Laadukas CD/DVD/MP3 soitin?

breikku

Käyttäjä
Liittynyt
18.10.2009
Viestejä
71
Ajatuksissa päivittää CD-soitin. Olisi mukava päästä myös erillisestä DVD-soittimesta eroon.
Löytyisikö markkinoilta hyvää soitinta joka toistaa eri tallennusmuotoja. Oma käyttö on 80%
2-kanava musiikinkuuntelua. Laite ei saisi maksaa yli tonnia.

Onko kokemuksia?
Ehdotuksia laitevalintaan?
 
breikku sanoi:
Löytyisikö markkinoilta hyvää soitinta joka toistaa eri tallennusmuotoja.

Löytyyhän noita. Itselläni on ollut Pioneer dv-585 - pyöritin tehokäytössä jo nelisen vuotta. Maksoi aikanaan karvan alta pari sataa, mutta mallisto on varmasti jo päivittynyt nykyään, mutta varmaankin samoihin hintoihin saa nykyäänkin ihan yhtä pystyvän pelin.

Tuo oma soitin on pyörittänyt pätkimättä kaikki ne leffat, mitkä takkuili vanhalla dvd-soittimella ja on muutenkin toiminut koko ajan moitteetta ja on vielä suhtkoht nopeakin käyttää, niin musankuuntelussa, kuin leffoilla.

Tuon oman pyörittimeni, karvalakkimallin sisuskalut löytyy suhtkoht muuttamattominia esim. Goldmundin himppusta kalliimmista cd-soittimista ja jos esim. tuommoinen Pioneeri tuntuu liian halvalta, ollakseen hyvä musankuunteluun, niin voihan sitä aina ostaa vaikka jonkun ulkoisen DAC:in, tuon kaveriksi?

Matti.
 
Käytettynä alkaa olemaan aika edullisesti hyviä laitteita .taitaa porukka siirtyä blu-rayn pariin.esim mrhifillä käytettynä. Marantz DV7001dvd-soitin, audiofiilimalli, jolla musisointikin sujuu, ikä 1 vuosi, svh. 849 EUR390 EUR.
High end studion käytetty listalta löytyi,turun suunnaltaOnkyo DV-SP1000E ovh 4990.00 nyt 1599.00 Huippuluokan SACD, DVD-A, DVD, CD -soitin, virheetön [tku]. Marantz DV-8300 2300.00 nyt 700.00 Vähän käytetty Universal CD, SACD,DVD-A,DVD soitin [tku]
Onkyo menee yli budjetin mutta nämä olivat vain esimerkiksi =) ja kopioitu suoraan yritysten kotisivuilta.
 
Nykyinen CD-soittimeni on melkein 10-vuotta vanha Sonyn SACD soitin ja DVD on Samsungin halpismalli (90€).

Onko kokemuksia NAD T535 soittimesta?
Cd-ääni ei saisi hounontua tuosta Sonysta.
 
Aika laadukkaan dvd soittimen joudut hankkimaan että menee äänellisesti cd soittimesi edelle. Oman käsitykseni mukaan ekat 10vuotta sitten julkaistut sacd,t sonylta olivat aika laadukkaita .korjatkoon muut jos olen väärässä.
 
breikku sanoi:
Ajatuksissa päivittää CD-soitin. Olisi mukava päästä myös erillisestä DVD-soittimesta eroon.
Löytyisikö markkinoilta hyvää soitinta joka toistaa eri tallennusmuotoja. Oma käyttö on 80%
2-kanava musiikinkuuntelua. Laite ei saisi maksaa yli tonnia.

Onko kokemuksia?
Ehdotuksia laitevalintaan?

Minulla olisi ylimääräisenä Cambridge Audio dvd89. Toistaa cd/mp3/dvd/dvd-audio/sacd. Kunto loistava ja alkuperäiset paketit ym. tallessa. Ääni on varmasti asiallinen. Kiinnostaako? Heitä YV:tä..
 
Eikö henkilö kohtaiset myynnit tehdä muulla tavalla??
 
Denon DVD-3910 Hi-end DVD-soitin, demo ja käytetty. ovh.1399e -70 % nyt.420€

Löytyypi JJhifin sivuilta. Itselläni käytössä tuosta uudempi malli 3930 ja on todella hyvä cd-soittimenakin.
 
Se on melko varmaa että kaikki edullisemman pään DVD-soittimet on korkeintaan keskinkertaisia analogisten ulostulojen osalta. "Edullisella" tarkoitan uutena alle 400 euron soittimia. Toisin sanoen usein käytetty halpa cd-soitin saattaa olla parempi ääneltään. Kannattaa joko ostaa käytettynä ns. vanhempi dvd-soittimen huippumalli tai sitten lisätä ulkoinen D/A-muunnin perään.

Itselläni on D/A-muuntimen pyörittimenä Onkyon vanhempi dvd-soitin, jonka ovh on joskus ollut n. 650 € ja se on analogisten ulostulojensa osalta vähän niillä rajoilla että onko hyvä. Melko nopea se on toiminnoiltaan ja tuotekehityksessä on panostettu mm. metalliseen etulevyyn. Jos analogiset ulostulot modauttaisi elektroniikka-harrastajalla, niin lopputulos voisi olla parempi.
 
breikku sanoi:
Cd Soittimeni on Sony SCD-XB 940.
Onko pätevä peli?

Mulla on 740 jota ei erotettu yli 3k€:n Linnistä joten eiks tuo sun ole parempi :D Osta mieluummin vaikka Sonyn BD-soitin (testivoittaja, skaalaa DVD:t paremmin kuin halpis Philips) ja jos sen ääni ei kelpaa niin sitten sille ulkoinen muunnin. Eihän tuollaisia ehdotettuja lippulaiva-DVD:tä kohta enää kukaan huoli mihinkään hintaan... >:D
 
Mulla on nyt kolmas kohtuuluokan dvd-soitin menossa ja olen ollut tyytyväinen niiden kaikkien äänenlaatuun. Myös muutenkin laadultaan ekana ollut Onkyon DV-SP503E ja nykyinen Sony DVP-S7700 ovat mainioita ja noitahan irtoaa käytettynä parilla sataa ja allekin. Sony ei kyllä toista MP3:ia muistaakseni. Onkyon nykyinen uusi versio on 506. Onhan toki parempiakin soittimia ja itsekin on tarkoitus päivittää joskus digiäänilähdettä, mutta noilla olen pärjännyt varsin hyvin.

Yksi kaveri on etsimässä uutta cd-soitinta enintään muutaman tonnin hintaluokasta, mutta riittävän hyvältä kuulostavaa ei ole vielä löytynyt ;)
 
Back
Ylös