota ajatusmaailmaa ajatellen: päättäri jonka merkkivalo on punainen.. muut hohtaa sinistä :p
 
Seppo Kaksonen sanoi:
Mitäs outoa siinä on?

No nyt ainoo outous olet sinä :D Mun subjektiivinen mielipide asiasta on näin, piste. En koe tarpeelliseksi puolustella sitä sinulle tämän enempää ;)
 
Mitäpäs outoa täällä. Rasia on ainut brittien ulkopuolinen laitos kaiutinsetissä. Vahvistin on yhtä kevyt kuin viritin tai cd-soitin. vahvari + viritin + cd-soitin painavat yhteensä 10 kg :D
 
No hitto, ei mun setissä oo mitään outoa :-\

Brittisoitin, italovaffi ja kajarit. Kaapeleista osa Ruotsista, loput itsetehtyjä.
 
Mietin mitä outoa mun laitteistossa olis omistajan lisäks, ja ainut kai vois olla Shultzin piuhoitus kun muu on niin hi-endiä että.


T.JTH
 
Tajusinpa, että on tuossa kaapeloinnissa muitakin outoja lintusia, kun sattuu olemaan rapakon takaa kaikki kaapelit ja itse laatikot kaiuttimia myöten ovat eurooppalaisia.
 
Back
Ylös