Kuvia laitteistoistanne ja kuunteluympäristöstä yleensä vol2

Itse mietin Black lake tapettia laitteiston taakse, mutta kun tulisijavaraus siirtyi samalle seinälle, niin piti luopua ajatuksesta. Puskusaumat eläisi varmaan liikaa lämpötilan vaihteluista. Ikkunaseinällä olisi kuitenkin tilaa ja yksi rulla riittäisi. Sohvatyynyt ainakin tulee Haapaniemen kuosilla, mutta pitää ensin ynnäillä missä konkurssissa sitä on kesän lopuilla kun kaikki alkaa olemaan toivottavasti valmista 😂

Black Lake on upea. Mulle tulee makkari/työhuoneeseen yhdelle seinälle Pheasants ja vaimolle Ice Palace Blue.
 
Majik vaihtui Akurate DS/1:een, muuten pysynyt setti pitkään samana.


gIxfY6c.jpg
Oliko iso muutos Majikkiin verrattuna? Muistithan tehdä tehdasasetuksien palautuksen niin ei jää mitään edellisen omistajan asetuksia kummittelemaan?
 
Laitan kuitenkin ja sisustuskuvan, vaikka homma on vielä vaiheessa. Laittehylly tms uupuu ja nurkassa oleva cd-hylly siirtyy, ym. Olen vain kumman tyytyväinen nykyisen huonetilan avaruuteen vrt entiseen kattaukseeen...
IMG_2200.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Oliko iso muutos Majikkiin verrattuna? Muistithan tehdä tehdasasetuksien palautuksen niin ei jää mitään edellisen omistajan asetuksia kummittelemaan?

Tehdasasetuksille se tosiaan meni, helppo oli saada käyttöön kun Majikin kanssa olen pitkään touhunnut. Majik ei tietysti ollut huono, mutta äkkiseltään sain mielestä vähän kaikkea lisää - syvyyttä, tempoa ja tiettyä kirkkautta/terävyyttä. Vaikea tietysti verrata, ajoin SO:n uudelleen ja uusilla parametreilla (50/50) ja Akurate soi mielestä hieman voimakkaammin muutenkin ja se on oiva tapa sotkea havaintoja.
 
Hyvä meininki ! Tervetuloa ja hyvän näköinen kattaus. Paha tv kun puuttuu keskeltä ,,,niin silläkin on oma kannattaja kunta täällä 😅
Kiitos! Itse tykkään että tv ja hifi laitteet on erikseen. Leffapuoli myös kyllä kiinnostaa musiikin kuuntelun lisäksi. Ja kaikki muukin elektroniikka.
 
^ justiin päivällä käytin laatikkokaiuttimia kuuntelussa... Olipa karmeaa paneelien jälkeen -> Magget meni aika nopeasti takaisin paraatipaikalle. On näissä jotain hämmentävän koukuttavaa.
Oliko mimmoset lootaääniset kyseessä?
 
Back
Ylös