Kuunteluhuone

Kiitos Veltsu!
Sinun avulla saatiin kasaan viisi Ikean Kallaxia.

Alkaa ensimmäisen kerran tuntua siltä, että tämä saattaa joskus valmistua.

Seuraavat kuvat vasta, kun pahvit on poissa lattialta!

Terv. Kari

PS.
Kaikille "luomuakustoinnin" ystäville muistutus - olkaa uskossanne vahvoja!
Täällä kaikki etenee ja toimii, kuten on suunniteltu. Mitä enemmän levyjä löytää hyllyyn, sitä paremmalta puhe huoneessa kuulostaa. Hämmästyttävä muutos, muttei tietenkään mikään yllätys. Oispa kokolattiamatto... ;)
 

Liitteet

  • Hemmetti-tää-saattaa-valmistua.jpg
    Hemmetti-tää-saattaa-valmistua.jpg
    186,1 KB · Katsottu: 116
Levyt ja kirjat tekevät aina hienon tunnelman. Ja akustiikan. Ihan ilmaista ei kyllä ole:D
 
Toivottavasti en kuulosta arrogantilta, mutta tosiasia on, että noita levyjä on liikaa. Täytyy kuitenkin antaa itselle vähän anteeksi, koska homma lähti lapasesta aikana, jolloin haluttu musiikki piti ostaa fyysisenä. Rahaa on toki mennyt, mutta 40 vuotta tasoittaa tuskaa. Toivottavasti noita ei kuitenkaan enää koskaan tarvitse siirtää. Ja samalla tajuan itsekin, että turha toive...

Luulen, että 5000 älppäriä olisi tarpeeksi, mutta miten karsia... Etenkään, kun en ole koskaan pystynyt luopumaan yhdestäkään pl. lahjoitetut Kiimingin Kiurut SYDin omistajille, anteeksi :) Nyt, kun laitoin noita hyllyyn, jokaisella kourallisella paljastui jotain ja 80% fiilis oli, että "wau, mulla on tuokin".

Joskus Jäänsärkiän Nipan kanssa mietittiin, montako levyä ihminen tarvitsisi. Päädyttiin haarukkaan 200-500 älppäriä. Siihen olisi matkaa.
Toisaalta, kun katseli kirppisten hintapyyntejä levyistä, olen varsin varakas mies, heh heh.

Mulla on yläkerran "vierashuoneessa" kirjoja - tarkemmin kotimaisia dekkareita noin 2000 kappaletta. Jostain kumman syystä luin viime viikon aikana kuusi, seitesemän vanhaa Ilkka Remestä. Hintamerkintä ainakin parissa oli 1€ sisäsivulla, tosin jossain taisi olla 12€ tms. Mutta noilla euron Remeksillä voisi kyllä akustoida kohtuuhinnalla. Mutta ei se varmaan kovin hienolta näyttäisi, saati sivistyneeltä :)

Hemmetti... pitäisikö tänään jatkaa uusien hyllyjen täyttämisellä. Alkaa olla fiilis päällä....

Terv. K
 
Back
Ylös